Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Neco mezi golfkama a sportakem, ale vyrazne vic sportak - Baby Jogger City mini GT - odpruzeni na predni kolo a super zatim, prostorny, velka bouda i nakupni kos..
Nedam dopustitna nas- I'coo peak air- je nadherne odpruzeny-2 stupne, ma velike nafukovaci kola a primo zazracnou otocnou predni napravu- je to opravdu traktor do terenu, les zvladne i mimo chodnik, a vypada velice hezky i do mesta, skvele se s nim jezdi i jednou rukou v supermarketu, otocny po i proti smeru jizdy, jednoduche skladani, jde do lehu
jedina vec, co muze vadit, ale da se na to zvyknout- ma pres 20kg- ale i to vypovida o tom, ze to neni zadny plastovy sunt, nakladam casto do auta, jsem nyni 36.tyden tehotna, sama vazim 55kg a davam ho v pohode…a mozna to, ze ma maly kos, aletomi taky nevadi..
@mmrk Jenže I'coo peak air se prodává pouze jako dvoj nebo trojkombinace. Taky jsem si tenhle sporťák vyhlídla a bohužel pouze sportovní verzi jsem ještě teda v žádném e-shopu neviděla.
Pěkný večer všem
Mám jen stručný dotaz. Potřebovala bych si koupit nový sporťák, popřípadě golfáč, ale zaboha nevím, který je ten pravý. Jako takovou prioritu bych měla odpružení. Napíšete zkušenosti? Moc díky