Ukaž jak bydlíš

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9148
29.3.22 21:37

@krecik.dzungarsky dupe, hluci, kdyz sedi u ntb, mlati do stolu, kdyz sedi na gauci, boucha do operky…a jsou to fakt rachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
30.3.22 07:58
@Vanda 2 píše: :hug: to je šílený. Jak to člověk zvládne?? Ach jo, to jsou osudy..Musí to být strašně těžký. Pomáhá rodina? Kolik je dcerce?

Nemám žijící rodiče a neměla jsem zrovna nejjednodušší život ani před narozením dcery. Manželství nám to naštěstí nerozložilo. Máme pouze postaršího nemocného tchána.
Kdybych neměla svoji terapeutku, tak bych se už dávno s největší pravděpodobností zbláznila. Dcera má devět let.

• Citovat
  • Upravit
krecik.dzungarsky
30.3.22 08:00
@Vanda 2 píše:
Napsala to jen informativně? Ne nijak rýpavě? Aspoň já to tak čtu mezi řádky.. Moc řešíš :think:

No vždyť já to píšu pouze jako konstatování faktu. Kdo to nezažil, tak to stejně nepochopí.

• Citovat
  • Upravit
9337
30.3.22 12:04
@krecik.dzungarsky píše:
No vždyť já to píšu pouze jako konstatování faktu. Kdo to nezažil, tak to stejně nepochopí.

Ale vždyť to žádný fakt nebyl. Vždyť syna té druhé neznáš. Začít konverzaci s někým, kdo to má podobně těžký, jako ty, by se dalo trochu jinak, spíš jste si mohly povykládat a pak se podržet a potlapkat, vždyť to není soutěž. I kdyby dcera byla hlasitější, tak jsi tím vyhrála co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
30.3.22 13:06
@Takyjedna píše:
A to jsi ještě neslyšela naší aktivní a hlučnou sousedku… :D

a to jsi neslyšela naši aktivní hlučnou, bláznivou sousedku, děti oslovuje jen ty de.ile, v.le a umí ještě lepší slova, která začíná používat od 5 ráno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
30.3.22 14:04
@Takyjedna píše:
Ale vždyť to žádný fakt nebyl. Vždyť syna té druhé neznáš. Začít konverzaci s někým, kdo to má podobně těžký, jako ty, by se dalo trochu jinak, spíš jste si mohly povykládat a pak se podržet a potlapkat, vždyť to není soutěž. I kdyby dcera byla hlasitější, tak jsi tím vyhrála co?

Jsi úplně mimo, nesoutěžím a navíc jsem reinkarnovanej účet. O @Tarjei vím dlouho. Nepotřebuju soutěžit, vím moc dobře na čem doma jsme.

• Citovat
  • Upravit
krecik.dzungarsky
30.3.22 14:10
@Tarjei píše:
@krecik.dzungarsky dupe, hluci, kdyz sedi u ntb, mlati do stolu, kdyz sedi na gauci, boucha do operky…a jsou to fakt rachy.

My máme momentálně na denním pořádku několikahodinové afektivní rapty, kdy dítě ječí, je nebezpečné sobě i druhým. Mlátí sebe, druhé i s různými předměty. Bere maximální možnou dávku antipsychotik, pracuje se s ním terapeuticky. Všechno marně, ale u nás je primární problém vrozená psychopatie, která se střetává s autismem a dalšími přidruženými potížemi. Mívali jsme už i lepší období, teď jsem pomalu a jistě zralá na mašli.

• Citovat
  • Upravit
9148
30.3.22 14:12

@krecik.dzungarsky hele ale to je blbej vek. Syn v 8 rozkopal dvere, napriklad. Pomohly leky. Ted je mu 15 a je vetsi nez ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
31.3.22 10:10

@krecik.dzungarsky @Tarjei holky, máte můj obdiv…neobdivuju snad nic víc na světě než ženský, co se zvládnou starat o dítě s takovým handicapem… fakt před vámi hluboce smekám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
31.3.22 10:57

@Tarinka hele ono Ti to neda to vzdat..matky, no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie