"Odkašlávací" kašel u 11 měsíčního

970
21.6.22 07:25

"odkašlávací" kašel u 11 měsíčního

Prosím o radu, syn má rýmu a takový ten typ kašle, co následuje po suchém kašli, manzel tvrdi, ze mam synovi dávat nějaký sirup, ale já když mám tento typ kašle, tak třeba po Mucosolvanu kašlu podstatně více. Syn kašle tedy dost, tak co s tím?

Doktorka doporučila Stoptussin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7950
21.6.22 08:05

Jestli odkašlává snadno, tak nemusíš dávat nic, jen dbát na dostatek tekutin. A nebo třeba Prospan. Já dávám jedné dceři Prospan, druhá nepozře žádný sirup, takže té nedávám nic. Já sama sirupy také moc nemusím, takže je také nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
21.6.22 08:06

Po Mucosolvanu kašleš více, protože podporuje kašel - rozpouští hleny a podporuje jejich vykašlávání. Stoptussin naopak tiší kašel ale i rozpouští hleny. Doporučuje se přes den podávat léky na vykašlávání max. do 16hod a navečer podávat stoptussin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
21.6.22 08:07

Nedám dopustit na dětský sirup z mateřídoušky a jitrocele… a mazat hruď psí mastí, pomůže s hleny a uvolní nos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1462
21.6.22 08:44

Stoptusin je takovy paskvil (jak muze tisit a zaroven rozpoustet hleny a tedy je nutne aby to odchazelo?? )… vykaslavani bud muzes jeste podporit ( za me lepe jitrocelovy sirup ci jine prirodni sirupy ) nebo nechat byt ( nekteri pediatri radi )… ja vetsinou podporuji necim na vykaslavani, ale max do te 16h, at se v noci vyspi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
21.6.22 09:09

@pannda mohu poprosit konkrétně jaký? moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
21.6.22 09:12

Do dvou let se nic davat nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
21.6.22 09:19

U nás vždy zabralo kojit, kojit, kojit… Dítko se rychle uzdravil… (většinou byla doba nemoci kratší cca o polovinu než u staršího již nekojeneho sourozence). A jinak ještě teplý tymianovy čaj s troškou medu cca hrníček denně. A sirup z cibule a medu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
21.6.22 13:43

Dala bych Prospan, aby se to odhlenění trochu podpořilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí