Opožděná, nezvykle silná ms

509
15.5.13 12:28

opožděná nezvykle silná ms

Cyklus mám 27-29, tento měsíc jsem dostala ms až 33dc. Probudily mě ráno křeče, chvíli mi bylo vedro, chvíli zimnice. Mám nezvykle silnou ms (tampon mi nevydržel ani 2 hodiny). Ty křeče už trochu povolili, ale pořád mám návaly, bolest hlavy.
2 roky se snažíme o dítě. Jsem z toho dost vedle, protože tohle se mi nikdy nestalo. Máte někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4151
15.5.13 12:32

Ono se říká, že tohle může výt i potrat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
15.5.13 12:33

Tak asi to mohlo byt veeelmi ranne tehotenstvi, ktere odeslo s MS, ale taky to muze byt jenom hormonalni vykyv. Pokud jinak budes ok a dal vse v normalu, tak bych to neresila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.5.13 12:41

Může být cokoliv, já takhle měla několik SP :think: ale zase pokud se to rozjede, samo se vyčistí, takže bych to neřešila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
15.5.13 12:42

Také jsem to tak jednou měla…co to bylo jsem nikdy nezjistila, ale už se to nikdy neopakovlo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.13 13:02

@Dorianne mám podobnou zkušenost. Dostala jsem MS po týdenním zpoždění, poprvé po roce, co mám po porodu MS mě bolelo břicho a to celou dobu, což se mi taky nestává. MS byla o 2 dny kratší, ale 2. a 3. den nezvykle silná. Nesnažíme se, ale necháváme tomu volný průběh.
Neřeším a neuvažuju o tom.

• Citovat
  • Upravit
509
15.5.13 13:38

Díky za odpovědi. Dost mě to ráno rozhodilo, už jsem se začala psychicky srovnávat s tím, že prostě dítě nebude a najednou tohle. Vrazilo mi to brouka do hlavy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anička kos
14.9.13 07:30

Ahoooj
je mi 13 a min msíc sem to nedostzala ma to pul roku, ale tenhle je to strašně silný, je to v pořádku strašně se bojím, myslíte že je ti tím že mestruace postupně zesiluje i p utření je tam toho celkem dost :nevim:

Děkuji Anča
Doufám ýe too bude jako u maminka89

• Citovat
  • Upravit
1104
14.9.13 07:38

A čeho so bojíš? Tak je přeci dobře. Menses mužeš mít ze začátku nepravidelnou a to krvacení je někdy silný že ti to zustává i na papíře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anička kos
14.9.13 07:39

První dern byly i cucky myslí te že to to tou dobou co sem to neměla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1104
14.9.13 07:40

Teda ted koukám že jsem to blbě napsala vždycky po utření máš červenej papír když krvácíš a pak si to utřeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
14.9.13 07:41

To je taky normální to se ti odlučuje sliznice nebo to jsou sraženiny krve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anička kos
14.9.13 07:43

@lynč Aha děkuji moc za uklidnění :)) :dance: