Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj měla jsem něo podobného při mykoze. Možná by bylo fajn přeléčit něčím na vasinky canesten krem a mazat…a i mazat partnera. Jinak mě nic nenapadá.
Máš doma dětský krém na prdelky??? Zkus ho…to jediné mi pomohlo…štípe to šíleně…člověk nemůže nosit oblečení, džíny jsou pohroma…záchod utrpení…čůrej ve sprše, pokud ti to nevadí a hned namazat…nebude se to dřít o sebe ani o prádlo…já používám Nivea na opruzeniny…
Mě se to stává občas, když je „to“ na sucho. Nebo když použiju málo gelu na vibrátoru, no jak říkám - prostě když je moc sucho. Ať žije lubrikant!:)
@Anonymní píše:
Máš doma dětský krém na prdelky??? Zkus ho…to jediné mi pomohlo…štípe to šíleně…člověk nemůže nosit oblečení, džíny jsou pohroma…záchod utrpení…čůrej ve sprše, pokud ti to nevadí a hned namazat…nebude se to dřít o sebe ani o prádlo…já používám Nivea na opruzeniny…
No..dnes jsem byla na bazene a kdyz jsem se sprchovala, zacalo to stipat a uz jsem vedela, ktera bije
doma mam jen sudocream, tam je myslim taky zinek, tak to tim mam mazat? Puvodne ho mam na akne ![]()
@Anonymní píše:
No..dnes jsem byla na bazene a kdyz jsem se sprchovala, zacalo to stipat a uz jsem vedela, ktera bijedoma mam jen sudocream, tam je myslim taky zinek, tak to tim mam mazat? Puvodne ho mam na akne
sudocream neznám, ale zinek je fajn, hojí to…nebo bepanten krém…já to mám teď taky, od včerejška…zkusila jsem všechno možný…Canesten krém, Tea tree oil, dokonce znecitlivující kém na afty v puse!!!
trochu to pomohlo…ale teď večer mě právě napadl ten Nivea krém na opruzeniny…je hutný, nesmaže se hned dolů jako Canesten…prostě se na těch prasklinkách vytvoří bílý povlak krému a nedře se to o sebe…a zinek léčí…jak jsem to namazala, tak co chodím po bytě, je to ok…neštípe, nebolí…ale už jsem v pyžamu…volné kalhoty…holt budou upatlaný, co nadělám…hlavně, že něco zabralo!!!
@Anonymní píše:
sudocream neznám, ale zinek je fajn, hojí to…nebo bepanten krém…já to mám teď taky, od včerejška…zkusila jsem všechno možný…Canesten krém, Tea tree oil, dokonce znecitlivující kém na afty v puse!!!trochu to pomohlo…ale teď večer mě právě napadl ten Nivea krém na opruzeniny…je hutný, nesmaže se hned dolů jako Canesten…prostě se na těch prasklinkách vytvoří bílý povlak krému a nedře se to o sebe…a zinek léčí…jak jsem to namazala, tak co chodím po bytě, je to ok…neštípe, nebolí…ale už jsem v pyžamu…volné kalhoty…holt budou upatlaný, co nadělám…hlavně, že něco zabralo!!!
tak to jsme na tom stejne.. Ja to ted zkusila umyt trochou intimgelu a malem jsem se rozbrecela
dam na to ten sudocream a uvidim rano. Jen nevim, jestli jsem to chytla z tech bazenu nebo vcerejsiho tuleni, kdy si se mnou manzel hooodne dlouho hral
ale stava se mi to casteji, tak chci najit neco, co na to pomaha.. Moc dekuji za tip ![]()
@Anonymní píše:
tak to jsme na tom stejne.. Ja to ted zkusila umyt trochou intimgelu a malem jsem se rozbreceladam na to ten sudocream a uvidim rano. Jen nevim, jestli jsem to chytla z tech bazenu nebo vcerejsiho tuleni, kdy si se mnou manzel hooodne dlouho hral
ale stava se mi to casteji, tak chci najit neco, co na to pomaha.. Moc dekuji za tip
Zkus to…mě je teď po dvou dnech líp…zítra si ho beru do práce s sebou…a mějt jen čistou vodou, jinak to štípe jako ďas…já už ani nepiju, abych nechodila čůrat…
tak zdar léčení!!! ![]()
@Anonymní píše:
Zkus to…mě je teď po dvou dnech líp…zítra si ho beru do práce s sebou…a mějt jen čistou vodou, jinak to štípe jako ďas…já už ani nepiju, abych nechodila čůrat…tak zdar léčení!!!
Jinak já to mám asi se sexu bez lubr.gelu…sedřený a popraskaný…prostě na sucho NÉÉÉÉ…
a bazén taky vysušuje… ![]()
@Anonymní píše:
Jinak já to mám asi se sexu bez lubr.gelu…sedřený a popraskaný…prostě na sucho NÉÉÉÉ…a bazén taky vysušuje…
hm..tak ja asi z kombinace obeho
ach jo..mam to v nedeli dostat, tak doufam, ze do te doby to bude ok.. Uz jsem namazana a jsem zvedava jestli zabilim jen sebe a kosilkz nebo i prosteradlo ![]()
Já to mívám v kombinaci s mykózou, když beru moc dlouho krém nebo bobule. Pomáhá jak píšou holky krém na opruzeniny, větrat… Ale přijde mi, že se to dělá za nějakýho patologickýho stavu- normální„vlk“ tohle neudělá.
@Anonymní píše:
Mam dost neprijemny problem.. Obcas mi popraska kuzicka u stydkych pysku. Vubec nevim z cehoz niceho nic jdu na zachoch a mam tam krvave prasklinky. Je to neprijemne, stipe to a nevim co s tim? Musim par dni pockat a zmizne to, ale nelibi se mi to. Mate to nekdo taky?
Ahojky. Taky se mi to stává a vůbec nevím z čeho. Naštěstí jsem to měla zrovna v době, kdy jsem šla na gyndu. Tak jsem jí to ukázala a mudra mi napsala mast Pimafucort. Můžu říct, že je výborná. Večer jí maznu a ráno tam dole už nemám vůbec nic, je fakt super:-) takže já ti doporučuji zmínit se na gyndě;-)
@nepřihlášená S. píše:
Ahojky. Taky se mi to stává a vůbec nevím z čeho. Naštěstí jsem to měla zrovna v době, kdy jsem šla na gyndu. Tak jsem jí to ukázala a mudra mi napsala mast Pimafucort. Můžu říct, že je výborná. Večer jí maznu a ráno tam dole už nemám vůbec nic, je fakt super:-) takže já ti doporučuji zmínit se na gyndě;-)
to zni vyborne! Asi je to na predpis, ze?
Mam dost neprijemny problem.. Obcas mi popraska kuzicka u stydkych pysku. Vubec nevim z ceho
z niceho nic jdu na zachoch a mam tam krvave prasklinky. Je to neprijemne, stipe to a nevim co s tim? Musim par dni pockat a zmizne to, ale nelibi se mi to. Mate to nekdo taky?