Popraskané stydké pysky

Anonymní
14.5.13 21:32

Popraskane stydke

Mam dost neprijemny problem.. Obcas mi popraska kuzicka u stydkych pysku. Vubec nevim z ceho :?: z niceho nic jdu na zachoch a mam tam krvave prasklinky. Je to neprijemne, stipe to a nevim co s tim? Musim par dni pockat a zmizne to, ale nelibi se mi to. Mate to nekdo taky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1450
14.5.13 21:37

Mě se to stalo loni poprvé, byla z toho mykoza :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
14.5.13 21:38

Ahoj měla jsem něo podobného při mykoze. Možná by bylo fajn přeléčit něčím na vasinky canesten krem a mazat…a i mazat partnera. Jinak mě nic nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.13 21:40

Máš doma dětský krém na prdelky??? Zkus ho…to jediné mi pomohlo…štípe to šíleně…člověk nemůže nosit oblečení, džíny jsou pohroma…záchod utrpení…čůrej ve sprše, pokud ti to nevadí a hned namazat…nebude se to dřít o sebe ani o prádlo…já používám Nivea na opruzeniny…

• Citovat
  • Upravit
177
14.5.13 21:42

Mě se to stává občas, když je „to“ na sucho. Nebo když použiju málo gelu na vibrátoru, no jak říkám - prostě když je moc sucho. Ať žije lubrikant!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.13 21:51
@Anonymní píše:
Máš doma dětský krém na prdelky??? Zkus ho…to jediné mi pomohlo…štípe to šíleně…člověk nemůže nosit oblečení, džíny jsou pohroma…záchod utrpení…čůrej ve sprše, pokud ti to nevadí a hned namazat…nebude se to dřít o sebe ani o prádlo…já používám Nivea na opruzeniny…

No..dnes jsem byla na bazene a kdyz jsem se sprchovala, zacalo to stipat a uz jsem vedela, ktera bije :zed: doma mam jen sudocream, tam je myslim taky zinek, tak to tim mam mazat? Puvodne ho mam na akne :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.13 21:56
@Anonymní píše:
No..dnes jsem byla na bazene a kdyz jsem se sprchovala, zacalo to stipat a uz jsem vedela, ktera bije :zed: doma mam jen sudocream, tam je myslim taky zinek, tak to tim mam mazat? Puvodne ho mam na akne :)

sudocream neznám, ale zinek je fajn, hojí to…nebo bepanten krém…já to mám teď taky, od včerejška…zkusila jsem všechno možný…Canesten krém, Tea tree oil, dokonce znecitlivující kém na afty v puse!!! :mrgreen: trochu to pomohlo…ale teď večer mě právě napadl ten Nivea krém na opruzeniny…je hutný, nesmaže se hned dolů jako Canesten…prostě se na těch prasklinkách vytvoří bílý povlak krému a nedře se to o sebe…a zinek léčí…jak jsem to namazala, tak co chodím po bytě, je to ok…neštípe, nebolí…ale už jsem v pyžamu…volné kalhoty…holt budou upatlaný, co nadělám…hlavně, že něco zabralo!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.13 22:05
@Anonymní píše:
sudocream neznám, ale zinek je fajn, hojí to…nebo bepanten krém…já to mám teď taky, od včerejška…zkusila jsem všechno možný…Canesten krém, Tea tree oil, dokonce znecitlivující kém na afty v puse!!! :mrgreen: trochu to pomohlo…ale teď večer mě právě napadl ten Nivea krém na opruzeniny…je hutný, nesmaže se hned dolů jako Canesten…prostě se na těch prasklinkách vytvoří bílý povlak krému a nedře se to o sebe…a zinek léčí…jak jsem to namazala, tak co chodím po bytě, je to ok…neštípe, nebolí…ale už jsem v pyžamu…volné kalhoty…holt budou upatlaný, co nadělám…hlavně, že něco zabralo!!!

tak to jsme na tom stejne.. Ja to ted zkusila umyt trochou intimgelu a malem jsem se rozbrecela :( dam na to ten sudocream a uvidim rano. Jen nevim, jestli jsem to chytla z tech bazenu nebo vcerejsiho tuleni, kdy si se mnou manzel hooodne dlouho hral :nevim: ale stava se mi to casteji, tak chci najit neco, co na to pomaha.. Moc dekuji za tip ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.13 22:11
@Anonymní píše:
tak to jsme na tom stejne.. Ja to ted zkusila umyt trochou intimgelu a malem jsem se rozbrecela :( dam na to ten sudocream a uvidim rano. Jen nevim, jestli jsem to chytla z tech bazenu nebo vcerejsiho tuleni, kdy si se mnou manzel hooodne dlouho hral :nevim: ale stava se mi to casteji, tak chci najit neco, co na to pomaha.. Moc dekuji za tip ;)

Zkus to…mě je teď po dvou dnech líp…zítra si ho beru do práce s sebou…a mějt jen čistou vodou, jinak to štípe jako ďas…já už ani nepiju, abych nechodila čůrat… :zed: tak zdar léčení!!! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.13 22:14
@Anonymní píše:
Zkus to…mě je teď po dvou dnech líp…zítra si ho beru do práce s sebou…a mějt jen čistou vodou, jinak to štípe jako ďas…já už ani nepiju, abych nechodila čůrat… :zed: tak zdar léčení!!! :mrgreen:

Jinak já to mám asi se sexu bez lubr.gelu…sedřený a popraskaný…prostě na sucho NÉÉÉÉ… :mrgreen: a bazén taky vysušuje… :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.13 22:18
@Anonymní píše:
Jinak já to mám asi se sexu bez lubr.gelu…sedřený a popraskaný…prostě na sucho NÉÉÉÉ… :mrgreen: a bazén taky vysušuje… :D

hm..tak ja asi z kombinace obeho :lol: ach jo..mam to v nedeli dostat, tak doufam, ze do te doby to bude ok.. Uz jsem namazana a jsem zvedava jestli zabilim jen sebe a kosilkz nebo i prosteradlo :pankac:

• Citovat
  • Upravit
14.5.13 22:31

Já to mívám v kombinaci s mykózou, když beru moc dlouho krém nebo bobule. Pomáhá jak píšou holky krém na opruzeniny, větrat… Ale přijde mi, že se to dělá za nějakýho patologickýho stavu- normální„vlk“ tohle neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.13 22:37

@Šílená Sonja kdyz beres dlouho krem nebo bobule? Nechapu? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená S.
14.5.13 22:38
@Anonymní píše:
Mam dost neprijemny problem.. Obcas mi popraska kuzicka u stydkych pysku. Vubec nevim z ceho :?: z niceho nic jdu na zachoch a mam tam krvave prasklinky. Je to neprijemne, stipe to a nevim co s tim? Musim par dni pockat a zmizne to, ale nelibi se mi to. Mate to nekdo taky?

Ahojky. Taky se mi to stává a vůbec nevím z čeho. Naštěstí jsem to měla zrovna v době, kdy jsem šla na gyndu. Tak jsem jí to ukázala a mudra mi napsala mast Pimafucort. Můžu říct, že je výborná. Večer jí maznu a ráno tam dole už nemám vůbec nic, je fakt super:-) takže já ti doporučuji zmínit se na gyndě;-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.13 22:42
@nepřihlášená S. píše:
Ahojky. Taky se mi to stává a vůbec nevím z čeho. Naštěstí jsem to měla zrovna v době, kdy jsem šla na gyndu. Tak jsem jí to ukázala a mudra mi napsala mast Pimafucort. Můžu říct, že je výborná. Večer jí maznu a ráno tam dole už nemám vůbec nic, je fakt super:-) takže já ti doporučuji zmínit se na gyndě;-)

to zni vyborne! Asi je to na predpis, ze?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa