Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@krecik.dzungarsky dupe, hluci, kdyz sedi u ntb, mlati do stolu, kdyz sedi na gauci, boucha do operky…a jsou to fakt rachy.
@Vanda 2 píše:to je šílený. Jak to člověk zvládne?? Ach jo, to jsou osudy..Musí to být strašně těžký. Pomáhá rodina? Kolik je dcerce?
Nemám žijící rodiče a neměla jsem zrovna nejjednodušší život ani před narozením dcery. Manželství nám to naštěstí nerozložilo. Máme pouze postaršího nemocného tchána.
Kdybych neměla svoji terapeutku, tak bych se už dávno s největší pravděpodobností zbláznila. Dcera má devět let.
@Vanda 2 píše:
Napsala to jen informativně? Ne nijak rýpavě? Aspoň já to tak čtu mezi řádky.. Moc řešíš
No vždyť já to píšu pouze jako konstatování faktu. Kdo to nezažil, tak to stejně nepochopí.
@krecik.dzungarsky píše:
No vždyť já to píšu pouze jako konstatování faktu. Kdo to nezažil, tak to stejně nepochopí.
Ale vždyť to žádný fakt nebyl. Vždyť syna té druhé neznáš. Začít konverzaci s někým, kdo to má podobně těžký, jako ty, by se dalo trochu jinak, spíš jste si mohly povykládat a pak se podržet a potlapkat, vždyť to není soutěž. I kdyby dcera byla hlasitější, tak jsi tím vyhrála co?
@Takyjedna píše:
A to jsi ještě neslyšela naší aktivní a hlučnou sousedku…
a to jsi neslyšela naši aktivní hlučnou, bláznivou sousedku, děti oslovuje jen ty de.ile, v.le a umí ještě lepší slova, která začíná používat od 5 ráno ![]()
@Takyjedna píše:
Ale vždyť to žádný fakt nebyl. Vždyť syna té druhé neznáš. Začít konverzaci s někým, kdo to má podobně těžký, jako ty, by se dalo trochu jinak, spíš jste si mohly povykládat a pak se podržet a potlapkat, vždyť to není soutěž. I kdyby dcera byla hlasitější, tak jsi tím vyhrála co?
Jsi úplně mimo, nesoutěžím a navíc jsem reinkarnovanej účet. O @Tarjei vím dlouho. Nepotřebuju soutěžit, vím moc dobře na čem doma jsme.
@Tarjei píše:
@krecik.dzungarsky dupe, hluci, kdyz sedi u ntb, mlati do stolu, kdyz sedi na gauci, boucha do operky…a jsou to fakt rachy.
My máme momentálně na denním pořádku několikahodinové afektivní rapty, kdy dítě ječí, je nebezpečné sobě i druhým. Mlátí sebe, druhé i s různými předměty. Bere maximální možnou dávku antipsychotik, pracuje se s ním terapeuticky. Všechno marně, ale u nás je primární problém vrozená psychopatie, která se střetává s autismem a dalšími přidruženými potížemi. Mívali jsme už i lepší období, teď jsem pomalu a jistě zralá na mašli.
@krecik.dzungarsky hele ale to je blbej vek. Syn v 8 rozkopal dvere, napriklad. Pomohly leky. Ted je mu 15 a je vetsi nez ja.
@krecik.dzungarsky @Tarjei holky, máte můj obdiv…neobdivuju snad nic víc na světě než ženský, co se zvládnou starat o dítě s takovým handicapem… fakt před vámi hluboce smekám…