Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahojky všem, vím, že se tady už vyskytly podobné diskuse, ale přesto se chci zeptat, zda má cenu kupovat odsávačku hlenů na baterky. jedem na dovolenou a jelikož dcerka mívá často rýmu, předpokládám, že z klimatizace v letadle něco chytne. doma máme odsávačku na vysavač, ale půjčovat si v turecku v hotelu vysavač mi přijde dost neobvyklé. ale zase riskovat to bez odsávačky nechci . jak jste to řešily vy? díky
Ahojky,
my v Turecku byli tak před měsícem a odsávačku jsem brala jen tu hadičkovou a stejně jsme jí nepotřebovali, na pokoji jsme ani jednou nezapnuli (a to jsme měli mega vedra), ale dalo se to bez ní a místům kde byli jsme se vyhýbali. V letadle byl malý oblečený (teplákovka) a zpět jen v tričku … Teda v buse na turecký letiště nám to dal autobusák pěkně sežrat, ale měla jsem i deku, takže jsem malého zabalila …
Tak snad to zvládnete bez rýmičky … ![]()
V zime ji vozim stale s sebou, v lete to neni nutne, protoze mala na rymy netrpi. Jsem s ni maximalne spokojena. Jo - jen je potreba mit opravdu dobre baterky, ne nejake „jete“ - pak to ztraci vykon. Krasnou dovolenou !
Ahoj Monix, a kterou odsávačku máš? Já jsem našla Baby noose vacuum, nebo Cleanoz, ale nevím na základě čeho si mám vybrat
Mam Livinglab:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Stejnou mela i segra pro malou - obe jsme spokojene.