Odpružený sporťák - zkušenosti

Happy Hippo
15.8.13 20:50

odpružený sporťák

Pěkný večer všem :) Mám jen stručný dotaz. Potřebovala bych si koupit nový sporťák, popřípadě golfáč, ale zaboha nevím, který je ten pravý. Jako takovou prioritu bych měla odpružení. Napíšete zkušenosti? Moc díky :*

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
38135
15.8.13 21:22

Neco mezi golfkama a sportakem, ale vyrazne vic sportak - Baby Jogger City mini GT - odpruzeni na predni kolo a super zatim, prostorny, velka bouda i nakupni kos..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
15.8.13 21:26

Nedam dopustitna nas- I'coo peak air- je nadherne odpruzeny-2 stupne, ma velike nafukovaci kola a primo zazracnou otocnou predni napravu- je to opravdu traktor do terenu, les zvladne i mimo chodnik, a vypada velice hezky i do mesta, skvele se s nim jezdi i jednou rukou v supermarketu, otocny po i proti smeru jizdy, jednoduche skladani, jde do lehu
jedina vec, co muze vadit, ale da se na to zvyknout- ma pres 20kg- ale i to vypovida o tom, ze to neni zadny plastovy sunt, nakladam casto do auta, jsem nyni 36.tyden tehotna, sama vazim 55kg a davam ho v pohode…a mozna to, ze ma maly kos, aletomi taky nevadi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
15.8.13 21:31

@mmrk Jenže I'coo peak air se prodává pouze jako dvoj nebo trojkombinace. Taky jsem si tenhle sporťák vyhlídla a bohužel pouze sportovní verzi jsem ještě teda v žádném e-shopu neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí