Odstranění vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
peta12345
21.5.13 17:58

@Paoloska Ale u sterilizace se vajecniky neodstranuji. Prerusuji se vejcovody.
Jinak se od letoska zmenil zakon a uz neuklada zadne podminky ke sterilizaci jako drive, jen zena musi sepsat zadost nebo tak neco myslim nekolok tydnu pred zakrokem a musi to mit rozmyslene.Driv byl podminkou pocet deti a vek, dnes uz ne.

• Citovat
  • Upravit
9994
21.5.13 18:53
@peta12345 píše:
@Paoloska Ale u sterilizace se vajecniky neodstranuji. Prerusuji se vejcovody.
Jinak se od letoska zmenil zakon a uz neuklada zadne podminky ke sterilizaci jako drive, jen zena musi sepsat zadost nebo tak neco myslim nekolok tydnu pred zakrokem a musi to mit rozmyslene.Driv byl podminkou pocet deti a vek, dnes uz ne.

Vždyť jsem psala i u sterilizace. Jinak to, že je změna jsem netušila, mě dělali sterilizaci před sedmi lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.10.15 22:38

nirva

Ahoj chtěla jsem se zeptat,
za měsíc jdu na sterilizaci doktor mi řekl, že při podvázání můžou nastat problémy a teď si nejsem jistá jestli říkal, že mi vemou oba vaječníky či vejcovody.Ve zprávě mám napsano, že podstoupím sterilizaci spůsobem,,SALPINGEKTOMII"
Děkuji za názory :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
10.10.15 23:41

@anoi rozhodne vejcovody.Pri sterilizaci se vajecniky neodstranuji. Salpinkectomie je odstraneni (preruseni) vejcovodu.Pri odstraneni vajecniku by jsi mela prechod, to by byl problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.10.15 07:10

nirva

Děkuju moc… včera jsem po tom pìdila na internetu a u doktora jsem se nezeptala jak jsem byla vyjukana… rek ze by to bylo nejlepší řešení. Je mi 33 mám jedno dítě a odebrání vaječnìků mě vyděsilo…operaci mám plánovanou na listopad.Sem si oddychla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.10.15 07:13
@Klara1234 píše:
@anoi rozhodne vejcovody.Pri sterilizaci se vajecniky neodstranuji. Salpinkectomie je odstraneni (preruseni) vejcovodu.Pri odstraneni vajecniku by jsi mela prechod, to by byl problem.

Děkujuuuu :lol: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
11.10.15 12:36

@anoi Nemas vubec zac.Noc mi do toho neni, ale neni na to brzy, myslim na tu sterilizaci? Tedy pokud to samozrejmr neni ze zdravotnich divodu.
Je to fakt skoro 100% a pak uz to otehotneni opravdu nepujde, jedine IVF, kdyby se tvoje situace treba zmenila. Jinak to neni nijak slozita operace, tak at to dobre dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.6.21 18:27

Mám 1 otázku můžu přibírat když mi odstraněnly vaječníky byl důvod proč je odebrat že už teď nemůžu mít děti jenom mě zajímá jestli můžu přibírat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
1.7.21 09:57

Chci se zeptat dá se přibrat na váze když mi odstraněnly vaječníky že už nemůžu mít děti jenom mě to zajímá děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí