Odklad operace srdce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
145
6.2.14 12:45

Odklad operace?

Holky jsem strašně na vážkách a prosím o radu nebo zkušenost.
V pondělí má syn nastoupit do Motola na operaci srdce..veškeré předoperační výsledky jsou v pořádku, syn už týden pokašlavá není to hodně, ale když tak má ten kašel mírně vlhký, naše pediatrička ho poslechla a vše má čisté, žádná známka nachlazení, žádná rýma nic.Sama byla na vážkách jestli nás má uschopnit, nakonec řekla, že vzhledem k tomu, že vše má čisté tak nás pustila.

Ale…všude čtu a slyším, že nás můžou pustit z Motola domů i kvůli mírnému kašly, jsme z Ostravy a nerada bych se projela tam a zpět. Nevím co mám dělat, stále zvažuji odklad neodklad…
Stalo se Vám, že Vás vrátili zpět i když měl slabý kašel? Podotknu, že nevykašlává hleny atd. :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2895
6.2.14 12:47

Zavolat do Motola a poradit se jak postupovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85235
6.2.14 12:49

Zavolej primo tam a zeptej se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2593
6.2.14 12:51

Je čtvrtek, může se to zhoršit.
Já bych odložila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
6.2.14 12:53

Budu muset holky, jen jsem si říkala, že tak po telefonu, mi asi nemusí nic říct, řeknou mi třeba, že musí být úplně zdraví což chápu a bude odklad a přitom kdyby si ho poslechli tak by ho možná od operovaly, kdyby měl takový hnusný vlhký kašel, neřeknu nic a automaticky odklad, ale zakašle asi tak 6 x za den, napadlo mě, jestli už to není taky psychika má 13 a operace se logicky bojí :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
6.2.14 12:55

@kirisityna
cpu do něho preventivně všechno, nepříjde mi to jako nějaká viroza, opravdu kdyby nezakašlal..tak je úplně v pohodě. Zas to nechci lámat přes koleno, je to operace srdce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
6.2.14 12:56

@macinda Ale tady ti nikdo nemuze v tak vazne veci pradit. Nejlepsi je opravdu si zavolat pripadne proste do Motola budete muset, aby dcerku vysetril.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
6.2.14 12:57

@marra2
já vím, že radit mi nemůžete…jdu volat tedy.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
6.2.14 12:58
@macinda píše:
@marra2
já vím, že radit mi nemůžete…jdu volat tedy.. :kytka:

Tak drzim pesti a dej vedet :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2593
6.2.14 13:11
@macinda píše:
@marra2
já vím, že radit mi nemůžete…jdu volat tedy.. :kytka:
:palec: :palec: :palec: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
6.2.14 23:35

Zakladatelko, přeju, aby synovi operace dobře dopadla. Po operaci má syn nárok na lázně - může jet do Teplic nad Bečvou nebo do Poděbrad, tak toho můžete využít.
Anonymní - byla jste v lázních po operaci srdce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2593
7.2.14 13:07
@macinda píše:
Holky jsem strašně na vážkách a prosím o radu nebo zkušenost.
V pondělí má syn nastoupit do Motola na operaci srdce..veškeré předoperační výsledky jsou v pořádku, syn už týden pokašlavá není to hodně, ale když tak má ten kašel mírně vlhký, naše pediatrička ho poslechla a vše má čisté, žádná známka nachlazení, žádná rýma nic.Sama byla na vážkách jestli nás má uschopnit, nakonec řekla, že vzhledem k tomu, že vše má čisté tak nás pustila.Ale…všude čtu a slyším, že nás můžou pustit z Motola domů i kvůli mírnému kašly, jsme z Ostravy a nerada bych se projela tam a zpět. Nevím co mám dělat, stále zvažuji odklad neodklad…
Stalo se Vám, že Vás vrátili zpět i když měl slabý kašel? Podotknu, že nevykašlává hleny atd. :nevim: :nevim: :nevim:

ahoj
tak co ti řekli po telefonu doktoři??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
8.2.14 13:36

@kirisityna

Tak v pondělí nástup do Motola, pokud nás prý dr. uschopnila, tak mám být klidná a určitě by nás na operaci nepustila, kdyby si nebyla jistá, že jeho zdravotní stav není vhodný k operaci. Mám mu dávat do nástupu operace stoptussin 3 x denně.
Jsem ráda, protože ty stresy před operací jsou šílené a ted ještě se stresovat bude operace nebude operace :nevim:. Navíc si myslím, že i hrála hodně psychika, protože ted už nekašle snad vůbec jen 2× za den a to po ránu. :potlesk: :potlesk:

Za to já mám rýmu jako hrom… :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2593
9.2.14 17:24
@macinda píše:
@kirisityna

Tak v pondělí nástup do Motola, pokud nás prý dr. uschopnila, tak mám být klidná a určitě by nás na operaci nepustila, kdyby si nebyla jistá, že jeho zdravotní stav není vhodný k operaci. Mám mu dávat do nástupu operace stoptussin 3 x denně.
Jsem ráda, protože ty stresy před operací jsou šílené a ted ještě se stresovat bude operace nebude operace :nevim:. Navíc si myslím, že i hrála hodně psychika, protože ted už nekašle snad vůbec jen 2× za den a to po ránu. :potlesk: :potlesk:

Za to já mám rýmu jako hrom… :? :? :?

jé tak přeji at tě rýma přejde. A operace proběhne bez komplikací :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí