Kdy se začne odrážet?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dajdula píše:Dendulinecek píše:Ty se směješ, ale já o tom vážně uvažuju! Hlavně až napadne pořádně sníh. Malej dostal k Vánocům lyže na odrážedlo ( vymění se za kola ) a už vidím, jak pojede jak šlak a já za ním budu bruslit po uklouzaným chodníkuAgi20 píše:Take si myslim a nakonec je dame na voditko,aby nam nefrnklyDendulinecek píše:No přesně,u nás se na tom taky jen sedí a sem tam teda couvne zpět ale do předu se jí prostě nechce.Už sem ji to zkoušela aji ukázat a nic.Jen na mě čučí a uculuje seAgi20 píše:Mam stejně starou holcicku,tak by me to take zajimalo ta nase na tom zase sedí jako pecka
Ahojky,mám skoro 18.měsíců starou holčičku.Máme doma asi 3 odrážedla jelikož dvě odrážedla zdědila po bratrancích.K 1.narozeninám dostala koníka od značky Smoby.Na odrážedla si chodí jen sednout a když už se na tom trošku pohne,tak většinou jen couvá ale do předu zatím nechce jet.Zajímá mě,kdy se tak začali odrážet Vaše děti?a nic
Ještě tak před 2 měsíci to leželo jen v pokoji,když už si toho začala konečně všímat,tak prostě nic
Ale tak do jara času dost,snad se to pak brzy naučí a budeme tak brzo řádit venku
![]()
Jeee,to musí být super,ještě jsem to neviděla,co se vsechno nevymyslí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neboj, to prijde
Zuzka chodila od roku, odrazedlo mela od cca 14 mesicu a prvni mesice si ho jen okukovala a vozila pred sebou jako aktivni choditko. Pak ho vzala na milost a kolem 18ti mesicu pomalinku jezdila. A od cca 20 mesicu na nem vali jako drak
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
tak můj Matík ( 18 měs.)chodí scca od 14 měsíců, když ho dám na odrážedlo tak chce na něm skákat a ujede tak metr a pak se začne vztekat. ![]()
- Citovat
- Upravit
Agi20 píše:
Ahojky,mám skoro 18.měsíců starou holčičku.Máme doma asi 3 odrážedla jelikož dvě odrážedla zdědila po bratrancích.K 1.narozeninám dostala koníka od značky Smoby.Na odrážedla si chodí jen sednout a když už se na tom trošku pohne,tak většinou jen couvá ale do předu zatím nechce jet.Zajímá mě,kdy se tak začali odrážet Vaše děti?
Ahoj. Starší to nebavilo nikdy (takže ani nevím, odkdy to uměla, na odrážedle začala jezdit až poté, co na měm začala jezdit mladší, takže cca v 5 letech
). Mladší uměla dřív jezdit na odrážedle než chodit (chodí od 18m), ale do té doby se k odrážedlu moc často nedostala (já jsem nechtěla).
Pokud to vaše dítě nechytne, tak nezoufej, doktorka na rehabilitaci říkala, že tuhle módu nerada vidí, že se na tom děti učí akorát šmajdat (páč prý málokteré dítě se odráží přes celé chodidlo a tak, jak by to mělo vypadat při chůzi).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
malej dostal k vanocum puky wutch a uz jezdi i dopredu a je mu 16 mesicu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,náš začal jezdit dost pozdě.Když mu byl rok,dostal odrážecí čtyřkolku a taky si na ní jen sedal,odrážet mu nešlo a ani moc nejevil zájem,pak jsme v létě koupili klasické enduro a na tom se rozjezdil jako blázen a to ho začalo bavit,takže někdy ve 20 měsících.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit