Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Hrnekmleka dekuju moc. Je fakt, ze tvrde spi. Urcite ji to tedy reknu, treba poradi nejaky figl ![]()
Holky, fakt moc dekuju vsem ![]()
Uklidnily jste me. Ja se fakt snazim hezky v klidu, bez natlaku, ale proste na me prdi 🤣
No jo, kluk, co si budeme povidat, ti maji to tempo fakt asi pomalejsi, nez holky
dam pak schvalne echo, co mi na to rekla dr na 5-ti letce.
Jeste jednou moc vsem dekuji za rady, zkusim vse
![]()
@Ilonydes píše:
Ja nic nezanedbala a urcite mu nedavam pleny z pohodlnosti!!!
System domlouvani, hrou, proseni nepomaha.
Nutit ho nechci a nebudu, nechci aby se bal pak jit na zachod.
U dcery jsem ji tak dlouho nutila na nocnik, az se ho,,bala,,a proste na nej nikdy nesla a sla rovnou na zachod od cca 3let.
No a co se tyce zadrzovani kakani, ano, radsi mu dam plenu, kdyz vidim, ze v klidu ho neukecam a neuprosim. Nechci prave, aby to v sobe drzel a zpusobil si nejake problemy,tak ano, v tomhle mekka radsi budu.
Jak zde holky pisou, ma tvrde spani, to je fakt.
Kdykoli ho dam na noc bez pleny, pocura se a ja ho spiciho prevlekam a manipuluju s nim abych prevlekla postel a on nic, spi dal 🤣
Takže nemáš pocit, že bys chybila. Chyba je tedy dle tebe na strane ditete. Máš pocit, že máš porouchané dítě?
@Koblizkova1980 píše:
Takže nemáš pocit, že bys chybila. Chyba je tedy dle tebe na strane ditete. Máš pocit, že máš porouchané dítě?
Ja byt tebou, tak to moc nekomentuju, protoze tvoje rada je chybna cela
.
@Lucie_Sx píše:
Ja byt tebou, tak to moc nekomentuju, protoze tvoje rada je chybna cela.
Touché ![]()
Nemůže mít zdravotní problém? Známí takhle řešili, už byli zoufalí, dokonce dítě dostalo prášky od psychiatra… a nakonec hodně pozdě zjistili, že tam byl urologický problém, který šel vyřešit a dítě se zbytečně roky trápilo…
@ibis vec nazoru
ale jako byt v tomhle prisna na dite mi jako echt v pohode neprijde ![]()