Odejít z práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@dadulam Já moc kolegů nemám, trávím čas skoro jen s ní. Zase si říkám, že v nějakém větším kolektivu, když mi, někdo nesedne, tak je tam dalších x lidí, se kterýma se můžu bavit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bora-Bora A tak mně to žíly asi taky tolik netrhá, ale přece jen je rozdíl zadarmo a peníze využít jinak no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Take bych odesla, ale ne bez toho, abych mela neco jineho. Ale to zalezi predevsim na tom, jak by te zasahl napr. pulrocni vypadek penez, pokud ne, tak bych prchala hned.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bora-Bora Já řízení miluju, dojíždění mi, nevadí vůbec
. Spíš jde o to, že na té teoreticky nové pozici je menší plat, ale zase neprojedu, tak je to tak na stejno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taciras Ji nikdy nevyhodí
. To bohužel. Několikrát jsem se přesvědčila, že ona bude nakonec ta, která vystrnadí ostatní. Šéf si na ni nějak zvykl, občas se pohádají, ale jinak ji má jako dceru. Chodí k ní pro rady a tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
dělala jsem ve fabrice. Makačka. Trochu to odneslo zdraví. Odešla jsem. Šéf nebyl dobrý (a to píšu mírně), kolegyně falešné, zlé baby. Teda ne všechny, jasně že ne. Ale zrovna na mém pracovišti.
K tomu to zdraví.
Riskla jsem to. A i když jsem tušila, že budu mít novou práci, nebylo nic jisté. Ale než taková dřina v takových podmínkách… Šla jsem za srdcem. Mám práci, která mě naplňuje a baví. I když jsem šla s platem cca 5000,– dolů a je to hodně znát v našem rozpočtu.
V jiné práci jsem natrefila na kolegyni, které nějakým způsobem vadím.
Ale neřekne nic, jen mě totálně přehlíží a ztěžuje mi práci. Za chvilku končím a jdu jinam.
Ale neodcházím sama, končí mi smlouva a vůbec mi to nevadí. Jen dooufám, že v nové práci budou fajn lidi a že si budeme rozumět. ![]()
Moje rada? Pokud váš rozpočet unese tvou případnou nezaměstnanost, tak bych podala výpověď. A při odchodu šéfovi řekla, že je to kvůli kolegyni. Nebo bych si aktivně hledala práci a až pak dala výpověď.
Hodně štěstí při hlední.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jirabobes Bojím se, že na mě nikde nebudou čekat dva měsíce. Takhle jdu, někoho zaučím a mám větší šanci, že mě případně pustí malinko dřív.
Jinak tobě přeji, ať si jen polepšíš v práci, taky to nemáš lehké ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jirabobes Bojím se, že na mě nikde nebudou čekat dva měsíce. Takhle jdu, někoho zaučím a mám větší šanci, že mě případně pustí malinko dřív.
Jinak tobě přeji, ať si jen polepšíš v práci, taky to nemáš lehké ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taciras Víš vlastně s tebou souhlasím. Vím, že jsem si to zavinila sama. Když jsem nastoupila, tu práci jsem hodně potřebovala a holka, po které jsem nastoupila mi vždy kladla na srdce, ať se s ní moc nehádám, protože kdo jí nesedne, tak letí (za dobu co jsem v práci šli 3 skladníci, 2 obchoďáci, protože je ona neměla ráda). Já byla blbá, vyjukaná a bála se, abych nebyla propuštěna, tak jsem se snažila s ní vycházet.
Přehazování práce na mě- ona se vždy u šéfa ohradí tak, že ona toho má hodně, tak chtěla pomoci ode mě. Nemyslím si, že bych se neuměla ozvat, ale tady fakt nevím jak na to. Když se se mnou nebaví, nemůžu pracovat na 100%, potřebuji od ní různé podklady. A ona se chová jako malé děcko- uražená, nic mi nedá a jakékoliv moje žádosti ignoruje. Šéf mi řekne- no joo, dyť ji znáte.
Poslední dobou už to ale tak graduje, že jí rozhodně nevycházím vstříc, moc se s ní nebavím, ale ona je v celku spokojená, furt si mele svoje, povídá mi o blbostech.
Jo, šéfovi to nejspíše řeknu, to máš pravdu. Jen se fakt děsím pak té doby, kdy se o tom dozví (dozví, znám šéfa) a hodně mi to tam znepříjemní. Ona taková je, mrcha, viděla jsem na vlastní oči, že má volné ruce v tomto. Ale tak přežiju to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taciras Mášpravdu, řeknu mu to na rovinu, ale třeba až týden-dva před odchodem. Jsem si jistá, že ji nevyhodí. Na mém místě se vystřídalo hrozně moc lidí a zřejmě mu to nevadí, ona je pro něj top
. Ale tak já se jí zbavím a snad se budu mít lépe. Díky za názor
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CathyXx Ahoj, ano, udělala jsem to. A považuji to za jedno z nejlepších rozhodnutí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CathyXx já právě mám taky jen dva kolegy a pak zmíněnou kolegyni. Chlapi jsou věčně pryč, tak jsem v práci buď jen s ní nebo sama. Ona naštěstí chodí jen na 4 hodiny. Ze začátku to bylo fakt o nervy. Dokonce jsem měla strach s ní být sama v práci nebo spíš dost blbý pocit. Teď už je mi úplně jedno.
Ale určitě by bylo lepší být někde jinde a v lepším pracovním prostředí. Jenže já práci hledala po mateřský docela dlouho. Tak jsem si holt sedla a napsala si pro a proti. Nakonec jsem zůstala, ale nikde není napsáno, že třeba časem neodejdu. Teď převážilo to, že si mě nevšímá, do práce to mám 5 minut pěšky (o tom se mi ani nesnilo), kdykoliv potřebuju, tak můžu jít se synem na logopedii a když mu bylo špatně, tak si prostě vezmu dovču. A stíhám ho vyzvedávat ze školky a teď ze školy. Tak uvidím jak se to bude vyvíjet dále.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CathyXx Děkuji. Ještě pár dní s tou „super“ kolegyní.
Pak dobírám dovču a pak nové místo. Těším se i mám obavy. Ale polepším si finančně i v pozici. Ale díky této kolegyně vím, čemu se chci v životě vyvarovat.
Jak jsem psala, jestli zvládne váš rodinný rozpočet případnou chvilkovoou nezaměstnanost, tak bych s výpovědí nečekala. Ale před odchodem bych určitě řekla šéfovi, co tě k tomu vedlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak přináším čerstvé info
. Dneska jsem do práce přijela dřív a šla jsem! všechno jsem šéfovi řekla a moc se mi ulevilo. Chápal to, řekl mi, že já sama musím vědět co chci a co je po mě důležité a že s odchodem se domluvíme, dle toho, jak to budu potřebovat do případné nové práce. Nabízel mi, že předělá kanceláře a budu mít svou vlastní, ptal se, jestli je to kvůli málo penězům, ale to vše jsem mu vyvrátila a nakonec sám uznal, že neví co si má s kolegyní počít, že oni to tak nevnímají, když sní nejsou celý den. Byl v pohodě, normálně teď fungujeme dál a já jdu v pátek na pohovor s o dost lepším pocitem!
Děkuji všem za podporu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CathyXx Tak to je super, že jsi to šéfovi všechno řekla a jsi klidnější. Držím palce na páteční pohovor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit