Odrážadlo Hoppop

17359
9.2.12 15:24

odrazadlo hoppop

ahojte, zaujala ma znacka hoppop, uz mam od nich objednany nocnik, aj riady a velmi sa mi paci aj toto odrazadlo- http://www.maderna.sk/…roduct/5586/
hlavne, ze je take lahke. ale vobec neviem, co mam od odrazadla ocakavat a ake ma mat vlastnosti. za kazdy nazor budem vdacna a extra za skusenosti konkretne s tymto odrazadlom. dakujem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
9.2.12 15:28

nedovedu si predstavit zataceni s temi riditky a nevim, jestli nebude kopat do to sirokeho predniho kola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.2.12 15:29

Mi se líbí=) Bude stabilní, nikde žádné hrany…
Kdybych nemusela koukat na finance, určitě by bylo ve výběru.
(Máme staré ještě po nás, podobný princip - 4 kola a takhle oblá spojená řidítka a bylo super.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
9.2.12 15:34

Toto konkrétní neznám, ale můžu Ti napsat vlastní zkušenost… s těmito řídítky si aktivnější (nebo méně šikovný) prcek rozbije čumáček při první ostřejší a rychlejší zatáčce.

Pěkné na doma nebo na ukazování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
9.2.12 15:37

No tak stabilní bude, to zatáčení problém asi nebude. Ale co mám zkušenosti s motorkama, který mají takový ty vzorovaný kola, tak to strašně rachtá a blbě to jezdí. Výhodou tohohle je ta váha, ale Enduro není o moc těžší. My jsme kvůli té stabilitě koupili nakonec pukylino, ale je tam rozdíl v té váze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
9.2.12 15:57

tu som k nemu nasla video cinskeho dievcatka http://www.youtube.com/watch?… a animaciu od autorov:
 http://www.youtube.com/watch?…

enduro sa mi vobec nepaci popravde :oops:

pukylinovyzera celkom fajn, ale ten hoppop sa mi dizajnovo omnoho viac paci. stale si musim pripominat, ze malemu mam kupovat prakticke veci :cert: ze to len sebe mozem kupovat neuzitocne modne kraviny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
10.2.12 13:47

no, tak som si k nemu precitala nejake zahranicne recenzie a vsade je nan velka chvala, ze je stabilne, lahke, deti ho maju radi, atd.
jedine, co mu vytykali, bola vysoka cena.

takze uz ho mam objednane, tak keby mal niekto zaujem, mozem potom poskytnut podrobnosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.11.12 22:25

Ahoj,

narazila jsem ted na tuhle diskuzi ohledne odrazedla hoppop…

Soldi mohla bys mi prosim te napsat, jaky s nim mas zkusenosti?

Nekde jsem nasla prispevek, kde maminka psala, ze se ditku vklenula nozicka mezi predni kolo, ktery bylo ostry, a nemohla mu ji vytahnout, az nakonec to slo, a to s modrinou.

Je tohle odrazedlo bezpecne?

Dekuju moc za nazor a mej se krasne,
Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
3.5.13 14:06

@soldi Ahoj, můžu se zeptat jak byl prcek spokojený s odrážedlem. Dcera na klasickém enduru kope do koleček, tak hledám něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
3.5.13 14:15

@verugott @Arumba no, tak nakoniec recenzie nemam ziadne, lebo moje dieta odmieta pouzivat odrazadlo :cert:

kopat do koliecok by nemala, co sa na nom syn parkrat skusobne previezol, tak mi prislo prenho pohodlnejsie nez enduro (ano, aj to mame :lol: )
urcite je ovela stabilnejsie nez enduro, vahovo cca narovnako.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
3.5.13 14:28

@soldi Dík moc za odpověď. Ještě se tě zeptám jak je to s výškou sedadla v porovnání s endurem, jak dlouho myslíš, že vydrží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
3.5.13 14:41

@Arumba je nizsie. moj maly ma momentalne dva roky a 95 cm a na tom hoppop si uz vlaci pomaly kolena po zemi. tam je myslim vyska sedadla len nejakych 40cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
3.5.13 14:44

@soldi Aha, tak to nemá cenu když je nižší, enduro jí je ted tak akorát. Ale i tak moc děkuju za odpovědi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí