Odmítání léků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
37
24.12.15 21:18

Odmítání léků

Dobrý den, potřebovala by jsem nutně radu. Dcerce jsou 2 roky. Má horečky kolem 39. Co se dá dělat proti sražení? Sirup do ní nedostanu a to ani když ji ho přimíchám do pití a čípek mi neudrží, okamžitě ho vykaká. Poradí mi někdo prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3563
24.12.15 21:26

@ChGa zábal, octové ponožky, chladnější sprcha (tak o 1-2stupně). Případně použít na sirup stříkačku a nechat téct po vnitřní straně tváří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
24.12.15 21:32

@ChGa Ahoj, moje mladší dcera (2,5 roku) při nemoci dostane vysoké horečky a moc se nedají srazit sirupem tak mi radila dětská doktorka, že ji mám potřít lihem-jak se odpařuje tak ochlazuje tělo. Ještě jsem to nezkoušela a nevím jestli by nebylo dobré první natřít krémem aby nedošlo k podráždění pokožky. když bylo nejhůř tak jsem dávala zábal-mokrý ručník, na to prostěradlo. Jinak ochlazuji mokrými ponožkami popřípadě octovými ponožkami (už nevím jak se ocet ředil) a zabalit i zápěstí. ještě je prý dobré na zápěstí dát citron-nemám odzkoušena. přeji ať horečky brzo ustoupí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.12.15 21:36

Odmítání léků

Holky to je na nic. Tu stříkačku do ni nedostanu ani pod tlakem a aby se nechala zabalit do čehokoliv, natož pak do studeného, musela bych ji asi svázat… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
24.12.15 21:40

@ChGa Tak jí dej ty octové ponožky, pokud chceš přesný návod tak zadej do vyhledávače a počti si. Jinak vyzkoušej ten líh. Já tu beznaděj znám u tý naší v létě měla šestou nemmoc a to bylo opravdu výživné-v baráku 30°C a děcko čtyřicítky co nešly srazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
24.12.15 21:41

Zakleknout, držet ruce, hlavu, ucpat nos, stříkačku narvat do pusy. Pořád lepší, než (kdyby to ještě stouplo a nebyla šance to srazit) špitál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
24.12.15 21:45

Je to drsný, ale je to tak-nacpi do ní ten sirup klidně násilím, jak píše @zuzouš lepší než jet na Štědrý večer na pohotovost..

• Citovat
  • Upravit
4367
24.12.15 21:46

@ChGa namihej si v pomeru 2 dily vody a 1 dil octa a plenkou v tom namocenou otirej zapesti a kotniky dokola. Srazi to teplotu o cca 1 stupen zarucene.
Jinak bych zkusila rozdrcenou tabletu /primerenou davku veku/ a na lzicce s vodou nebo cajem a okamzite dat napit. Ty sirupy jsou ble sladke a cipky dcera take hned tlacila, na to mi poradila dr po zavedeni drzet zadecek /pulky/ u sebe alespon 10min.
Ale ten ocet hodne pomuze a bez stresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
24.12.15 21:50

Bacha, jakékoli zabály se nesmí aplikovat pokud má dítě studené ruce/nohy!!!

• Citovat
  • Upravit
280
24.12.15 21:51
@Halamka píše:
@ChGa namihej si v pomeru 2 dily vody a 1 dil octa a plenkou v tom namocenou otirej zapesti a kotniky dokola. Srazi to teplotu o cca 1 stupen zarucene.
Jinak bych zkusila rozdrcenou tabletu /primerenou davku veku/ a na lzicce s vodou nebo cajem a okamzite dat napit. Ty sirupy jsou ble sladke a cipky dcera take hned tlacila, na to mi poradila dr po zavedeni drzet zadecek /pulky/ u sebe alespon 10min.
Ale ten ocet hodne pomuze a bez stresu.

Tohle jsem udělala jednou a uz v zivote to neudělám! Dcera mi přestala dýchat a fialovět! Třepala jaem se jak osyka, kdyz ji naskočil dech, ani nevím co uz jsem udělala..Ale tohle vážně neradím

Edit:omlouvam se. Myslela jsem to co psal Zuzouš

Příspěvek upraven 24.12.15 v 22:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
24.12.15 21:52

Budes muset pouzit chmaty a hmaty. 39 horecka na takove prte je teda dost. At neskoncite ve spitale. At je ji lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.12.15 21:53

Dobrá holky, jdu to do ní narvat násilím. To má chudák vánoce… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
24.12.15 21:55
@ChGa píše:
Dobrá holky, jdu to do ní narvat násilím. To má chudák vánoce… :-(

Neboj, uleví se jí. Lepší než Vánoce v nemocnici :mavam:

• Citovat
  • Upravit
10351
24.12.15 21:56

@ChGa zkus jí pak hned dát nějakou dobrotu, třeba kousek čokolády, jestli by vzala. Postupně naučit, že Nejdřív vybumbáš sirup, potom bude dobrota. To by mohla pobrat i ve 2 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
24.12.15 22:01

Taky bych cpala násilím. U nás pomohlo pak dát zapít něčím dobrým. Máme za sebou u 1,5 letého několikrát ATB a taky to byl boj.

@Lutonka píše:
Bacha, jakékoli zabály se nesmí aplikovat pokud má dítě studené ruce/nohy!!!

Mně před měsícem tvrdil na pohotovosti doktor, že to je mýtus a ať dám studený zábal klidně i dítěti s ledovýma rukama (neudělala jsem to) :lol: :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA