Přípravek Allivictus vs. molusky

4232
26.7.10 17:35

Přípravek Allivictus vs. molusky

Chtěla bych vědět, jestli máte někdo zkušenosti s přípravkem Allivictus k léčbě molusek. Dceři se zase objevila jedna na ruce a myslím, že je má i na noze. Jednou jsme byly na vypalování a chtěla bych jí toho už ušetřit. Tak by mně zajímalo, jestli to opravdu funguje, přeci jenom je to dost drahý.
Díky Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25182
26.7.10 18:58

Neznám, ale nám 100% pomohlo toto
http://www.lekarna.cz/…sung-1x10ml/

Molusky jsme objevili na jaře. Nejdřív jsem sama doma vymačkávala a dezinfikovala. Taky se ztráceli. K tomu jsme potírali Tea tree oilem.

Mizeli, ale pomalu.
Nakonec jsme slyšeli o tom to. Koupili jsme a do týdnu byli pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miva
25.10.10 19:48

Máme s dcerkou skvělou zkušenost s Allivictem, máme za sebou taky bolestné vyškrabávání, a s Allivictem ve spray jsem do týdne měla bez bolestí vše pryč. Tak můžu jen doporučit.

• Citovat
  • Upravit
Kik
1801
27.10.10 22:08

Nám na molusky pomohly homeopatika (cena cca 70 Kč), berou se 3 dávky a za 3 týdny nám všechny molusky zmizely, měli jsme jich hodně a bojovali s nima asi 1,5roku, zkoušeli vše možné (tedy tento přípravek ne), ale nic nepomáhalo.
Pokud máš zájem, napiš SZ a já ti dohledám název a dávkování (teď mám knížku v pokoji, kde spí dcerka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.11.10 21:33

přípravek Allivictus vs. molusky

vyzkoušeli jsme homeopatika thuja a grafites, ale stále nic, již 2 dva roky to trápí syna (5let). Máte zkušenosti s Allivictus přípravkem? díky za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ubu
16.11.10 22:59

Dceři se molusky objevily asi před dvěma lety, nejdříve jedna, kterou si rozškrábala a pak jich bylo.. Zřejmě z bazénu. Na kožním je chtěly odstranit lžičkou, manžel to odmítl a po dlouhém hledání jsme našli InfectoDell, v té době se prodával jenom v Německu, dneska je už i u nás, nevím jestli ve volném prodeji. Stačí ráno a večer jemně potřít, asi po týdnu se udělá puchýř, asi jako velké akné, pak asi ještě vydržet dva dny, začne to zasychat a stačí to pak pinzetkou odstranit,jěště nekolik dní jsem to potírala desinfekcí a bylo to / nebolí to je to kus suché kůže, ale má to takový kořínek, tak opatrně vytáhnout/. Molusky se ani nerozmnožily ani znovu neobjevily a koupat se chodíme nadále. Přejeme úspěch.

• Citovat
  • Upravit
970
17.11.10 13:25

včera na to dělala reklamu dr. Valšíková v Ordinaci :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
17.11.10 20:36

jj to byla super reklama v té Ordinaci, přišlo mi to trapnéééé.

Jinak mi tenkrát potřeli tím Infekto dell a od té doby nic.
Koupat se chodíme dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta09
20.11.10 19:34

Dobrý den, chtěla bych všem maminkám poradit, nám to zabralo a je to vše přírodní. Všechny info najdete na www.dedekkorenar.cz a v odd. diskuse je téma molusky.
Nemohli jsme dodržet všechny rady ale hlavní bylo že se molusky dál nešířili. zůstalo nám jich už jenom 10 (předtím asi 50)a postupne mizí. Budeme doufat že už se nevrátí. Hlavní je posílit imunitu, dáváme jeste Biopron junior, také kvůli atopickému ekkzému.

• Citovat
  • Upravit
DenisaX11
17.7.11 22:49

Ahoj, právě jsem si přečetla o nějakém přípravku na molusky, který vám pomohl. Můj synek jich má plno, a taky se toho nemůžeme zbavit. Už jsme si koupili i infectodell, bohužel ale molusky má i na přirození a u oka, a tento nemůžeme použít v oblasti genitálií. Tak jestli Tě můžu poprosit, pošli mi, prosím, název.
A prosím na email: dsiskova@email.cz

Děkuji moc, budu Ti moc vděčná!!! Denisa

• Citovat
  • Upravit
31
23.7.11 16:25

Také jsem o Allivictu slyšela od kamarádek a všechny si ho chválily. Prý je dobrý. Doporučily mi www.allivictus.cz , navíc tam mají ted soutez o zájezdy na Mauricius na www.soutezallivictus.cz , tak ho koupime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí