Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nechavame si zasílat kočárek trojkombinaci, navíme ale co nás víjde levněji PPL či pošta? je to přes 200 km..mate s tím někdo zkušenost? děkuii ![]()
@Terka20 Záleží, kolik celkem kočárek váží. Jak na stránkách pošty, tak na stránkách ppl jsou ceníky, tam si to zjistíš
Chtěla jsem od jedné paní poslat kočárek PPLkem a prý ji bylo řečeno, že vozí jen firmám, ne soukromým osobám. Poslala to tedy poštou, jako balík do ruky.
Já posílala kočárky vždy poštou a dvojkočárek mě vyšel na 160 Kč poslání takže cena do 200 Kč
Za PPL chtěli šílenou sumu, u ČP jsem platila za poslání na dobírku necelých 200Kč.
Já posílala před rokem X-landera korbu, spor´ták a podvozek, mělo to myslím do dvaceti kilo, bylo to ve dvou krabicích(origo od výrobce) a poštou to bylo necelých 400,– PPL podle rozměrů už bych musela zaplatit paletu za víc jak tisíc ![]()
Holky, můžete mi poradit prosím? Prodávám jídelní židličku, fábulu, paní jí chce poslat poštou, já netuším jak to zabalit aby se nepoškodila? Krabici samozřejmě dávno nemám…děkuji
@Aishenka omotat smršťovací fólii, sehnat jinou krabici, tu vystrat starýma novinama nebo něčím podobným. Netuším přesně, jak to vypadá, ale postup, co jsem poslala praktikuju u všeho, zatím se nic nerozbilo ![]()
Nj, to by ale musela byt obr krabice, zidlicka je to docela mohutna
nebo kartonem obalit a stahnout tou smrstovackou me napadlo
@Aishenka píše:
Nj, to by ale musela byt obr krabice, zidlicka je to docela mohutnanebo kartonem obalit a stahnout tou smrstovackou me napadlo
jj, taky možnost - nebo sehnat polystyren a to přebalit tou smršťovací fólií ![]()
Mám kousek od domu kontejnery na tříděný odpad, tak je půjdu prohrábnout ![]()