Odstupné po RD, jak to funguje?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Moni016 píše: Více
Pokud budeš mít jeste rodicak, tak manžel pripadne ocr nebude mít placené. Což nemusí vadit, ale je s tím potřeba počítat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bertoldina dekuji, tak to jsem nevěděla, musime si to jeste pozjistovat.
Ale teda ja byla loni nemocna, byla sem na pohotovosti a trochu mimo a potřebovala sem byt v klidu a zároveň syn byl nemocny a nemohl do skolky a manžel mel na nej OČR od pediatričky a měl to normálně placeny a byl s dětmi doma. ![]()
Ale urcite se na to jeste pozeptám, jak by to bylo.:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bertoldina jeste teda dodám, ze mel očr na starší dítě na které nepobírám rodičák, nemocný byl starší syn ne mladší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moni016 píše: Více
Ano je to tak jak píše @bertoldina
Na dítě které pobíras rodicak tak nemůže čerpat druhý rodič Očr.
Manžel mohl mít Očr na tebe nebo starší dítě. Ale pokud ho měl na to mladší tak jste tam nejspíš nezatrhli kolonku ze ten rodicak máš a jelikož Očr vyplácí socka tak to nejspíš nezjistili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě je to pravděpodobný výdělek nyní. Tedy to, co by bylo na výplatní pásce nyní. Řešila jsem i přepočítání na jednom z našich oddělení, když to udělali špatně a odcházející to nebyl schopen vyhádat.
- Citovat
- Upravit
@JancaS84 tak aspon, ze tak. Uz jsem se lekla, ze jsme nekde udelali chybu. 😃 uvidime jak to bude, deti vetsinou bývají nemocné spolu, ted budou spolu i ve skolce. Starší bude předškolák a kdyžtak kdyz klapne vsechno jak ma, tak si RP vyčerpám na vyšších částkách co nejdříve, uz mi tam stejne moc nezbývá, tak at me to nestresuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manželka to řešila nedávno. Mělo by to být tak, že se odstupné počítá podle pravděpodobné mzdy, kterou bys teď měla, protože za tu dobu by se s největší pravděpodobností zvedla. Většinou se přihlíží ke mzdě jiného člověka na podobné pozici. Z odstupného se pak neodvádí zdravotní a sociální, ale daní se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AlesPro děkuji, tak to zní dobře.
Pro všechny - Napíšu sem potom, jak jsem dopadla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit