Odsávačky hlenů na baterky

64
27.7.10 13:24

odsávačky hlenů na baterky

ahojky všem, vím, že se tady už vyskytly podobné diskuse, ale přesto se chci zeptat, zda má cenu kupovat odsávačku hlenů na baterky. jedem na dovolenou a jelikož dcerka mívá často rýmu, předpokládám, že z klimatizace v letadle něco chytne. doma máme odsávačku na vysavač, ale půjčovat si v turecku v hotelu vysavač mi přijde dost neobvyklé. ale zase riskovat to bez odsávačky nechci . jak jste to řešily vy? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13794
27.7.10 13:28

Ahojky,
my v Turecku byli tak před měsícem a odsávačku jsem brala jen tu hadičkovou a stejně jsme jí nepotřebovali, na pokoji jsme ani jednou nezapnuli (a to jsme měli mega vedra), ale dalo se to bez ní a místům kde byli jsme se vyhýbali. V letadle byl malý oblečený (teplákovka) a zpět jen v tričku … Teda v buse na turecký letiště nám to dal autobusák pěkně sežrat, ale měla jsem i deku, takže jsem malého zabalila …
Tak snad to zvládnete bez rýmičky … :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
27.7.10 13:52

V zime ji vozim stale s sebou, v lete to neni nutne, protoze mala na rymy netrpi. Jsem s ni maximalne spokojena. Jo - jen je potreba mit opravdu dobre baterky, ne nejake „jete“ - pak to ztraci vykon. Krasnou dovolenou !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
27.7.10 17:38

Ahoj Monix, a kterou odsávačku máš? Já jsem našla Baby noose vacuum, nebo Cleanoz, ale nevím na základě čeho si mám vybrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
27.7.10 17:59

Mam Livinglab:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Stejnou mela i segra pro malou - obe jsme spokojene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí