Dobré řešení pro třídění odpadu

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
2.9.10 19:00

Po dobu provizorního bydlení to mám takhle…

Vlevo kuchyňský odpad, vpravo plasty a papír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
2.9.10 19:02
careynka píše:
holky a zjistovaly jste si, jak to vypada s odpadem ve vasem okoli? Znam spoustu skladek, kde se na to vyprdnou a vsechny trideny odpady hazi na jednu hromadu, tak abyste si jen nepridelavaly praci :roll:

Ono to na skládce nemusí skončit kvůli jejich lenosti. Pokud je tam naházený normální odpad (nebo pomícháno, zněčištěno), tak to do třídírny odvézt nemůžou a musí to vyvézt na směsnou skládku. Mého muže s tříděným odpadem ani neposílám, vždycky se naštve, co je tam naházené (např. zářivky, stavební odpad ve skle).

My používáme něco podobného , taky z Ikey. Mám to zaparkované ve špajzce, v kuchyni nemám místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
2.9.10 19:52
Aki píše:
careynka píše:
holky a zjistovaly jste si, jak to vypada s odpadem ve vasem okoli? Znam spoustu skladek, kde se na to vyprdnou a vsechny trideny odpady hazi na jednu hromadu, tak abyste si jen nepridelavaly praci :roll:

Ono to na skládce nemusí skončit kvůli jejich lenosti. Pokud je tam naházený normální odpad (nebo pomícháno, zněčištěno), tak to do třídírny odvézt nemůžou a musí to vyvézt na směsnou skládku. Mého muže s tříděným odpadem ani neposílám, vždycky se naštve, co je tam naházené (např. zářivky, stavební odpad ve skle).

My používáme něco podobného , taky z Ikey. Mám to zaparkované ve špajzce, v kuchyni nemám místo.

No ono prave zalezi, my teda taky tridime a doufam, ze ne zbytecne. Ale vim konkretne u Prahy ze na to kaslou, ale nevim odkud vsude to vozi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
16.10.20 20:50

Sháním do komory odpadkové koše na třídění odpadu. Hledám nějakou skladnou sestavu, která nezabere moc místa. Nevíte, kde se dá něco takového sehnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
17.10.20 16:24

Tohle jsem řešila nedávno a nakonec jsem si pořídila tyhle koše https://www.idea-dum-zahrada.cz/…-id-3898.htm) a jsem s nima moc spokojená, můžeš je poskládat na sebe jak potřebuješ, já je mám všechny 4 na sobě ve špajzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
18.10.20 20:12

Jo tak to vypadá super, to že se dají všechny postavit na sebe je suprový, takhle by se mi tam mohly ty koše vejít. Moc díky za tip, ještě si to pro jistotu změřím, ale myslím, že to bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.20 20:35

Hledám koše, které bych mohla mít ve velkém a hlubokém šupliku pod linkou, tyhle se mi moc líbí, musím to změřit až bude linka domontovaná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
20.10.20 18:53

Zkus, mají tam kdyžtak i menší velikosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
22.10.20 13:53

Tak už mám koše doma a perfektně se mi tam vešly. Mám z toho radost, vypadá to dobře a konečně v tom budu mít pořádek. Díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný