Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Synek se při čůrání „netrefil“ do mísy, ale jinak máme krásně zařízené WC, chceš fotku?
Bydlim v suterennim byte protoze jedno dite hlucnej autista a ne, fotky nedam. Nemam hezky bydleni. Utulny a na pankace leda..ale prala jsem si neco uplne jinyho..
@Anonymní píše:
Jelikož mě hrozně baví se dívat jak to kdo má doma hezky zařízené a inspirovat se, tak zakládám toto téma🤗Přidávajte fotky vašeho krásného hnízdečka i pro inspiraci.✨ 🏠
Zloději, zloději, ve dne v noci chodějí. Myslíš, že je tu někdo tak naivní, aby veřejně na internetu odkrýval svoje soukromí? Tak začni první a pak se uvidí. Jinak bych doporučila Pinterest.
@Anonymní píše:
Jelikož mě hrozně baví se dívat jak to kdo má doma hezky zařízené a inspirovat se, tak zakládám toto téma🤗Přidávajte fotky vašeho krásného hnízdečka i pro inspiraci.✨ 🏠
Leda bys chtela vydesit
. Ale brouci a moli vzkazuji, ze to tu utulne je, a moc. ![]()
@Anonymní píše:
@Nell2
To proto, protože zatím bydlím u rodičů a ráda bych našla nějakou inspiraci až se budu stěhovat a zařizovat svůj vlastní byt..😊 je mi 17..
To ještě uplyne hodně vody, než se k tomu dostaneš a kdoví jestli vůbec někdy, to pak ty interiéry dnešní budou zcela poplatne době.
@Anonymní píše:Říká se tomu Pinterest, zkus google
@mokkk píše:
Jednou jsem u sebe nechala chvíli bydlet kamarádku (spíš známou) v nouzi i s dětmi a dvěma psy, a ona mi sem na oplátku pořád chtěla zvát Terezu Pergnerovou, aby tu s tím něco udělali. Tak asi tak, no. Shnilá linka, rozbitá indukční deska, nedospárovaný obklad po výměně umyvadla v koupelně, poničená plovoucí podlaha po opaření kafem, profukující vchodové dveře a mohla bych asi pokračovat, teď mě napadá jen izolepou slepovaný notebook. Jo, svobodná matka..
Jednou bude určitě líp
![]()
@Anonymní píše:
@Nell2
To proto, protože zatím bydlím u rodičů a ráda bych našla nějakou inspiraci až se budu stěhovat a zařizovat svůj vlastní byt..😊 je mi 17..
Tak ukaž, jak bydlí rodiče.
@Anonymní píše:
Tak určitěěěěě, anonyme
![]()
@Anonymní píše:
@Nell2
Tak se nejdriv podivej, jake jsou platy absolventu, a kolik co stoji treba v Ikea, at si nedelas iluze
.
@Tomie píše:
Posílám fotku dceřina startovacího bydlení.
Ale to je rozkošńoučký, to by se mi líbilo.
Můj barák. A takhle to vypadá vevntř. Tak jen pro inspiraci, až si budeš zařizovat bydlení. ![]()