Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminky, potřebovala bych poradit? Musím koupit odsávačku na hleny na vysavač ale nevím zda není vysavač Rainbow moc silný na odsávání? Nemáte s tím někdo zkušenosti, a jaká odsávačka je nejlepší?
Moc vám všem děkuji ![]()
Myslím, že ne, taky jsem s ním vysávala dětem hleny. Zkus si to nejdřív na sobě a uvidíš, nejde tam někde ten výkon regulovat? Už si to nepamatuju…
Jsem právě s dětmi u rodičů, kteří mají taky jen Rainbow a malý má rýmu, tak mu dnes budu muset odsávat. Zkusím to a dám Ti vědet, jak to dopadlo. Odsávačku mám tuto http://www.samoleceni.cz/…avacka-hlenu
Ahoj, mám zkušenost, že to jde úplně v pohodě, žádný strach. Mám nějakou klasickou odsávačku na vysavač a spokojenost i s Rainbow:)
Maminky moc vám děkuji jste zlaté
jedu jí koupit a hned vyzkouším
ještě vás poprosím o jednu radu, jak moc mám zvlhčovat před a po odsání nosík?
Taky jsem to odsavala s rainbow a pohoda, meli jsme ho pujceny od tchyne a slo to.
NEJDE O TO, zda je silný nebo ne, odsávačka to zkoriguje, spíš, co to udělá s vysvačem, já nemám rainbow, mám dyson a odsávačka se mu tedy sakra nelíbila, pak jsem našetla v diskuzích, že ten vysavač se může spálit a neuznají reklamaci.
@Lucipe píše:
Maminky moc vám děkuji jste zlatéjedu jí koupit a hned vyzkouším
ještě vás poprosím o jednu radu, jak moc mám zvlhčovat před a po odsání nosík?
Před bych nastříkala Vincentku nebo mořskou vodu a chvíli nechala (třeba 10 min), ať se ty hleny pořádně naředí. A po bych dala nějaké nosní kapky (ale ne Nasivin apod., ale nějaké olejové, s ét. oleji - třeba Pinosol, já mám kapky vlastní výroby s eukalyptem a levandulí).
Tak o spálení vysavače bych strach neměla. Jde o okamžik, neodsávám půl hodiny a navíc se vysavač vůbec neucpe, je to nesmysl. Vždyť když vysáváš normálně, tak taky nejede „na volno“.
Taky odsáváme přes Rainbow a nikdy nebyl problém. Vysavač se nemůže rozbít, technicky pořád odsává, jen přes menší díru. Jinak zvlhčuju Vincentkou. Ta mořská sůl trochu pálí, zkoušela jsem na sobě a malýmu bych to nedala.
Taky mame tu odsavacku co je dany odkaz vyse a spokojenost, ona si to ta odsavacka reguluje sama, at jsme dali lux na min nebo uplne navic, porad to odsava stejne a setrne
a nedam na ni dopustit, maly ma tedka rymu a co mu vytahnem, to se nestacim divit…hlavne, ze to jde ven, jinak by byl pruser…
takze zaplat panbuh za ni ![]()
@Kalisek píše:
Tak o spálení vysavače bych strach neměla. Jde o okamžik, neodsávám půl hodiny a navíc se vysavač vůbec neucpe, je to nesmysl. Vždyť když vysáváš normálně, tak taky nejede „na volno“.
Tak to se omlouvám, jestli se to fakt někomu stalo.
Já jsem už zkusila několik vysavačů a nikdy žádný problém. Prostě mi to přijde technicky divné. Skrz odsávačku jde vzduch, i když méně, ale je to stejné, jako bych vysávala třeba koberec a taky ho nespálím. Neřeknu, kdyby to proud vzduchu ucpalo úplně, ale takhle? Každopádně pokud se to stalo, nevěděla jsem to.
Dnes jsem tedy odsávat naštěstí nemusela.
S tím spálením vysavače mi to přijde divné, my máme tuto odsávačku: http://kojenecke-obleceni.eu/zbozi/?… a s vysavačem ani odsávačkou nebyl zatím nikdy žádný problém