Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hezký den, máte prosím někdo nějaký odpuzovač hadů? Případně jaký který opravdu funguje?
Děkuji ☺️️
@Ou píše:
Jakých hadů a do jakého prostředí?
tak jasně, že proti všem do běžného paneláku. Nevíš, že jimi jsou prošpikované?
@Verunka Šr píše:Žiješ v Austrálii?
Hezký den, máte prosím někdo nějaký odpuzovač hadů? Případně jaký který opravdu funguje?
Děkuji ☺️️
@Betty MacDonald prostě mi hadí nejsou příjemný jako každému děla problém něco jiného 🤷♀️ Zeptala jsem se normálně a cekam jakou dostanu odpověď
@Verunka Šr píše:
@Ou na zahradu a cokoliv tam poloze
žádný, nepoleze. Tedy pokud jsi v ČR v rámci nějaké zástavby. Žije u nás 5 druhů hadů a kromě užovky obojková jsou kriticky ohrožení, takže aby je člověk spatřil, tak se musí hodně snažit. Užovka ovšem neleze na cizí zahrady, protože jaksi žije v mokřinách a poblíž vody.
Dále pak se ti dost hodí kognitivně behaviorální terapie na řešení fobií.
Jinak teda tam můžeš dát libovlnou věc co ti někdo prodá jako odpuzovač hadů a bude to fungovat (protože pokud prostě máš domek se zahradnou někde v běžné zástavbě, tak tam hadi budou jedině pokud utečou sousedovi z terárka). Rovnou si nech přibali odpuzovač slonů a krokodýlů. Ty by měly funtovat 100 %
Ale teda nepomůže ti to s tvými probémy s úzksotí, protože bdueš dělat to co po tobě úzkost chce. Tím ji nakrmíš a posílíš.
Mrkni do téhle knihy a začni se s úzkostí učit pracovat.
@Ou píše: žádný, nepoleze. Tedy pokud jsi v ČR v rámci nějaké zástavby. Žije u nás 5 druhů hadů a kromě užovky obojková jsou kriticky ohrožení, takže aby je člověk spatřil, tak se musí hodně snažit. Užovka ovšem neleze na cizí zahrady, protože jaksi žije v mokřinách a poblíž vody.Dále pak se ti dost hodí kognitivně behaviorální terapie na řešení fobií.
Mám extrémní fóbii z hadů..a bohužel na to nepomohla ani terapie, ale brala bych klidně nějaké léky na uklidnění protože i že slepýš, přesto že to není had mi dělá potíže v žití ![]()