Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Cyklus mám 27-29, tento měsíc jsem dostala ms až 33dc. Probudily mě ráno křeče, chvíli mi bylo vedro, chvíli zimnice. Mám nezvykle silnou ms (tampon mi nevydržel ani 2 hodiny). Ty křeče už trochu povolili, ale pořád mám návaly, bolest hlavy.
2 roky se snažíme o dítě. Jsem z toho dost vedle, protože tohle se mi nikdy nestalo. Máte někdo podobnou zkušenost?
Tak asi to mohlo byt veeelmi ranne tehotenstvi, ktere odeslo s MS, ale taky to muze byt jenom hormonalni vykyv. Pokud jinak budes ok a dal vse v normalu, tak bych to neresila.
Může být cokoliv, já takhle měla několik SP
ale zase pokud se to rozjede, samo se vyčistí, takže bych to neřešila…
Také jsem to tak jednou měla…co to bylo jsem nikdy nezjistila, ale už se to nikdy neopakovlo ![]()
@Dorianne mám podobnou zkušenost. Dostala jsem MS po týdenním zpoždění, poprvé po roce, co mám po porodu MS mě bolelo břicho a to celou dobu, což se mi taky nestává. MS byla o 2 dny kratší, ale 2. a 3. den nezvykle silná. Nesnažíme se, ale necháváme tomu volný průběh.
Neřeším a neuvažuju o tom.
Díky za odpovědi. Dost mě to ráno rozhodilo, už jsem se začala psychicky srovnávat s tím, že prostě dítě nebude a najednou tohle. Vrazilo mi to brouka do hlavy ![]()
Ahoooj
je mi 13 a min msíc sem to nedostzala ma to pul roku, ale tenhle je to strašně silný, je to v pořádku strašně se bojím, myslíte že je ti tím že mestruace postupně zesiluje i p utření je tam toho celkem dost ![]()
Děkuji Anča
Doufám ýe too bude jako u maminka89
A čeho so bojíš? Tak je přeci dobře. Menses mužeš mít ze začátku nepravidelnou a to krvacení je někdy silný že ti to zustává i na papíře
První dern byly i cucky myslí te že to to tou dobou co sem to neměla ![]()
Teda ted koukám že jsem to blbě napsala vždycky po utření máš červenej papír když krvácíš a pak si to utřeš
To je taky normální to se ti odlučuje sliznice nebo to jsou sraženiny krve
Ja myslela že když je toho pomalu jak na vložce, je to divné
Moc děkuji