Kdy se začne odrážet?

1005
3.1.12 11:28

Kdy se začne odrážet?

Ahojky,mám skoro 18.měsíců starou holčičku.Máme doma asi 3 odrážedla jelikož dvě odrážedla zdědila po bratrancích.K 1.narozeninám dostala koníka od značky Smoby.Na odrážedla si chodí jen sednout a když už se na tom trošku pohne,tak většinou jen couvá ale do předu zatím nechce jet.Zajímá mě,kdy se tak začali odrážet Vaše děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
3.1.12 11:34

v 18 mes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
3.1.12 11:36

Tohle je asi dost indivinduální. Syna to začalo bavit až skoro ve třech, ale tou dobou už dávno drandil na tříkolce a ve třech přešel rovnou na kolo bez koleček. Dcera jezdila asi od 20ti měsíců na odrážedle ta o tříkolku nestála. Jé a těch bot co jsme odrovnali.

• Citovat
  • Upravit
20296
3.1.12 11:37

Ve 13. měsísích, nechodil, ale už jezdil na motorce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
3.1.12 11:38
Agi20 píše:
Ahojky,mám skoro 18.měsíců starou holčičku.Máme doma asi 3 odrážedla jelikož dvě odrážedla zdědila po bratrancích.K 1.narozeninám dostala koníka od značky Smoby.Na odrážedla si chodí jen sednout a když už se na tom trošku pohne,tak většinou jen couvá ale do předu zatím nechce jet.Zajímá mě,kdy se tak začali odrážet Vaše děti?

Mam stejně starou holcicku,tak by me to take zajimalo ta nase na tom zase sedí jako pecka :srdce: a nic :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
3.1.12 11:42
RyBANA píše:
Ve 13. měsísích, nechodil, ale už jezdil na motorce :mrgreen:

To mi si o tom můžeme zatím nechat jen zdát.A to jsem si dřív myslela,že jakmile se naučí chodit,tak skoro hned začne i na odrážedlech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
3.1.12 11:43

Ono to bude asi fakt, jak který dítko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
3.1.12 11:44

Maty od asi 14 mesicu delal par takovych posunu, jak kdyby na tom „chodil“, nebyl to klasika odraz,ale premistoval se a od 18 mesicu drandi silenym zpusobem, mame celkem malej byt a obcas jen trnu, jestli ubrzdi nebo ne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
3.1.12 11:45

Kubík začal kolem 16. měsíce, když konečně dosáhl :mrgreen: . Ale jezdil vždycky jenom kousek. Začal pořádně jezdit až asi o 2 měsíce později, když jsme byli se podívat na závody dětí na kole. Jak tam viděl ostatní prcky, tak teprve začal drandit. Dneska už sjíždí i schody :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
3.1.12 11:46
Dendulinecek píše:
Agi20 píše:
Ahojky,mám skoro 18.měsíců starou holčičku.Máme doma asi 3 odrážedla jelikož dvě odrážedla zdědila po bratrancích.K 1.narozeninám dostala koníka od značky Smoby.Na odrážedla si chodí jen sednout a když už se na tom trošku pohne,tak většinou jen couvá ale do předu zatím nechce jet.Zajímá mě,kdy se tak začali odrážet Vaše děti?
Mam stejně starou holcicku,tak by me to take zajimalo ta nase na tom zase sedí jako pecka :srdce: a nic :andel:

No přesně,u nás se na tom taky jen sedí a sem tam teda couvne zpět ale do předu se jí prostě nechce.Už sem ji to zkoušela aji ukázat a nic.Jen na mě čučí a uculuje se :) Ještě tak před 2 měsíci to leželo jen v pokoji,když už si toho začala konečně všímat,tak prostě nic :( Ale tak do jara času dost,snad se to pak brzy naučí a budeme tak brzo řádit venku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
3.1.12 11:48
RyBANA píše:
Ono to bude asi fakt, jak který dítko :-)

No to asi jo protože si pamatuju,jak synovec řádil na odrážedle dost brzo ale druhýmu synovci se zase vůbec nechtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
Agi20 píše:
Dendulinecek píše:
Agi20 píše:
Mam stejně starou holcicku,tak by me to take zajimalo ta nase na tom zase sedí jako pecka :srdce: a nic :andel:
No přesně,u nás se na tom taky jen sedí a sem tam teda couvne zpět ale do předu se jí prostě nechce.Už sem ji to zkoušela aji ukázat a nic.Jen na mě čučí a uculuje se :) Ještě tak před 2 měsíci to leželo jen v pokoji,když už si toho začala konečně všímat,tak prostě nic :( Ale tak do jara času dost,snad se to pak brzy naučí a budeme tak brzo řádit venku :)

Take si myslim a nakonec je dame na voditko,aby nam nefrnkly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
Dajdula píše:
Kubík začal kolem 16. měsíce, když konečně dosáhl :mrgreen: . Ale jezdil vždycky jenom kousek. Začal pořádně jezdit až asi o 2 měsíce později, když jsme byli se podívat na závody dětí na kole. Jak tam viděl ostatní prcky, tak teprve začal drandit. Dneska už sjíždí i schody :palec:
:lol: :palec: šikula :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
3.1.12 11:51
Dendulinecek píše:
Agi20 píše:
Dendulinecek píše:
Agi20 píše:
No přesně,u nás se na tom taky jen sedí a sem tam teda couvne zpět ale do předu se jí prostě nechce.Už sem ji to zkoušela aji ukázat a nic.Jen na mě čučí a uculuje se :) Ještě tak před 2 měsíci to leželo jen v pokoji,když už si toho začala konečně všímat,tak prostě nic :( Ale tak do jara času dost,snad se to pak brzy naučí a budeme tak brzo řádit venku :)
Take si myslim a nakonec je dame na voditko,aby nam nefrnkly :mrgreen:

Ty se směješ, ale já o tom vážně uvažuju! Hlavně až napadne pořádně sníh. Malej dostal k Vánocům lyže na odrážedlo ( vymění se za kola ) a už vidím, jak pojede jak šlak a já za ním budu bruslit po uklouzaným chodníku :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
3.1.12 11:53

Ja uz Te taky vidim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie