Odstranění barvy z vlasů

54
5.8.26 23:39

odstranění barvy z vlasů

Ahoj holky,
rok jsem se barvila hennou, ale před svatbou jsem si chtěla lépe skrýt šediny a obarvila je chemii. Mám tedy nerovnoměrně barvu, z půlky narezlou, způli hnědou (kde byla henna).
Chtěla bych si barvu stáhnout nějakým odbarvovačem, myslíte, že by to šlo? Doporučily byste mi něco? Jestli máte foto před a po, budu vděčná.
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21895
6.8.26 04:38

Do tohoto bych doma v žádném případě nešla. Ta hena tam bude dělat velké problémy. Najdi si dobrou kadeřnici a připrav hodně peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
6.8.26 05:17

Určitě to nech na kadeřnici ještě když máš před svatbou..můžeš si to odbarvit doma, ale může se stát že to budes mit stále flekatý, zničený a nasypeš do toho podobně tolik peněz jako u kadeřnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36908
6.8.26 05:57

Běž ke kadermici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
6.8.26 06:24

Jak píšou ostatní. Fakt blbost s tím doma experimentovat. Najdi si hlavně hlavně dobrou kadeřnici, ne každá to zvládne. Bude potřeba to celé stáhnout a následně dobarvit. Hlavně žádný dalši peroxid ani odbarvovač doma! Jinak budeš flekatá, oranžová a se spálenými vlasy. A připrav si na to nejen prachy, ale i čas. Stahování podobných pohrom trvá dlouho. Někdy i více sezení, jedno i 3 hodiny. Mezi stahováním si musí vlasy odpočinout. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
6.8.26 06:37
@ANYk9 píše: Více

Ne může se stát, ale stane se! Barva se stahuje profi speciálními produkty, nikdy ne odbarvovačem. No myslím že stahování v dobrém kadeřnictvi je cenově naprosto jinde než drogerie. Bohužel. Je to docela dřina, kadeřnice to musí nechat působit na každý flek jinak dlouho a manuálně stahovač prsty ve vlasech zapracovat v přechodech barev aby to přirozeně navazovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
6.8.26 07:52

@Jazmine Ja jsem vyučena kadeřnice takže vim😊 taky si nechám od kadeřnice kamarádky dělat vlasy takze ano vim. Taky hodně jsem experimentovala a dávala pak dohromady takže vím co se může stát a co ne.😊 😊 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zvedava1
6.8.26 09:02

Už jsi chtěla ušetřit na nepravém místě, tak nedělej stejnou chybu doma. Jdi ke kadeřnici, zvlášť, když máš před svatbou.

• Citovat
  • Upravit
37212
6.8.26 09:19

No jestli nechces jít na svatbu plešatá nebo flekata, tak to nech na zkušené kadeřnici. Míchat hennu s chemii, to je vždycky průser.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43292
6.8.26 09:23

To buď ráda, že ty vlasy nemáš zelený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14807
6.8.26 11:10

Doma? Totální nesmysl. Byla jsem kdysi u kadeřnice stáhnout černý šampon, který měl být na 24 umyti a chytil jako barva, a strávila jsem tam skoro celý den. Hlavne sama vubec nevidíš, co se ti na té hlavě děje a zda to mas rovnoměrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
6.8.26 22:56

Ano vím hned 3×! :D Prima, že víš pak prosím už nikdy nikomu nepiš že:

„můžeš si to odbarvit doma, ale může se stát že to budes mit stále flekatý“

Protože jistě jako ta kadeřnice víš, že to prostě odbarvením BUDE mít flekatý. Víš? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
6.8.26 23:05
@Jazmine píše: Více

Proč bych nemohla napsat že si to nemůže udělat sam doma? Zakazovat ji to nikdo nemůže, ale musi s tím počítat.
Prosím tě tvůj názor mě nezajímá vůbec takže jsi se ke mě nemusela ani vyjadřovat co jsme autorce psala. Ty máš furt s někým problem, co jsem si všimla v jiných diskuzích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
7.8.26 20:21

Ale, ale :D Já nemám problém vůbec žádný a poslední starosti jaký bych si snad dělala, by byly s tebou :D Jsi příliš útlocitná. Kde mám prosím tebe s kýmkoliv tady problémy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
7.8.26 20:34

@Jazmine tak netřeba se vyjadřovat k tomu co píšu. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie