Koupila jsem X bike
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
My nakonec koupili nejmenší PUKY odrážedlo na principu koloběžky (rám je až dole na nožičky). Tudíž na něm můžou jezdit děti od 18měs. Pak rovnou přejdeme za rok na kolo. Tak snad se bude prckovi dobře jezdit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wikky píše:
Tak u nás v Lidlu ho mají, ale nenašla jsem parametry váhy odrážedla?? Nikde na krabici to není napsané, nevíte to?
Tady k tomu mají všechno napsané: http://www.lidl-service.com/…product.html?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Arumba odkud jste a jakou máte barvu? Zatím o něm uvažujeme čistě teoreticky… chceme k vánocům…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Arumba a jen tak pro zajímavost za kolik se povedlo prodat? nám se taky válí doma, Nela po rovině ho ukočíruje, ale stále trochu naklání (nedošáhne na 100%), ale když se ji rozjede z kopečka je namydlená. pořád doufám, že na jaře bude OK.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše bylo použité jen asi 5×, včetně krabice a všeho, staré jeden měsíc a prodalo se jen asi o 50,– míň než jsem ho koupila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminky prosím Vás nemáte některá na prodej odrážedlo X Bike v dobrém stavu? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@edulanda třeba se domluvíme - napsala jsem vám soukromou zprávu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminky tez se hlasim, pokud by jste se nektera chtela zbavit 1 x-bike v dobrem stavu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla bych zájem o odrážedlo x-bike. za nabídky předem děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuji…kdyby měl někdo zájem o odrážedlo z lídlu, mám to co bylo teď v letáku…jednou jsme ho měli venku…malej na tom nechce jezdit…takže je v podstatě nové…na ceně se můžem dohodnout
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za kolik byste prodali x-bike…běžně opotřebovaný? Povezu ho do bazárku a fakt netuším, kolik chtít… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit