Odstrkávadlo CAT 3v1

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2073
22.11.10 21:33

Odstrkávadlo CAT 3v1

Ahoj holky,
moc se mi libi odstrkovadlo CAT http://stavebnice-megabloks.heureka.cz/…specifikace/#…

Chtela bych to pro rocniho chlapecka. Tedy je fakt, ze uz sam chodi takze jako „choditko“ to uz nevyuzije, ale zase auta miluje - takze by to pouzival jako auto ci odstrkovalo.
Mate s tim nekdo zkusenost, jak s¨jste s tim spokojeni?
Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
259
22.11.10 22:46

Tak zkušenosti nemám,ale líbí se mi moc :potlesk: .Asi taky vemu,ale u nás se to musí kupovat vše 2× a někdy i 3× :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baba Jaga
22.11.10 23:49

Ahoj,asi jsem pitomá :oops: ale jak si na to sedne aby se mohl odrážet?

• Citovat
  • Upravit
2073
23.11.10 11:52

Nejsi pitoma - take by mi to nebylo jasne, ale videla jsem to nafocene v katalogu - proste se odklopi ta sklapecka a bud se za ni ditko drzi a chodi nebo si tam sedne a tu sklapecku ma jako operku - no teztko se to vysvetluje koukni na tento odkaz http://darky-pro-radost.mimishop.cz/detail.php?… tam je vice fotek, tak Ti to bude jasne.
Ja jsem prave puvodne take videla jen to auto a rikala jsme si nic moc ap ak kdyz jsem videla, co se s tim da delat tak se mi to libilo. Maly uz chodi takze asi jako choditko to nevyuzije - i kdyz driv by byl asi nadseny porad nam jezdil se zidlemi :-) Ale jako sklapecku ci jako odstrkovadlo asi jo.
Jinak my take musime mit vetsinu veci 2× - vetsi do tedka jezdi na odstrkovadle. No nastesti mame jeste jedno odstrkovaci auticko tak snad se o nej nepoperou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baba Jaga
23.11.10 13:43

Díky za objasnění.Je to super auto,možná do něj půjdu též. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat