Odpuzovač hadů

14.4.22 17:41

Odpuzovač hadů

Hezký den, máte prosím někdo nějaký odpuzovač hadů? Případně jaký který opravdu funguje?
Děkuji ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6061
14.4.22 19:31

Ježek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
14.4.22 20:05

Jakých hadů a do jakého prostředí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65223
14.4.22 20:29
@Ou píše:
Jakých hadů a do jakého prostředí?

tak jasně, že proti všem do běžného paneláku. Nevíš, že jimi jsou prošpikované?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.22 08:34

@Ou na zahradu a cokoliv tam poloze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42496
15.4.22 08:44
@Verunka Šr píše:
Hezký den, máte prosím někdo nějaký odpuzovač hadů? Případně jaký který opravdu funguje?
Děkuji ☺️️
Žiješ v Austrálii? ;)
Hele, já bydlím uprostřed přírody a kromě užovek(ty se mi rády schovávaly ve skleníku) a slepýšů jsem nikdy s žádným hadem nepřišla do kontaktu. :nevim:
A to slepýš ani není had.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.22 11:39

@Betty MacDonald prostě mi hadí nejsou příjemný jako každému děla problém něco jiného 🤷‍♀️ Zeptala jsem se normálně a cekam jakou dostanu odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
15.4.22 12:15
@Verunka Šr píše:
@Ou na zahradu a cokoliv tam poloze

žádný, nepoleze. Tedy pokud jsi v ČR v rámci nějaké zástavby. Žije u nás 5 druhů hadů a kromě užovky obojková jsou kriticky ohrožení, takže aby je člověk spatřil, tak se musí hodně snažit. Užovka ovšem neleze na cizí zahrady, protože jaksi žije v mokřinách a poblíž vody.

Dále pak se ti dost hodí kognitivně behaviorální terapie na řešení fobií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
15.4.22 12:21

Jinak teda tam můžeš dát libovlnou věc co ti někdo prodá jako odpuzovač hadů a bude to fungovat (protože pokud prostě máš domek se zahradnou někde v běžné zástavbě, tak tam hadi budou jedině pokud utečou sousedovi z terárka). Rovnou si nech přibali odpuzovač slonů a krokodýlů. Ty by měly funtovat 100 %

Ale teda nepomůže ti to s tvými probémy s úzksotí, protože bdueš dělat to co po tobě úzkost chce. Tím ji nakrmíš a posílíš.

Mrkni do téhle knihy a začni se s úzkostí učit pracovat.

https://obchod.portal.cz/…e-z-uzkosti/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
17.4.22 09:19
@Ou píše: žádný, nepoleze. Tedy pokud jsi v ČR v rámci nějaké zástavby. Žije u nás 5 druhů hadů a kromě užovky obojková jsou kriticky ohrožení, takže aby je člověk spatřil, tak se musí hodně snažit. Užovka ovšem neleze na cizí zahrady, protože jaksi žije v mokřinách a poblíž vody.Dále pak se ti dost hodí kognitivně behaviorální terapie na řešení fobií.

Mám extrémní fóbii z hadů..a bohužel na to nepomohla ani terapie, ale brala bych klidně nějaké léky na uklidnění protože i že slepýš, přesto že to není had mi dělá potíže v žití :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný