Ukaž jak bydlíš

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30966
29.3.22 14:02

Co se má na mysli tím hnízdečkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
29.3.22 14:05

Synek se při čůrání „netrefil“ do mísy, ale jinak máme krásně zařízené WC, chceš fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
29.3.22 14:05

Bydlim v suterennim byte protoze jedno dite hlucnej autista a ne, fotky nedam. Nemam hezky bydleni. Utulny a na pankace leda..ale prala jsem si neco uplne jinyho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
29.3.22 14:06
@Anonymní píše:
Jelikož mě hrozně baví se dívat jak to kdo má doma hezky zařízené a inspirovat se, tak zakládám toto téma🤗Přidávajte fotky vašeho krásného hnízdečka i pro inspiraci.✨ 🏠

Zloději, zloději, ve dne v noci chodějí. Myslíš, že je tu někdo tak naivní, aby veřejně na internetu odkrýval svoje soukromí? Tak začni první a pak se uvidí. Jinak bych doporučila Pinterest.

• Citovat
  • Upravit
30984
29.3.22 14:09
@Anonymní píše:
Jelikož mě hrozně baví se dívat jak to kdo má doma hezky zařízené a inspirovat se, tak zakládám toto téma🤗Přidávajte fotky vašeho krásného hnízdečka i pro inspiraci.✨ 🏠

Leda bys chtela vydesit :mrgreen:. Ale brouci a moli vzkazuji, ze to tu utulne je, a moc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
29.3.22 14:11

A po zakladatelce se slehla zem :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
29.3.22 14:12
@Anonymní píše:
@Nell2
To proto, protože zatím bydlím u rodičů a ráda bych našla nějakou inspiraci až se budu stěhovat a zařizovat svůj vlastní byt..😊 je mi 17..

To ještě uplyne hodně vody, než se k tomu dostaneš a kdoví jestli vůbec někdy, to pak ty interiéry dnešní budou zcela poplatne době.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18658
29.3.22 14:22
@Anonymní píše:
Říká se tomu Pinterest, zkus google :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
29.3.22 14:30
@mokkk píše:
Jednou jsem u sebe nechala chvíli bydlet kamarádku (spíš známou) v nouzi i s dětmi a dvěma psy, a ona mi sem na oplátku pořád chtěla zvát Terezu Pergnerovou, aby tu s tím něco udělali. Tak asi tak, no. Shnilá linka, rozbitá indukční deska, nedospárovaný obklad po výměně umyvadla v koupelně, poničená plovoucí podlaha po opaření kafem, profukující vchodové dveře a mohla bych asi pokračovat, teď mě napadá jen izolepou slepovaný notebook. Jo, svobodná matka..

Jednou bude určitě líp :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2395
29.3.22 14:37

Posílám fotku dceřina startovacího bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56114
29.3.22 14:43
@Anonymní píše:
@Nell2
To proto, protože zatím bydlím u rodičů a ráda bych našla nějakou inspiraci až se budu stěhovat a zařizovat svůj vlastní byt..😊 je mi 17..

Tak ukaž, jak bydlí rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
29.3.22 15:11
@Anonymní píše:

Tak určitěěěěě, anonyme :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
29.3.22 15:16
@Anonymní píše:
@Nell2

Tak se nejdriv podivej, jake jsou platy absolventu, a kolik co stoji treba v Ikea, at si nedelas iluze ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148836
29.3.22 15:18
@Tomie píše:
Posílám fotku dceřina startovacího bydlení.

Ale to je rozkošńoučký, to by se mi líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
29.3.22 15:43

Můj barák. A takhle to vypadá vevntř. Tak jen pro inspiraci, až si budeš zařizovat bydlení. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí