Odrazedlo yedoo max. výška sedla 41 cm
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Odrazedlo yedoo max.vyska sedla 41 cm
Dobry den,
Vybirame pro nasi 2,5 letou dceru (vyska nyni 100 cm) odrazedlo a bohuzel nevime ktere. Zaujalo me odrazedlo yedoo ten tip s brzdou. Ovsem mam dilema, zda maximalni vyska sedla 41 cm, je dostacujici. Preci jen nevim, zda zacne jezdit na jare ci az v lete, kdy bude mit tri. Na klasicke motorce jezdit nechce tak ani nemam jistotu, ze ji to hned chytne. Jak velke deti jezdili vase deti na odrazedle a nemeli jste pocit, ze je jim uz male? Moc vam dekuji za nazory ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
S tímhle odrazedlem nemám zkušenost, ale nemer jak je holka vysoka, ale kolik má od země k rozkroku. Druhorozeny teď jezdil už od dvou let. U prvního jsme zbytečně čekali do 3. JO a druhorozeny motorku neměl moc rád ale to koloodrazedlo používá skoro pořád.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jeřáb Diky za nazor, ani tak mi nejde o toto odrazedlo jako o tu maximalni vysku sedla. Muzu se Vas zeptat, jake odrazedlo mate vy? Moc dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@helcisek na staršího jsme měli nějaké no name co má maximální výšku 48 cm a kluk na tom jezdil klidně i v 5. No a ten mladší má zase extra malé do maximálně 38 cm to vám nepomůže: )
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera má cca ten metr, máme yedoo too too II a vyděsilo mě, že v létě jsem zvedala sedadlo skoro na maximum. Vybírat znovu, vyberu odrážedlo s vyšším sedem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud se Yedoo nějak netransformovalo do jiného výrobku, než bylo před cca 6 lety, kdy jsme ho kupovali my (což se mi z webu nezdá), tak na něm v pohodě jezdil i náš syn, když mu bylo šest (tj. výška cca 120 cm). Samozřejmě mu bylo malé
, ale miloval ho, miluje ho a nijak mu to nevadí ani dnes, když má o dalších cca 10 cm víc.
Obě děti na něm začaly jezdit v cca 2,5 letech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dekuji za Vasi zkusenost. Moc se mi to odrazedlo libi, ale presne mam obavy, ze z nej dcera brzy vyroste. Radeji se porozhlednu po jinem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jste mě špatně pochopila nebo jsem to špatně napsala.
Oběma dětem bylo odrážedlo v pohodě přesně ve věku, kdy je pro ně vhodné.
Syn na něm frčel i v šesti proto, že moc nechtěl jezdit na kole. Takže když jsme se šli jen tak flinkat a jezdit na kole kolem domu, preferoval odrážedlo před kolem i koloběžkou.
Dcera odrážedlo se čtvrtými narozeninami zahodila a přešla na kolo.
Na odrážedle se také svezla, ale už jen pro zábavu.
Vycházejte z toho, že ta věc obecně má 12-ti palcová kola. Tedy je velká jako první kolo pro děti, na kterém začínají jezdit kolem třetího roku. Šlapat jich spousta nezvládne, ale odrážet se nohama ano. Tří a půl leté dítě už zvládne v phodě i šlapat na kole, někdy raději s kolečky (děti vůbec díky odrážedlu nepotřebovaly). Čtyřleté dítě už dokáže jezdit na 16" kole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DMartina Dekuji Vam za upresneni.
Ja vim, ze je to urcene pro deti do urciteho veku. Ovsem nase dcerka ma ted 100 cm a za mesic bude mit 2,5 roku.Na motorce nejezdi, nebavi ji to. Ale doufam, ze na odrazedle se rozjezdi, ovsem nevim kdy. Zda na jare ci az v lete a kdyz na nem bude jezdit treba do ctyr let, tak mam obavy, ze uz ji bude male. Asi to moc resim
Jak je na trhu hodne odrazedel a cast z nich ma vysku sedla prave velmi casto do 45 cm, objevila jsem i kousky do 48 cm, tak jsem se maximalni vysky sedla 41 cm trochu zalekla.
Ale nezavrhla jsem to, chci se jit na nej zitra podivat a chci aby si to dcerka zkusila. Mimo first bike, JD Bug a yedoo mi prijdou ostatni tezke
. A prosim Vas nevite nahodou jaky je rozdil mezi yedoo too too a yedoo fifty? Moc Vam dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit