Dárek - čtyřkolové odrážedlo
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
my mame puky wutch a je super, do niceho jineho bych nesla. malej se na nem za chvilku naucil, tohle mi neprijde moc dobre ve srovnani s puky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
hlasuji pro Puky, máme to menší, Pukylino a jezdí na něm jako draci pořád.
Jinak tohle venku snad ani nepojede, myslím s tím nejde zatáčet, pochybuji, že do toho dítě samo vleze a určitě by se tam dalo najít spoustu dalších chyb. Jo a je tam tyč na tlačení, takže dítko se nebude odrážet (nejspíš to ani moc nepůjde) a ty ho budeš tlačit, ani omylem!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta ohrádka se dá sundat a i ta tyč … ale stejně … TAkže pak by s tím mělo jít zatáčet …
- Citovat
- Upravit
My měli něco podobné, co ukazuješ na fotce. Jen bez toho ochranného kruhu kolem. Něco takového http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Jezdil s tím teda jen doma. Je stabilní, s tím problém vůbec nebyl. I když na tom autu jezdil přes léto, tak ven jsem ho nebrala. Moc by toho stejně neujel. Takže na doma proč ne. Ven kup Puky. Dítko je na něm malinko výš a líp se mu odráží.
- Citovat
- Upravit
Tohle mi přijde dobré na doma. Ven bych to fakt netahala.
Na ven se nám osvědčila obyčejná Enduro motorka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já bych to zase tak nedramatizovala. Za nás odrážedla s nafukovacími koly ani nebyla a taky jsme vyrostli. Stabilní to odrážedlo, co je na fotce jistě je, neb má čtyři kola. Plastová kola jezdí venku stejně normálně jako uvnitř. Vetšina klasických odrážedel (Enduro a spol.) má plastová kola. Díky tomu, že je tam ta tyč je to navíc určitě určeno na ven, neb asi po bytě nebudeš jezdit s tyčí
No ale konstrukčně je to spíše vozítko na tlačení, než oldrážedlo alespoň na první pohled. V každém případě když už ho máš doma, tak ho zkus a uvidíš… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mj. když časem syn začal chodit odrážedlem - endurem ven, tak jsme velice rychle kupovali další, protože kamínky a bordýlek zapíchaný do koleček nešel úplně vyčistit a rozhodně jsme nechtěli, aby nám to roznášel po celým bytě, poškrabal tím parkety, apod.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, stability bych se nebála, spíš toho, že pro 1,5 letého prcka je to velikostně tak jako naknop. My máme pro dceru toto (na fotce má necelý rok a půl) - řekla bych že velikost i stabilita bude stejná. Jezdí s tím teda jen po zahradě, protože to není na nějaké velké ježdění na procházky. Dcera teď ke druhým narozkám dostane Enduro (to větší) a velikostně jí je dobře, tyhle 4kolový autíčka jsou fakt děti 1-1,5 roku (podle mě a podle velikosti mých dětí).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nezoufej, na doma se ti urcite osvedci. My jsme meli(jeste mame,prave prodavame na MMB, kdyby nekdo chtel) na jezdeni venku taky Puky Wutsch, ale doma porad jeste jezdi na podobnem auticku a cim dal vic ho to bavi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ppetra píše:
Ahoj, stability bych se nebála, spíš toho, že pro 1,5 letého prcka je to velikostně tak jako naknop. My máme pro dceru toto (na fotce má necelý rok a půl) - řekla bych že velikost i stabilita bude stejná. Jezdí s tím teda jen po zahradě, protože to není na nějaké velké ježdění na procházky. Dcera teď ke druhým narozkám dostane Enduro (to větší) a velikostně jí je dobře, tyhle 4kolový autíčka jsou fakt děti 1-1,5 roku (podle mě a podle velikosti mých dětí).
No, vypadá na něm asi jako tvá dcerka (velikostně) … do dvou let by asi stěží vydrželo. Není to značka Baby??? Vypadá skoro stejně …
Příspěvek upraven 26.01.12 v 14:50
- Citovat
- Upravit
JInak všem díky za názory, na doma se snad osvědčí, na ven asi pořídíme něco jinýho … je fakt, že potřebuju, aby malý čase ujel větší vzdálenost (budeme mít dalšího prcka), krom toho, aby bylo odrážedlo tichý - nebudilo mimino …
- Citovat
- Upravit
No o to budezí mimina bych se nebála. Sice každé mimčo je jiné, ale obvykle děti na zvuky ve spánku moc nereagují. Jezdíš přece s kočárkem po venku a tam občas jede auto a to je určitě větší rachot než odrážedlo… ![]()
My vyrazíme na jaře asi také poprvé s odrážedlem ven. M?áme takovou tu klasickou motorku. Chtěla jsem, aby to bylo o nejlehčí a skladné, protože to chci brát ke kočárku (do košíku), aby malý mohl chvíli jezdit a pak se zase vést. Chodíme na delší výlety a to bychom museli ze začátko dost omezit. přece jen zezačátku ti prckové asi zvládnou jen párset metrů…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a co říkáte na toto odrážedlo???
hledám odrážedlo (i s rukojetí) pro svoji 9 měsíční holčičku. Zatím na doma, později (ja jaře a v létě na ven)
Máte s ním někdo zkušenosti?? Není ještě na něj brzy??? Není moc robustní?? Bude pak v létě (v 1 roce s ním schopná jezdit sama???) rukojeť je sundávací…
Nebo jaké odrážědlo doporučujete pro roční holčičku??? Díky za tipy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nevim, podle mě nedošáhne nožičkama na zem. Malá měla teď rok, koupili jsme mašinku, je o dost menší než to co máš na fotce a taky nedošáhne ještě na zem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
od tchýně dostal malý toto bazarové odrážedlo - klasické čtyřkolové (s dovolení jsem si někde vypůjčila fotku, nemám doma foťák) … no vůbec se mi nezdá, na ježdění venku, četla jsem, že čtyřkolové jsou nestabilní, krom toho mě hodně odrazují ty plastová kolečka. Měla jsem už delší dobu vyhlídlé Puky Wutsch, jenže je poměrně drahé, tak nevím, jak přítele přesvědčit, že tohle odrážedlo max na doma - prostě mu nevěřím - co vy, myslíte, že je nestabilní, nebo v pohodě? Ach jo, jsem ráda za dárky, ale některé věci bych si ráda vybrala sama …