Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den maminky.Můžete mi prosím poradit.Mám holčičku,které budou za necelé tři měsíce 2roky.Teď z ničeho nic dostala průjem.Má ho od včerejška.Přisuzuji to asi těm vedrům co byly.A včera i dnes při tlačení se jí stalo,že se vytlačil konečník.Pořád měla potřebu tlačit.Ale pak jsem ji ho trošku přitlačila a on se stáhl zpět.Nemáte s tím někdo zkušenosti.Jestli se mám znepokojovat a zajít radši v pondělí k dr.nebo se to může stát.Průjem není nějak hrůzostrašnej.Dnes byla na nočníku zatím jenom jednou.Děkuji za vaše rady.
Příspěvek upraven 24.07.10 v 15:20
Já myslím, že se to musí řešit a že se to řeší i stehem ![]()
Já teď zas řeším, že Matesovi se nějak vytlačuje pupík
Furt něco ![]()
nevim, kdyby slo o myho mladyho, zvedla bych telefon a zavolala na pohotovost nebo dětskou chirurgii.
prolaps rekta je urcite vec, kterou je potreba oznamit pediatrovi…
Dobrý den, tato diskuze je dost stará, ráda bych věděla zda jste něco řešili a případně jak. Dcerka má stejný problém a volala jsem k dr, zítra tam mámě přijít a i na odebrání krve, le zajímá mě jak jinak se toto řeší a zda to není příznak nějaké nemoci.
Naše malá měla problém cca do 3 let, párkrát se to stalo, ale teď ji je 6 a už je to v pohodě. Dr. říkala, ať to hlídáme, když by se to stávalo častěji, ale naštěstí jsme to nemuseli řešit.
Aha no dcerka to ma ted už po každém kakani, zitra se snad dozvime vic ![]()