Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, máte někdo zkušenosti s touto odsávačkou?
http://www.biomamma.cz/…-105650.html
Žijeme v zahraničí a zde je k dostání pouze balonková (absolutně neúčinná), z domova jsem přivezla hadičkovou( neudělám dostatečný podtlak a než aspoň něco vydoluju, končíme se strašným záchvatem pláče). Odsávačka na vysavač by byla asi dobrá, ale manžel nesnáší vysavače ,tudíž žádný nemáme ![]()
Chci poprosit rodiče, aby mi objednali a poslali tuhle , ale nechci mít další nefungujicí věc…(i vzhledem k ceně)
A můžete mi ještě napsat jak se pozná „zadní rýma“ ? Když juknu Jiříkovi do nosu, nic tam nemá, odsáváním občas vydoluju pěknej kusanec( ani ne tak sekret jako „holuba“ )
Ahoj,
my teda nemame tuto, ale Cleanoz (asi za 1.200 Kc), ale myslim, ze to bude vpodstate totez. Cleanoz ma vymenne nastavce, kterymi odsavas a pak je po urcitem pouziti vyhodis, takze v tom muze byt vyssi financni narocnost (10 ks nastavcu asi 180 kc), ale jinak jsme s ni hodne spokojeni ![]()
Domca sice nebyl od narozeni nemocny, takze jsme odsavali jen jemne naznaky rymy, ale ted uz asi tyden marodi a tak jsem mela moznost vyzkouset ji konecne poradne. Je to v pohode, odsava ty zelene nudle i ty tekouci ![]()
Vyhodu vidim v tom, ze ji bereme vsude sebou, ted u nasich, predtim na horach, je lehka a nema zadny zachvat, kdyz ji vidi, jako mel kamose syn, kdyz videl vysavac.
Zadni ryma - ja vzdycky myslela, ze je to proste ta, kdyz slysis, jak dite popotahuje a polyka nudle, ale poradne nic neodsajes a nic netece
nevim…
Ahoj,
no nevím, mě to přijde zbytečně drahé ![]()
My máme odsávačku na vysavač (za 300,–) a v pohodě, starší se ještě teď někdy rád nechá odsát, mladší při tom sice ječí, ale do 2sekund po odsávání je klid.
Nemyslím, že by měli nějakou fobii z vysavače, kamarádka má kluka, kterej má hysterák, ikdyž vidí jen obyč kapesník, takže to bude spíš dítětem jako takovým, než samotným vysavačem ![]()
To je LivingLab. Tu máme my. A super!! Bereme jí všude, k babičce, na dovču. Jednou jedinkrát mi nešel vytahnout soplík, ale vyměnila jsem baterky a šup byl hned venku. Na tu vysavačovou jsme taky mysleli, ale malej se bál.
No, mozna je to drahe, to jo, ale uz vidim, jak jedeme k mori nebo do Rakouska a tahame sebou vysavac nebo rikame pokojskym o vysavac
![]()
Takze proto ja preferuju tuhle ![]()
Gandelion-nevim jestli jsi se neprekoukla,zakaldatelka psala ze MANZEL nesnasi vysavace
![]()
Tady maji jinak taky jen balonkove a taky jsem hodne premyslela o te na baterie,nechtela jsem aby mala jeste u kazdeho odsavani rvala pri vysavaci:roll: Ale nakonec jsem koupila vysavacovou a uz si zvykla,po vysavani vzdycky udelame vysavaci TYTYTY
a je to dobry.
Myslim ze ta na baterky odsaje to same co vysavacova,i kdyz malou odsaju vysavacem,kdyz ma hodne rymu stejen chrochta u kojeni a nepomuze nic.Taky je dobry striknout chvili pred odsavanim neco do nosu-morskou vodu,Vincentku…
Přesně tak, manžel. Jiřík ještě neměl příležitost se s vysavačem seznámit
. A zrovna to není drobná věc, která by se dala schovat do šuplíku a tajně používat ![]()
Zatím jsme pořádnou rýmu neměli, jen lehké zahlenění a i tak to byl s tou hadičkovou hrůzou boj …
Jen kdyby ta doprava sem nebyla tak složitá… ![]()
Proboha…tolik nesmyslnych odsavacek na hleny oni uz nevi co maji vymyslet a hlavne ze nic nefunguje kolik penez jsem uz vyhodila…a proto rikam NENI NAD KLASICKOU ODSAVACKU HLANU KTEROU NAS ODSAVALY NASE MAMY stoji do triceti korun a je opravdu nejlepsi.at si ty jejich novinky nechaji ja tedy na ne zvedava nejsem a nechapu jak nekdo muze na tyhlety novinky mit jiiny nazor.ja s tim odsala max-ho…
souhlasím je výborná mi používali vysavač od narození až po 9. měsíců ale už při spuštění záchvat řevu a odsát nudličky byl nadlidský výkon.Při rýmě kdy neustále teče nudlička velký problém ted je to v pohodě a navíc mužu odsávat i když spinká nevzbudí ho ![]()
Prosím kde ty klasický odsávačky co měli naše maym prodávají????
Nemužu jí nikde sehnat takže jsem fakt vděčná za tu na baterky ale za tu klasickou bych dala nevím co ty nový balonkový jsou na hov… ![]()
Máte prosím někdo zkušenost s odsávačkou hlenů na baterie Plus Comfort? Je to jediná elektrická odsávačka, kterou mají u nás v lékárně. Máme dvojčata, kteří bohužel řev vysavače špatně snáší… tak potřebuji nějakou tichou odsávačku. Jenom se bojím, aby neměla malý tah… před koupí bych uvítala radu. Děkuji. Blanka
Snad pomůžu nějaké z Vás, co ještě váhá. Na začátku jsme měli na vysavač plus na ven hadičkovou za výše zmíněních 30 Kč. Hadičková odsávačka je oproti té na vysavač nanic. Potom jsem u kamarádky vyzkpoušela tichou bateiovou odsávačku LivingLab, bylo to super! Místo tahání vysavače bylo za 2 vteřiny odsáto a za 10 vteřin odsávačka vypláchnutá čistá. Tak jsem si hned koupila svojí, koupila jsem Plus Comfort, měli jí u nás v lékárně, byla i o něco levnější než ta kamarádky, tah má rozhodně srovnatelný s tou na vysavač. Navíc oproti té kamarádčině je o něco menší a taky se dá postavit. Takže spokojenost. Odsáváme každou chvíli a rýma je za chvíi pryč.
![]()
Holky, máte ještě některá zkušenost s touto odsávačkou (Plus Comfort)? Uvažuju, že ji koupím, už mě nebaví pořád vytahovat vysavač a malá se ho začíná bát… Díky!
Tak tady si počkám na odpovědí. Taky o ní přemýšlím, ještě zvažuji tuhle http://www.proalergiky.cz/…by-nose.html ![]()
S odsávačkou Plus Comfort mám zkušenost zcela čerstvou, protože jsem si ji koupila před 14ti dny - skvělá, měla jsem si ji koupit ale dřív… mám tříměsíční dvojčátka a poprvé měli opravdu velkou rýmu… myslela jsem, že se zblázním… když už jeden konečně usnul, tak jsem ho hned vzbudila vysavačovou odsávačkou, protože druhý nemohl dýchat…a tak to šlo několik dnů i nocí. Ale kupte před příchodem rýmy… té se nevyhne myslím žádné mimčo. Takže za mě: fakt dobrá. Ivana Hubertová