Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky jsem strašně na vážkách a prosím o radu nebo zkušenost.
V pondělí má syn nastoupit do Motola na operaci srdce..veškeré předoperační výsledky jsou v pořádku, syn už týden pokašlavá není to hodně, ale když tak má ten kašel mírně vlhký, naše pediatrička ho poslechla a vše má čisté, žádná známka nachlazení, žádná rýma nic.Sama byla na vážkách jestli nás má uschopnit, nakonec řekla, že vzhledem k tomu, že vše má čisté tak nás pustila.
Ale…všude čtu a slyším, že nás můžou pustit z Motola domů i kvůli mírnému kašly, jsme z Ostravy a nerada bych se projela tam a zpět. Nevím co mám dělat, stále zvažuji odklad neodklad…
Stalo se Vám, že Vás vrátili zpět i když měl slabý kašel? Podotknu, že nevykašlává hleny atd.
![]()
Budu muset holky, jen jsem si říkala, že tak po telefonu, mi asi nemusí nic říct, řeknou mi třeba, že musí být úplně zdraví což chápu a bude odklad a přitom kdyby si ho poslechli tak by ho možná od operovaly, kdyby měl takový hnusný vlhký kašel, neřeknu nic a automaticky odklad, ale zakašle asi tak 6 x za den, napadlo mě, jestli už to není taky psychika má 13 a operace se logicky bojí
![]()
@kirisityna
cpu do něho preventivně všechno, nepříjde mi to jako nějaká viroza, opravdu kdyby nezakašlal..tak je úplně v pohodě. Zas to nechci lámat přes koleno, je to operace srdce…
@macinda Ale tady ti nikdo nemuze v tak vazne veci pradit. Nejlepsi je opravdu si zavolat pripadne proste do Motola budete muset, aby dcerku vysetril.
Zakladatelko, přeju, aby synovi operace dobře dopadla. Po operaci má syn nárok na lázně - může jet do Teplic nad Bečvou nebo do Poděbrad, tak toho můžete využít.
Anonymní - byla jste v lázních po operaci srdce?
@macinda píše:
Holky jsem strašně na vážkách a prosím o radu nebo zkušenost.
V pondělí má syn nastoupit do Motola na operaci srdce..veškeré předoperační výsledky jsou v pořádku, syn už týden pokašlavá není to hodně, ale když tak má ten kašel mírně vlhký, naše pediatrička ho poslechla a vše má čisté, žádná známka nachlazení, žádná rýma nic.Sama byla na vážkách jestli nás má uschopnit, nakonec řekla, že vzhledem k tomu, že vše má čisté tak nás pustila.Ale…všude čtu a slyším, že nás můžou pustit z Motola domů i kvůli mírnému kašly, jsme z Ostravy a nerada bych se projela tam a zpět. Nevím co mám dělat, stále zvažuji odklad neodklad…
Stalo se Vám, že Vás vrátili zpět i když měl slabý kašel? Podotknu, že nevykašlává hleny atd.![]()
![]()
ahoj
tak co ti řekli po telefonu doktoři??
Tak v pondělí nástup do Motola, pokud nás prý dr. uschopnila, tak mám být klidná a určitě by nás na operaci nepustila, kdyby si nebyla jistá, že jeho zdravotní stav není vhodný k operaci. Mám mu dávat do nástupu operace stoptussin 3 x denně.
Jsem ráda, protože ty stresy před operací jsou šílené a ted ještě se stresovat bude operace nebude operace
. Navíc si myslím, že i hrála hodně psychika, protože ted už nekašle snad vůbec jen 2× za den a to po ránu.
![]()
Za to já mám rýmu jako hrom…
![]()
@macinda píše:
@kirisitynaTak v pondělí nástup do Motola, pokud nás prý dr. uschopnila, tak mám být klidná a určitě by nás na operaci nepustila, kdyby si nebyla jistá, že jeho zdravotní stav není vhodný k operaci. Mám mu dávat do nástupu operace stoptussin 3 x denně.
Za to já mám rýmu jako hrom…
Jsem ráda, protože ty stresy před operací jsou šílené a ted ještě se stresovat bude operace nebude operace. Navíc si myslím, že i hrála hodně psychika, protože ted už nekašle snad vůbec jen 2× za den a to po ránu.
![]()
![]()
![]()
jé tak přeji at tě rýma přejde. A operace proběhne bez komplikací
![]()