Odstín zelené do kuchyně

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
41
5.1.15 15:23

Odstin zelene do kuchyne

Dobre odpoledne vsem kreativnim dusim.
Potrebovala bych poradit s vyberem odstinu steny za linkou a jeste jedne prilehle.
Chlela bych zelenou, ale takovou, aby k ni ladily doplnky v cervene, tyrkysove, tmavsi modre, tmave a svetle hnede (ne vsechny naraz, spise dle obdobi). Uz mi dochazi fantazie a porad nemuzu najit ten spravny odstin. Skrinky budou bile, velmi lehce do seda.

Zatim me celkem oslovila tato, ma i kredenc v takovem odstinu bilo-sede/bezove, ale neumim si predstavit k ni ty vyse zminene barvy.

Napada vas nejaky odstin, ktery by se nemlatil s barvami doplnku? Existuje vubec takova zelena? Muze byt i vystrednejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
733
5.1.15 15:28

Já zrovna řeším úplně ten samý problém :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
5.1.15 15:31
@Bellinečka píše:
Já zrovna řeším úplně ten samý problém :(

Vsechno je budto vyblite zelene nebo moc travove ci zarive. Najit spravny odstin je peklo. :-) A to jsem uz nastesti upustila od lehce tyrkysoveho nadechu te zelene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
5.1.15 15:35

Je to hrozný já dnes celý den koukám po internetu na odstíny a včera jem byla v krámě s barvama a žádná mě neuzaujala. při tom tu barvičku tak miluju :) no jsem zvědavá jak to dopadne, pak mám dilema, chci malovat ložnici v novém bytě, mám bílou postel, a komody tmavě hnědé, uvažuji nad růžovou nebo fialovou ale vůbec nevím jaký odstín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.1.15 15:49

@tramvaj Vsechny ty barvy ti budou ladit myslim jen v pripade barevne neutralni kuchyne a obkladu - bila, seda, cerna. Jinak proste nenajdes barvu, ke ktere by sedly vsechny ty ruznorode barvy doplnku, byt kazda zvlast. Tak za mne asi 2 moznosti, budto upustit od nektere z barev doplnku, nebo mit vse co se nebude menit neutralni. Mam tedy vytvarnou profesi, ale primo bytovy architekt nejsem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
5.1.15 16:44

@tramvaj rozhodne bych se toho nebala, mam to doma. :mrgreen: brcalove zelene sklo za linkou, bile skrinky a temne seda deska. Moje oblibena kombinace je s cervenou. Cervene prostirani, ubrousky, obraz… Jinak vsechny neutralni samozrejme.

Foto pro predstavu jakou zelenou myslim. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
5.1.15 17:50
@Bellinečka píše:
Je to hrozný já dnes celý den koukám po internetu na odstíny a včera jem byla v krámě s barvama a žádná mě neuzaujala. při tom tu barvičku tak miluju :) no jsem zvědavá jak to dopadne, pak mám dilema, chci malovat ložnici v novém bytě, mám bílou postel, a komody tmavě hnědé, uvažuji nad růžovou nebo fialovou ale vůbec nevím jaký odstín

Drzim palce. Tech odstinu je spousta, akorat zadny ne a ne padnout do oka, ze? Do loznice bych klidne dala tapetu na jednu stenu, tech je taky spousta nadhernych. Ja mam oblibenou tuto, chtela bych ji na jednu stenu do obyvaku, ale nemuzu ji nikde sehnat. Jako vzdy, kdyz se mi neco libi. Budto se to uz/jeste neprodava, nebo je to hodne nad moje fin. moznosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
5.1.15 17:57
@open mind píše:
@tramvaj Vsechny ty barvy ti budou ladit myslim jen v pripade barevne neutralni kuchyne a obkladu - bila, seda, cerna. Jinak proste nenajdes barvu, ke ktere by sedly vsechny ty ruznorode barvy doplnku, byt kazda zvlast. Tak za mne asi 2 moznosti, budto upustit od nektere z barev doplnku, nebo mit vse co se nebude menit neutralni. Mam tedy vytvarnou profesi, ale primo bytovy architekt nejsem..

Tak tu tyrkysovou a modrou nutne nemusim. Spis tu hnedou a cervenou kvuli vanocum. Jinak mam rada zemite odstiny, neutralni tony, ale ta zelena me taky dost laka. S cervenou ale ne kazdy odstin ladi, to uz asi spis ta modra.
Diky za rady. Ja bych chtela nejaky vlastni styl. Mam pocit, ze at uz se mi libi vintage nebo moderna, je to neco, co je momentalne popularni a je toho vsude dost. Mit na to, tak si poridim krasnou bilou kuchyn od truhlarstvi fupa. Tam uz bych zadne jine barvy nemusela vubec resit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
5.1.15 17:59
@wapik píše:
@tramvaj rozhodne bych se toho nebala, mam to doma. :mrgreen: brcalove zelene sklo za linkou, bile skrinky a temne seda deska. Moje oblibena kombinace je s cervenou. Cervene prostirani, ubrousky, obraz… Jinak vsechny neutralni samozrejme.Foto pro predstavu jakou zelenou myslim. :lol:
:palec: To je presne ta zelena, ke ktere cervena sedne. U nas by to bylo uz moc. Mam cervenou predsin a to by bylo, jak v cirkusu, proto budu muset volit jemnejsi zelenou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
5.1.15 20:05

@tramvaj ted to ctu znova a ty hledas barvu na vymalovani? Ja to nejdriv pochopila, ze obkladu. No na zed by tahle brcalova byla uz dost. My mame vymalovano bilou a k tomu tedy ten zeleny obklad. Je to taky varianta. ;)

Jinak tapeta moc hezka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1