Odsávačka hlenů na vysavač Rainbow?

241
24.11.12 08:25

Odsávačka hlenů na vysavač Rainbow?

Ahoj maminky, potřebovala bych poradit? Musím koupit odsávačku na hleny na vysavač ale nevím zda není vysavač Rainbow moc silný na odsávání? Nemáte s tím někdo zkušenosti, a jaká odsávačka je nejlepší?
Moc vám všem děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13896
24.11.12 08:30

Myslím, že ne, taky jsem s ním vysávala dětem hleny. Zkus si to nejdřív na sobě a uvidíš, nejde tam někde ten výkon regulovat? Už si to nepamatuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
24.11.12 08:33

Jsem právě s dětmi u rodičů, kteří mají taky jen Rainbow a malý má rýmu, tak mu dnes budu muset odsávat. Zkusím to a dám Ti vědet, jak to dopadlo. Odsávačku mám tuto http://www.samoleceni.cz/…avacka-hlenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
24.11.12 08:34

Regulovat to na tom našem nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
24.11.12 08:36

Ahoj, mám zkušenost, že to jde úplně v pohodě, žádný strach. Mám nějakou klasickou odsávačku na vysavač a spokojenost i s Rainbow:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
24.11.12 08:42

Maminky moc vám děkuji jste zlaté :hug: jedu jí koupit a hned vyzkouším :D ještě vás poprosím o jednu radu, jak moc mám zvlhčovat před a po odsání nosík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
24.11.12 08:42

Taky jsem to odsavala s rainbow a pohoda, meli jsme ho pujceny od tchyne a slo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.11.12 08:55

NEJDE O TO, zda je silný nebo ne, odsávačka to zkoriguje, spíš, co to udělá s vysvačem, já nemám rainbow, mám dyson a odsávačka se mu tedy sakra nelíbila, pak jsem našetla v diskuzích, že ten vysavač se může spálit a neuznají reklamaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13896
24.11.12 09:49
@Lucipe píše:
Maminky moc vám děkuji jste zlaté :hug: jedu jí koupit a hned vyzkouším :D ještě vás poprosím o jednu radu, jak moc mám zvlhčovat před a po odsání nosík?

Před bych nastříkala Vincentku nebo mořskou vodu a chvíli nechala (třeba 10 min), ať se ty hleny pořádně naředí. A po bych dala nějaké nosní kapky (ale ne Nasivin apod., ale nějaké olejové, s ét. oleji - třeba Pinosol, já mám kapky vlastní výroby s eukalyptem a levandulí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
24.11.12 10:08

Tak o spálení vysavače bych strach neměla. Jde o okamžik, neodsávám půl hodiny a navíc se vysavač vůbec neucpe, je to nesmysl. Vždyť když vysáváš normálně, tak taky nejede „na volno“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
24.11.12 10:24

Taky odsáváme přes Rainbow a nikdy nebyl problém. Vysavač se nemůže rozbít, technicky pořád odsává, jen přes menší díru. Jinak zvlhčuju Vincentkou. Ta mořská sůl trochu pálí, zkoušela jsem na sobě a malýmu bych to nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
24.11.12 10:34

Taky mame tu odsavacku co je dany odkaz vyse a spokojenost, ona si to ta odsavacka reguluje sama, at jsme dali lux na min nebo uplne navic, porad to odsava stejne a setrne :)a nedam na ni dopustit, maly ma tedka rymu a co mu vytahnem, to se nestacim divit…hlavne, ze to jde ven, jinak by byl pruser… :| ;) takze zaplat panbuh za ni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.11.12 12:25
Není to nesmysl, já bych ten náš spálila, vůbec se mu to nelíbilo, nejde o to,. že běží na volno, ale ta vsavačka tlumí výkon, klepe se hadice, jako když ho ucpeš, na silné vysavače to prostě není dobré, stačí pohledat pár diskuzí, kolik maminek už vysavač odsávačko zničilo :nevim: ale každýho věc, jen když ty si myslíš, žš to tak není, tak nemusíš hned psát, že je to nesmysl. Vím, co píšu.
@Kalisek píše:
Tak o spálení vysavače bych strach neměla. Jde o okamžik, neodsávám půl hodiny a navíc se vysavač vůbec neucpe, je to nesmysl. Vždyť když vysáváš normálně, tak taky nejede „na volno“.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
24.11.12 21:03

Tak to se omlouvám, jestli se to fakt někomu stalo.
Já jsem už zkusila několik vysavačů a nikdy žádný problém. Prostě mi to přijde technicky divné. Skrz odsávačku jde vzduch, i když méně, ale je to stejné, jako bych vysávala třeba koberec a taky ho nespálím. Neřeknu, kdyby to proud vzduchu ucpalo úplně, ale takhle? Každopádně pokud se to stalo, nevěděla jsem to.
Dnes jsem tedy odsávat naštěstí nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
3.12.12 09:49

S tím spálením vysavače mi to přijde divné, my máme tuto odsávačku: http://kojenecke-obleceni.eu/zbozi/?… a s vysavačem ani odsávačkou nebyl zatím nikdy žádný problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí