Je možné na neschopence chodit ven před barák
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý den jsem na neschopence a bydlím v paneláku je možné si dát venku kafčo se sousedama i mimo vycházky nebo to nemám riskovat? Pořád mě lákají, ale já nechci riskovat ohledně kontroli prý u baráku být můžu, ale znáte to.
kontroli
? Seď doma na zadnici a kafe si dej v obýváku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem chodila. Mam psa a proste jsem ho musela vyvencit i mimo vychazky. Ale fakt jsem preslapovala pred panelakem, s vyhledem na zvonky, abych pripadne kontrolu odchytla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den jsem na neschopence a bydlím v paneláku je možné si dát venku kafčo se sousedama i mimo vycházky nebo to nemám riskovat? Pořád mě lákají, ale já nechci riskovat ohledně kontroli prý u baráku být můžu, ale znáte to.
Ja bych neriskovala ani tak skrz případnou kontrolu jakožto skrz rizikové těhotenství ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
sousedi Tě lákají? Tak to tě pak budou i finančně podporovat ne
. jsi na neschopence tak jsi nemocná tak máš být doma ne? ale jestli máš vycházky tak kafčo můžeš dát v tu dobu, sousedi se snad přizpůsobí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já jsem si to myslela, že to nepůjde mám vycházky, ale sousedi jsou v tu dobu v práci no nic dám si ho pak sama v době vycházek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to tak nehrotila, pokud kafčem venku myslíš, že budeš sedět na schodech nebo na lavičce před barákem. Kdyby si bydlela v baráku, tak si taky v klidu sedneš na zahradu.
Jsi sice na neschopence, ale nejsi nakažlivá a upřímně nevidím rozdíl mezi kávou se sousedy v obýváku nebo před barákem nebo právě na té zahradě u svého baráku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenka_ píše:
Já bych to tak nehrotila, pokud kafčem venku myslíš, že budeš sedět na schodech nebo na lavičce před barákem. Kdyby si bydlela v baráku, tak si taky v klidu sedneš na zahradu.
Jsi sice na neschopence, ale nejsi nakažlivá a upřímně nevidím rozdíl mezi kávou se sousedy v obýváku nebo před barákem nebo právě na té zahradě u svého baráku.
Nakažlivá ne, ale zcela jistě má nějaký zdravotní problém, kvůli kterému na neschopence je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ono záleží spíš jak to,,hrotí" kontrola, fakt bych to kvůli kafi u souseda, obzvlášť, když mám několik hodin vycházek neriskovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je bych to vůbec nehrotila klidne si to kafco děj venku doma by si byla taky kdyby si mela baracek na zahradě já mám taky neschopenku. Vis tady to nektereoc hroti a a maji s tim problém já jsme třeba doma. kvůli tomu ze podstupují ivf a primář me. nechtěl pustit zpátky do prace na infekcni oddělení
- Citovat
- Upravit
Já to nehrotím jen se ve vycházkách se sousedy nepotkám bohužel, ale přežiju to jen to zamrzí jsme dobrá parta právě, že mi říkali, že u baráku sedět můžu jenže znáte to,,jedna paní povídala" tak jsem se jen chtěla zeptat marodím z rukou, ale radši budu pít kafíčko sama. ![]()
Příspěvek upraven 20.07.16 v 22:34
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@milunaeviku tak at přijdou k tobě domů ne? Nebo pak víkend v době vycházek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@milunaeviku píše:
Já to nehrotím jen se ve vycházkách se sousedy nepotkám bohužel, ale přežiju to jen to zamrzí jsme dobrá parta právě, že mi říkali, že u baráku sedět můžu jenže znáte to,,jedna paní povídala" tak jsem se jen chtěla zeptat marodím z rukou, ale radši budu pít kafíčko sama.
Já nemyslela tebe, ale komentáře, že máš zůstat zavřená doma jsou přehnané.
Fakt je úplně jedno, jestli sedíš před barákem, doma nebo na té zahradě. Ale musíš být před barákem, nikoliv na lavičce 100m od něj apod.ale to je ti jasné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit