Služební cesta a roční dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ja bych jela. Prcka muže na svoji nepřítomnost zvykat. Prodlouží pobyt u babičky na den, pak víkend + je tam táta, prcek to zvládne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dite to zvladne lip nez mama. Tak ze pokud se ona dokaze uklidnit a psychicky to zvladne jela bych
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejela bych.ani přes noc jsem děti v roce nikam nedávala, natož na 8 dní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych jela. kdyby to bylo na měsíc, tak neřeknu, ale 8 dní je krátká doba a dítě to v pohodě zvládne. A tatínek aspoň uvidí, že péče o dítě není žádná sranda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Každý to vnímá jinak. Pro mě je naprosto nepředstavitelné opustit roční dítě na osm dní. A nemyslím si, že roční dítě najednou zvládne bez mamiky, na kterou je zvyklé, celý týden. Jasně, když maminka bude pryč, nic jiného mu nezbyde, ale bude to asi docela trápení pro to dítě. Kamarádka takto jela bez prcka na pět dní a pak se u něj začaly projevovat noční můry, v noci se budil s pláčem a volal maminku. Staršímu dítěti se to dá vysvětlit, ale ročnímu sotva. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jela bych okamžitě, absolutně bez přemýšlení. Dítě se z toho rozhodně nezblázní a hlídání je
Takže o nic vůbec nejde. ![]()
8 dní je nic, jela bych i na dýl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, jela. Nereknu mesic, ale 8dni? Mit dite neznamena se vseho vzdat!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyby byla doma non stop, tak je možné, že by váhala, ale jak píšeš, chodí do práce, o dítko se stará babička i manžel, všichni jsou na to zvyklí, tak to těch 8 dní zvládnou. Však máma není jediný člověk, co se o dítě s láskou umí postarat. Táta to zvládne taky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zvladne to. Davala sem na 14 dni v roce, ptz jsem byla nemocna a zvladly to vsichni. Jak tchyne tak i mamka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud chce jet, ať jede, dítě to určitě zvládne.
Osobně bych nejela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Damy, tento problem se netyka uplne me, ale kamaradky. Proto prosim anonym. p
Ma rocni dite a na zkraceny ucazek pracuje. Zamestnavatel ji nyni chce vyslat na 8dni na sluzebku do USA. Dite tam samozrejne vzit nemuze. O malou by pecovala babicka a tatinek v dobe jeji nepritomnosti.
Ale kamaradka ma smisene pocity. Na jednu stranu chce moc jet, protoze navsteva USA byl vzdy jeji sen a neni lehke se tam dostat. Redy hlavne financne. A toto je jedinecna prilezitost, jak zemi navstivit a zaplati ji to sef.
Na druhou stranu nevi, jak to mala bez ni 8 dni zvladne. Dosud tak dlouho bez ni nebyla. Max 4hod za den, kdy musela do prace neco zaridit, a to hlidal manzel.
Jak byste se zachovaly vy? Jely byste? Nebo sluzebku odmitly?