Odhlučnění podlah

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
32
4.4.13 10:42

odhlučnění podlah

Přeji dobrý den,
chtěla jsem se poptat jestli někdo nemáte zkušenosti s odhlučněním podlahy. Máme lino a malá lozí, a za chvíli bude lítat, takže mám menší boje se sousedem! Chtěla bych to tedy odhlučnit at mám klid. Nevíte co koupit??Jestli Mirolen nebo je ještě něco lepšího za dobrou cenu?? :think:
díky paa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5532
4.4.13 10:52

Dává se polystyren Styrodoor, nebo lépe tvrzené desky vaty ORSIL-N, snad jsem to napsala správně :think:, nebo jiná kročejová izolace. A na to lino nebo koberec. V žádném případě nedávat plovoučku. A nejlépe ještě okolo místnosti dát proužek polystyrénu, či filce, aby se odizolovaly i stěny.
My jsme v třígeneračním rodinném domě (bohužel přízemí). S lidmi nad námi jsme byli dohodnuti, že udělají izolace podlah. Bohužel se na nás vykašlali, žádnou izolaci neudělali, měli tam plovoučku, malé děti a velkého psa, který celý den lítal :cert:. Jako ani tak moc mi nevadily děti (jsem zvyklá od svých a dá se to pochopit), ale ten pes :cert: :cert: :cert:, pořád mi cvakaly drápky do podlahy, těžké kroky :zed: :zed: :zed:. Myslela jsem, že ho asi odstřelím :zed:. Naštěstí se odstěhovali do lepšího :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
4.4.13 11:01
@IIIrca píše:
Přeji dobrý den,
chtěla jsem se poptat jestli někdo nemáte zkušenosti s odhlučněním podlahy. Máme lino a malá lozí, a za chvíli bude lítat, takže mám menší boje se sousedem! Chtěla bych to tedy odhlučnit at mám klid. Nevíte co koupit??Jestli Mirolen nebo je ještě něco lepšího za dobrou cenu?? :think:
díky paa

tohle je docela boj s větrnými mlýny :(
koupili jsme si byt v novostavbě ve 4. patře, kde bylo také jen lino, takže jsme si pozvali odborníky, aby nám odhlučnili podlahy a dali jsme tedy plovoucí podlahy (12mm) a pod to odhlučňující pěnu (20mm), která dle výrobce pobere skoro 30db a musím říct, že se to o něco zlepšilo, ale pořád slyšíme sousedy pod náma a pokud nemáme pantofle, tak se od nás ozývá dunění… ale určitě se to trochu zlepšilo, nicméně úplně odhlučnit to nejde a můžeš si na podlahu dát, co chceš :D řešíme to na každé schůzi vlastníků

a ještě dobrý odhlučnění ti zajistí koberec (ale jde jenom o krokové dunění, prostorový hluk bude slyšet vždy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
4.4.13 11:15

Hluk…ten moc není, pokud se teda malá nevsteká :-)))),ale spíš to dunění a jak bylo v prvním příspěvu tak mám aji pejska, takže… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
4.4.13 11:22
@IIIrca píše:
Hluk…ten moc není, pokud se teda malá nevsteká :-)))),ale spíš to dunění a jak bylo v prvním příspěvu tak mám aji pejska, takže… :roll:

KLID MÍT NEBUDEŠ NIKDY, NA KROČEJOVÝ HLUK JE NEJLEPŠÍ KOBEREC, ALE ZASE SE V NĚM DRŽÍ ŠPÍNA, OPRAVDU SE TO NA 100% VYŘEŠIT NEDÁ, VÍM TO OD NÁS Z BARÁKU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
4.4.13 11:48

Souseda bych poslala někam, měli jsme v bývalým bytě podobný problémy, do obýváku jsme dali koberec, ale stejně to nepomohlo… :nevim: Soused chodil dál, dokud si s ním nepromluvil místo mě manžel a nevysvětlil mu, že prcka (tehdy jsme měli jen jednoho) prostě lítat naučit neumíme… :nevim: od té doby dal pokoj… :nevim: nad náma tam taky lítaly děti, nejspíš i jezdily na odrážedle, což u nás byli tabu… A nikdy mě nenapadlo si jít stěžovat, prostě byt není rodinnej domek… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
4.4.13 12:18

Jojo souseda neřešit, ale manžela nemám a hádat se s idiotem pořád nechci, vím že bych ho mohla mít v paži, ale nejde to pro svůj lid to skusím a pokud i to mu nebude stačit tak…má smůlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí