Rada na zánět

1403
17.5.13 12:28

Rada na zánět

Prosím o radu už rok bojuji s Mykozou poslední dva měsice se dá říci že uspěšně pomocí Autovakciny kterou beru přes 3měsice asi musela sem léčbu jednou přerusšit protože Mykoza se opakovala a ted mě chytla si náky zánět mam svěděni pálení no je to nepříjemné zkrátka :pocitac: a lékařka je tam neska jen do 11h což sem v práci nemam šanci stíhat a celkově už mě to ani nebaví sem na gynekologii snad více než doma a taks e chci zeptat zda byste mi neporadily naky ověřený lék který se dá koupit v lékarně (nejsme si jistá zda je to začínajíci Mykoza nebo jen další ze zánětu) děkuji za radu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.5.13 12:34

Dá se koupit Canesten je na 1 noc. Ale mě pomohl při opakujících se problémech Albisan. Je to jako prevence a je fakt super.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.13 12:35

@beručka
vaginální canesten… prodává se i s aplikátory a mě v těhu šíleně pálila, svěděla a myslela že mam hlavičku mimča mezi nohama… pomohlo mi to na 200%

• Citovat
  • Upravit
15074
17.5.13 12:39

Canesten 1 - v balení jedna silná tableta na zavedení a mastička. Jestli s tím bojuješ dlouho, tak asi víš čím se dopovat, laktobacily.. dělají se i zaváděcí do pochvy (Gyntima), ale nezkoušela jsem, možná až po léčbě můžou být dobré a občas preventivně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
17.5.13 12:43

Me pomohl Jenamazol - krem na zavadeni na 3 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
17.5.13 12:46

Mě vždycky pomohou boraxový globule.. jídlo máš upravené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
17.5.13 12:59

Nebo Clotrymazol a rozhodně prevenci. A žádný tanga a podobný nesmysly! Co partner? Opakované to může být právě proto, že se to mezi vámi pořád mlátí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.13 13:27

@beručka
Teď si kup globule http://www.nonrx.cz/…3g-0.6g.html. A zkus nějaká težimová patření - trápila jsem si X let a nic nepomáhalo, pak jsem vyřadila z šatníku krajkové tangáče, 1× týdně si gělám Rosalgin, jím málo sladkého, používám intim mýdlo, a intim ubrousky po stolici, a už 4roky jsem nic neměla.

• Citovat
  • Upravit
6806
17.5.13 13:30

Gynopevaryl nebo macmiror - ten nevím jestli ale není na recept.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
17.5.13 13:39

Tak předpokládám, jestli s tím bojuje už delší dobu, že ví, jaká opatření k mykózám patří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.13 13:52

@hofka no já taky dodržovala všechny rady a opatření a stále se to vracelo, tak je možné že zakladatelka taky nevyzkoušela úplně vše, každá rada dobrá :kytka: já mám nakonec pokoj od té doby co jsem úplně ze šatníku vyřadila kalhoty ( a to jsem nosila prádlo bavlněné normální, žádná tanga), nosím jen „nasrávačky“ a sukně a je k ménu úžasu naprostý klid, po letech trápení…

• Citovat
  • Upravit
11626
17.5.13 14:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
17.5.13 21:31

Holky moc děkuji za rady :-) mastičku Cotrymazol eště mam a zrovna sem se namazala hodně se to přes den uklidnilo ale stejně to není ono, nedostala jsem se do lékarny tak zítra pokud se to nezlepší si koupim ten Canesten jak říkáte na netu sme si našla že se za něj platí v lékarně přes 150kč je to tak? Pokud nepomuže zkusím další z vašich rad. Nemužu eště s jistotou říct zda je to Mykoza zatím je to na začátku. Mykoza mě trápí už rok to sem psala ale vše začalo až po operaci (laparoskopii) hnedka po první Ms od operace jsem se poprvé dozvěděla co to Mykoza ubec znamená a zažila sem si sní až až… a opravdu my zatím Autovakcína pomáhala. Omezila jsem hodně sladkého skoro na minimum, tanga taky nenosim, tampony skoro už nevím ani jak vypadaj a sex je unas tak hygienicky až to není hezký :lol: bobulek na vkládaní sem měla naspočet po želatinove zelené, hnědé, bílé, žluté snad všechny a vystřídala dva dr.. už jsem uvažovala i o dietě která je přímo na Mykozu ale probítala jsem to s lékařkou a říkala jen omezit sladke což dělám. A dá se řící že za ten rok toho bylo už nad hlavu takže pokud je to i ted Mykoza tak už nevim :nevim: byli mi doporučeny i naké rašelinove tampony (snad to píšu dobře :lol: ) ale 10 tamponu za 5500kč do toho se mi vážně nechce…moc moc eště jednou DĚKUJI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
17.5.13 21:39

A co zkusit Wobenzym? kamarádka na to trpí velmi často a tohle jí fakt zabralo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
18.5.13 20:00

Nejen sladké, ale i bílou mouku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie