Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Jelikož mě hrozně baví se dívat jak to kdo má doma hezky zařízené a inspirovat se, tak zakládám toto téma🤗Přidávajte fotky vašeho krásného hnízdečka i pro inspiraci.✨ 🏠
@Nell2
To proto, protože zatím bydlím u rodičů a ráda bych našla nějakou inspiraci až se budu stěhovat a zařizovat svůj vlastní byt..😊 je mi 17..
Jednou jsem u sebe nechala chvíli bydlet kamarádku (spíš známou) v nouzi i s dětmi a dvěma psy, a ona mi sem na oplátku pořád chtěla zvát Terezu Pergnerovou, aby tu s tím něco udělali. Tak asi tak, no. Shnilá linka, rozbitá indukční deska, nedospárovaný obklad po výměně umyvadla v koupelně, poničená plovoucí podlaha po opaření kafem, profukující vchodové dveře a mohla bych asi pokračovat, teď mě napadá jen izolepou slepovaný notebook. Jo, svobodná matka..
@Anonymní píše:
@Nell2
To proto, protože zatím bydlím u rodičů a ráda bych našla nějakou inspiraci až se budu stěhovat a zařizovat svůj vlastní byt..😊 je mi 17..
Opravdu čekáš, že ti tady někdo pošle svůj obývák? ![]()
Na FB je plno skupin Inspiraci bydleni…
Kazy den pridavaji lide fotky bydleni, domu, zahrady, najdes tam hodne tipu. Mrkni tam, urvite tam najdes vic nez tady ![]()
@Anonymní píše:
@Nell2
No tak ukaž fotečky od rodičů, určitě budou nadšeni; stejně tak jako ti sem budou ostatní nadšeně dávat svoje fotky.
@Anonymní píše:
Jelikož mě hrozně baví se dívat jak to kdo má doma hezky zařízené a inspirovat se, tak zakládám toto téma🤗Přidávajte fotky vašeho krásného hnízdečka i pro inspiraci.✨ 🏠
a proč jsi anonymní? co je na tvém příspěvku intimního?
@admin - nedůvodný anonym
To byl vždycky můj sen dát na internet fotky jak bydlíme a pak čekat až nás někdo vykrade ![]()
@Čtyřlísteknatripu píše:
To byl vždycky můj sen dát na internet fotky jak bydlíme a pak čekat až nás někdo vykrade
a pomluví ![]()
@Anonymní píše:
@Nell2
To neznamena, že nemůžeš ukázat fotky jak to vypadá u vás doma u rodičů.
Jelikož mě hrozně baví se dívat jak to kdo má doma hezky zařízené a inspirovat se, tak zakládám toto téma🤗
Přidávajte fotky vašeho krásného hnízdečka i pro inspiraci.✨ 🏠