Odstranění nosní mandle a teploty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
134
25.5.14 19:33

Odstranění nosní mandle a teploty

Ahoj prosím o radu nebo máte některá zkušenosti, byla jsem v pátek se synem(4roky)v nemocnici na odstranění mandlí, včera nás pustily a syn si večer začal stěžovat na bolesti hlavy, měl v noci 38,dnes celý den 37.5-37.7 na kontrolu máme jít až ve středu. Neměla jste to některá taky tak? Nechce ani jíst. Tak sem s toho nesvá, jestli jet na pohotovost nebo ne, abych něco nezanedbala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3760
25.5.14 19:38

@VěrkaB - nemám zkušenost. Syn po zákroku žádné teploty neměl - naštěstí…

Osobně bych zkusila vydržet do zítřka a zítra hned ráno kontaktovala nemocnici - oddělení, kde mu to dělali nebo prostě někde na ORL se zeptat, co ty teploty můžou znamenat…

PŘEJU POKUD MOŽNO KLIDNOU NOC ;)

pokud syn není úplně schvácený, malátný nebo „mimo sebe“ a má „jenom“ tu teplotu - na pohotovost bych nejezdila…Jo a dala bych mu určitě NUROFEN :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
25.5.14 19:42

Ahoj Gerberko ten Nurofen mu dávám, na chvíli mu orazí, teplota klesne a za chvíli je zpět. V noci jsme nespali pořád plakal, že ho bolí hlava, taky doufám že to bude dneska lepší. Díky za radu, každopádně tam asi radši zítra zajedem ať na něj mrkne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
25.5.14 19:46

@VěrkaB Být tebou, zavolám na pohotovost té ORL, kde vás operovali, případně na oddělení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
25.5.14 19:49

Taky bych zavolala na pohotovost :think: Kdyby jen teploty tak si řeknu, že tam něco chytil, ale ta bolest hlavy by mě v klidu nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.14 20:30

Ahoj mi byly na odstranění loni a syn mi doma zvracel, také jsem raději na pohotovost zajela a byly moc hodní. Kluka prohlídli a mě uklidnily, že je ok, raději bych také volala nebo tam zajela, přeji brzké uzdravení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
25.5.14 20:36

Byli jsme se synem na odstraneni mandle pred mesicem, pri propousteni nam kladli na srdce, ze je mame okamzite kontaktovat pri komplikacich (teplota/velke bolesti/krvaceni), urcite bych zavolala na ORL kde ho operavali co nejdriv :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
25.5.14 20:38

Nurofen nedavat, davat Paralen. Zvysena teplota se objevit muze, uvidis jak bude syn vypadat, kdyztak volat to ORL oddeleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
25.5.14 20:47

Jo a mel by hodne pit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
25.5.14 21:39

@suvik
Proč Nurofen ne a radši paralen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
25.5.14 21:47

Kvuli srazlivosti, aby to nezaclo krvacet. Nurofen muze redit krev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
26.5.14 08:05

@suvik
Aha, děkuju. Taky malého ve čtvrtek čeká operace nosní mandle. Tak aspoň vím něco navíc ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
26.5.14 12:53

Ahoj holky tak jsme hned brzo ráno jely na ORL, měl 37.5,dostaly jsme antibiotika. Kdyby se to zhoršilo tak máme okamžitě jet do nemocnice. Koukla mu do krku a má to po té mandličce povleklé hnisem.tak snad už to bude dobrý. Řekla mi že se to někdy po té operaci stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí