Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj ženy moc prosím o pomoc. Přestěhovali jsme se do přízemí a teď začalo jaro a hulváti nám dávají kelímky od piva a od panáků za okno
jsem z toho zoufalá. Jak byste to řešili?
@Cirk píše:
Ahoj ženy moc prosím o pomoc. Přestěhovali jsme se do přízemí a teď začalo jaro a hulváti nám dávají kelímky od piva a od panáků za oknojsem z toho zoufalá. Jak byste to řešili?
Kde se tam ti hulvati berou?
@JancaS84 no mříže tam už jsou ale jsou velký takže ten člověk to tam pěkně zastrčí, fuj mě je z toho normálně špatně
@Cirk píše:
@JancaS84 no mříže tam už jsou ale jsou velký takže ten člověk to tam pěkně zastrčí, fuj mě je z toho normálně špatně
Chtela jsem poradit velky truhlik s nejakou previslou kytkou, at to neni kam stavet, ale ta se s mzizemi nebude mit rada.
A co na tu mříž natáhnout pletivo? Asi to nebude moc estetické, ale účel to splní…
@Cirk píše:
Tak přes to ještě pletivo a mají po ptakach. Lidi sou fakt hovada. Dneska sem viděla u nakupaku chlapa co hodil petku do trávy, přitom naproti přes silnici byl koš. Těch pár kroků bylo asi daleko. ![]()
@nozu píše:
A co na tu mříž natáhnout pletivo? Asi to nebude moc estetické, ale účel to splní…
Nebo plexisklo, tedy to by slo jen na cast, staci aby pres nej nedosahli.
No a jestli je naproti vás klub, tak ještě počítej s hloučky řvoucich kuřáků za oknem. To si v létě v noci ani nevyvětráte. Neuvažuješ o jiném bydlení?
@Cirk píše:
@Uslava no je tu naproti klub, a pak plno turistů
A co vás vedlo k přestěhování se zrovna sem?
@nozu píše:
No a jestli je naproti vás klub, tak ještě počítej s hloučky řvoucich kuřáků za oknem. To si v létě v noci ani nevyvětráte. Neuvažuješ o jiném bydlení?
Přesně, hlavně takový byt se automaticky řadí mezi hůře prodejné
![]()
@Cirk píše:
Ahoj ženy moc prosím o pomoc. Přestěhovali jsme se do přízemí a teď začalo jaro a hulváti nám dávají kelímky od piva a od panáků za oknojsem z toho zoufalá. Jak byste to řešili?
Pokud máte podnájm, tak se odstěhujte. Co vás vedlo se nastěhovat do takové lokality?