První stavebnice pro 20m kluka

teresa20
22.11.10 07:38

První stavebnice pro 20m kluka

Prosím poraďte, jaká stavebnice je vhodná pro 20m prcka. Pořád jsem si myslela, že je na ní ještě malý, ale o víkendu na návštěvě si s jednou vyhrál a odcházeli jsme s velkým řevem :mrgreen:
Byly to celkem obyčejné kostky s vysokými špunty, dvě kostky měly kolečka, takže s tím svým výtvorem pak mohl jezdit jako s autíčkem, což se mu líbilo.
Nemáte nějaký tip?? Prosím ne Duplo ..
 Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
22.11.10 07:44

Admini, prosím, jak to, že každá moje založená diskuse vyjede dvakrát?? 8-o Přitom ji odklepávám pouze jednou, nechápu :nevim: Prosím o smazání, děkuju.

• Citovat
  • Upravit
6895
22.11.10 07:45

Začínali jsme s Žako kostkami.kupovali jsme je v Globusu.jinak ted u nás vede lego a duplo.taky jsem nechtěla.ale má ho když už je starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.11.10 08:21

Napadá mě to Žako nebo Lori myslím, taky mám tušení o značkách Abrick, Megabloks…
Zajeď do většího hračkářství nebo mrkni na internet.
My teda máme Duplo. U babičky Žako a ten rozdíl opravdu velký.
Proč ně Duplo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
22.11.10 08:45

Pipet, já ti nevím, moc se mi nelíbí :nevim: Navíc je šíleně předražený :roll:

Já jsem hledala a našla toto - http://www.mimibazar.cz/foto.php?…. Je to hodně podobné, co jsme viděli. Co myslíte, mohlo by to pro začátek stačit? Mě jde o to, aby se naučil skládat kostičky na sebe, ze začátku to žádná veledíla nebudou. Pak koupíme něco většího, aby se z toho daly stavět garáže a tak, až bude starší :wink:

• Citovat
  • Upravit
24798
22.11.10 08:54

No tak cena je děsná. Kupujeme nějakou sadu novou na narozky, vánoce a jinak dokupuju použité na netu. Ale zas za ty prachy si říkám, že to vydrží i pro vnoučata (a fakt tomu věřím, nemáme jedinou ztrátu zatím). A přinejhorším to zas za docela dobrý peníz prodám.
Majda si s tím hraje hodně, každý den, pěkně se zabaví, tak mi těch peněz zas tak líto není. Vyhazujem za větší blbiny.
Jinak to žako… já bych to nekupovala, je to akorát k vzteku, ty kostky buď na sobě nedrží, nebo se musí nacpat fakt silou a zas nedrží, protože tím pnutím „vyskakujou“.
S těma ostatníma jsem se nesetkala, to by chtělo ozkoušet, jak to drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
22.11.10 09:41

Ahoj Madi :mavam:
LORI máme taky, ale děti dávají přednost Duplu nebo Wader - podobná duplu a dokonce to pasuje na sebe 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
22.11.10 10:13

Já mám výbornou zkušenost s tímhle:
http://www.stavebnice.org/…mago-giga-72

a teď se mi moc líbí tohle:

http://www.stavebnice.org/…/strana-1-10

Obojí je pro nejmenší děti a je to kreativní :wink: . Malou to baví mnohem více než duplo, ze kteého staví jen „komíny“ nebo něco podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
22.11.10 21:38

Nejlepší je lego,je to menší,maj to hezky do ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí