Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý večer, mám jeden dotaz ohledně odměrky v pracím prášku. Do, kterého prášku jsou odměrky přidávány do balení.(REX, ARIEl či PALMEX)
Poprosila bych o značku prášku a jak velké balení ve, kterém jsou ty odměrky. Já jenom pamatuju takové modré odměrky měly logo „henkel“. Domnívám se, ale nevím zda si to nepletu jestli se ty odměrky nepřidávaly do REXu nevím, ale velikost balení děkuji.
Kdysi jsem si koupila v dm jejich prací prášek denkmit a k tomu si můžeš vzít odměrku v regálu. používám ji na všechny prášky.
@marrlinka píše:
Kdysi jsem si koupila v dm jejich prací prášek denkmit a k tomu si můžeš vzít odměrku v regálu. používám ji na všechny prášky.
Myslím, že už to nedávají
.
@petulilinka Já už jsem na odměrku hodně dlouho nenarazila
.
@Hanullka píše:
Myslím, že už to nedávají.
@petulilinka Já už jsem na odměrku hodně dlouho nenarazila.
to se teda podívám, já jsem si téměř jistá, že v regálu je mají a můžeš si ji vzít
@marrlinka Mně ji minule dala, ale měla ji schovanou pod kasou a musela jsem si o ni říct
.
@kamiŠ já teda vždy, už automaticky vyhazuji. Je to Bonux Magnolie 3 kg.
Super diskuze
Já používám kelímek od jogurtu a už jsem se kolikrát rozčílila, proč k těm práškům nedávají odměrky ![]()
@petulilinka Kupuju Ariel, někdy velký balení, někdy střední a vždy tam odměrka je ![]()
@marrlinka píše:
Taky mě to hned napadlo. Já ji brala asi před měsícem novou.
@Hanullka
Odmerku jsem mela ve velkem Arielu (krabice), Tidu (60PD), naopak ve velkem Bonuxu (60PD) nebyla.
U nas teda v DM odmerku maji.. O odmerku na tekuty si musis rict, to jim lidi kradou.
Jinak se davaji az k vetsim balenim. A jinak se da koupit za cca deset kacek..