Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky,
rok jsem se barvila hennou, ale před svatbou jsem si chtěla lépe skrýt šediny a obarvila je chemii. Mám tedy nerovnoměrně barvu, z půlky narezlou, způli hnědou (kde byla henna).
Chtěla bych si barvu stáhnout nějakým odbarvovačem, myslíte, že by to šlo? Doporučily byste mi něco? Jestli máte foto před a po, budu vděčná.
Díky.
Do tohoto bych doma v žádném případě nešla. Ta hena tam bude dělat velké problémy. Najdi si dobrou kadeřnici a připrav hodně peněz.
Určitě to nech na kadeřnici ještě když máš před svatbou..můžeš si to odbarvit doma, ale může se stát že to budes mit stále flekatý, zničený a nasypeš do toho podobně tolik peněz jako u kadeřnice.
Jak píšou ostatní. Fakt blbost s tím doma experimentovat. Najdi si hlavně hlavně dobrou kadeřnici, ne každá to zvládne. Bude potřeba to celé stáhnout a následně dobarvit. Hlavně žádný dalši peroxid ani odbarvovač doma! Jinak budeš flekatá, oranžová a se spálenými vlasy. A připrav si na to nejen prachy, ale i čas. Stahování podobných pohrom trvá dlouho. Někdy i více sezení, jedno i 3 hodiny. Mezi stahováním si musí vlasy odpočinout. Držím palce!
@ANYk9 píše: Více
Ne může se stát, ale stane se! Barva se stahuje profi speciálními produkty, nikdy ne odbarvovačem. No myslím že stahování v dobrém kadeřnictvi je cenově naprosto jinde než drogerie. Bohužel. Je to docela dřina, kadeřnice to musí nechat působit na každý flek jinak dlouho a manuálně stahovač prsty ve vlasech zapracovat v přechodech barev aby to přirozeně navazovalo.
@Jazmine Ja jsem vyučena kadeřnice takže vim😊 taky si nechám od kadeřnice kamarádky dělat vlasy takze ano vim. Taky hodně jsem experimentovala a dávala pak dohromady takže vím co se může stát a co ne.😊 😊 😊 😊
Už jsi chtěla ušetřit na nepravém místě, tak nedělej stejnou chybu doma. Jdi ke kadeřnici, zvlášť, když máš před svatbou.
No jestli nechces jít na svatbu plešatá nebo flekata, tak to nech na zkušené kadeřnici. Míchat hennu s chemii, to je vždycky průser.
Doma? Totální nesmysl. Byla jsem kdysi u kadeřnice stáhnout černý šampon, který měl být na 24 umyti a chytil jako barva, a strávila jsem tam skoro celý den. Hlavne sama vubec nevidíš, co se ti na té hlavě děje a zda to mas rovnoměrně.
Ano vím hned 3×!
Prima, že víš pak prosím už nikdy nikomu nepiš že:
„můžeš si to odbarvit doma, ale může se stát že to budes mit stále flekatý“
Protože jistě jako ta kadeřnice víš, že to prostě odbarvením BUDE mít flekatý. Víš? ![]()
@Jazmine píše: Více
Proč bych nemohla napsat že si to nemůže udělat sam doma? Zakazovat ji to nikdo nemůže, ale musi s tím počítat.
Prosím tě tvůj názor mě nezajímá vůbec takže jsi se ke mě nemusela ani vyjadřovat co jsme autorce psala. Ty máš furt s někým problem, co jsem si všimla v jiných diskuzích.
Ale, ale
Já nemám problém vůbec žádný a poslední starosti jaký bych si snad dělala, by byly s tebou
Jsi příliš útlocitná. Kde mám prosím tebe s kýmkoliv tady problémy? ![]()