Koupila jsem X bike
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Koupila jsem X bike
Ahojky,synovec má First bike.Kolo se mi celkem líbí a zdá se mi dobrý v tom,že dítě učí rovnováhu.Já jsem nedávno koupila malé X bike tuhle značku prodávali v Lidlu.Kolo vypadá úplně stejně akorát bylo levnější.A v ceně mělo i košíček,kerý se běžně u First biku musí dokupovat.Dcera to dostane k druhým narozeninám a já už se nemůžu dočkat až na tom bude řádit.Doufám,že nebudu zklamaná.Máte někdo nějaké zkušenosti s tímhle kolem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Také se mi líbilo a je opravdu velmi podobné First Bike, syn ho zítra najde pod stromečkem
, takže zkušenosti nemám a doufám, že se mu bude líbit. Jinak máme to zelené ![]()
- Citovat
- Upravit
My jsme malému také koupili koloodrážedlo, ani ale nevím, co je to za značku, v Tescu. Jezdí na něm skoro denně. Ten X bike neznám, ale v Lidlu prodávaj podle mě kvalitní věci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupili jsme Yedoo Too Too C,malej ho dostane pod stromeček od strejdy ![]()
O kvalitě zboží z Lidlu nevím,bo tam nenakupuju,ale jen si dovolím maliličkatou poznámku,že First Bike má hlavně dobrou pověst proto,že vyhrál v D-Testu,a netroufla bych si to srovnávat ze zbožím se supermarketu,bo je to to samé,jako si koupit kolo v supermarketu nebo ve specializované cykloprodejně ![]()
Chápu,že First Bike stojí skoro 3t,je to moc,ale myslím si,že to Yedoo je dobrý kompromis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten X bike jsem viděla a také se mi líbilo… Myslim, že děcka budou mít určitě radost a že to splní funkci, kterou to splnit má ![]()
My tedy máme Yedoo Too Too … Ale stejně mi to všechno přijde na jedno brdo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám pocit, že i ten X bike byl v Dtestu a dost propadl… především proto, že je skoro celý z plastu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Časopis Test odebírám už spoustu let a než jsem tohle odrážedlo koupila, hledala jsem co bylo testované , na co se při koupi zaměřit a toto odrážedlo tam testované nebylo … (vydání červenec 2010). Nejsem příznivcem marketových náhražek pochybné kvality, ale do této kategorie tohle kolo fakt nepatří, chce to vidět a pak hodnotit
. Jinak jsem také zvažovala Fist Bike nebo Yedoo Too.
- Citovat
- Upravit
Můžu říct,že kolo vypadá fakt kvalitně.Je to dost pevný a vzhledem k tomu,že to můžu porovnat s tím First bikem se mi to zda na stejno.Je fakt,že nevím co od toho X biku můžu čekat.Ale já doufám a věřím,že nás to nezklame.Jinak my máme modrý
Je dobrý,že má dvě nálepky.A tak můžeš zvolit,zda víc holčičí motiv nebo ne
Jinak zza budu ráda,když mi napíšeš tvůj dojem až ho zítra malej rozbalí
My budeme totiž čekat až do července.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Agi,kolo může vypadat kvalitně,ale to,že má plastový kola moc o kvalitě nesvědčí ![]()
Důležité je,aby prcek si na tom kole neublížil ![]()
A to nemyslím jen tím,že z něj spadne,ale že mu třeba neublíží konstrukce kola.
Nevím,kolik jsi za něj dala,ale to naše Yedoo i s hlavovým složením řidítek které zabraňuje protočení řidítek stálo kolem 1400.
A pokud ho dítko bude používat až na jaře,tak bych počkala,a ev. došetřila na kvalitnější kolo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim, že ten X bike stojí kolem 1200kč, ale nejsem si jistá…
Ale pokud má opravdu plastová kola, tak bych ho nechtěla ani já… Kola musí být vždy nafukovací, myslim, že je to dost důležitá věc… Za to Yedoo jsem dávala cca jako momi33.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cena X Bike je 1111,– kola jsou stejný typ jako na First Bike Street (ten levnější cenově tuším za cca 2500,– s nafukovacími koly stojí 3000,–). Řidítka jsou také zabezpečena proti přetočení
Synovec má kolo Davídek, které dopadlo v testu také velmi dobře, jenom je těžší (4,5 kg)
Agi20: fotky jsem nějaký určitě dám ![]()
- Citovat
- Upravit
Synovec má taky First bike s plastovými koly.A rozhodně si nemyslím,že o kole svědčí kola.Já ale ani netvrdím,že je to kolo bůhví jak kvalitní.Já jen píšu,že jsem ho koupila.A nikoho nepřesvědčuji o kvalitě.Kolo jsem zatím nesložila a ještě ani nějakou dobu nesložím,takže nemůžu posuzovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit