Dojíždění 1hodinu do práce přes Prahu

1139
11.6.26 15:47

Dojizdeni 1hodinu do prace pres Prahu

Ahoj, dojizdite nekdo celou hodinu do prace v Praze? Naskytla se mi prilezitost asi zatim jedina, co bych mohla delat s detmi, ale je to takto daleko bohuzel :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
144
11.6.26 16:10

8o no to vůbec. Praha je věčně ucpaná. Za pár týdnů začne sezóna. Lidu budou lítat tam a zpátky. Kolony budou větší a delší a zpoždění se může prodloužít. Předpokládám, že budeš muset mít nějakou časovou rezervu, plus hodinu k tomu. Do 40 minut dojezd je asi ujezditelny, ale hodinu? To by na mě bylo moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.26 16:14

Muz cca 85 minut, ja 50, oba po Praze. Bydlime 15 minut pesky od metra. V Praze 45 minut zadna mira, bohuzel.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.26 16:17

Samozrejme jezdime MHD. Ja bych si autem pomohla asi o 5 minut, muz by to teoreticky mel za 35, ale praxe byva zacpa, zacpa, zacpa, i 2 hodiny to obcas odpoledne jel, kdyz potreboval autem. V MHD si clovek aspon pocte nebo neco vyridi.

• Citovat
  • Upravit
2820
11.6.26 16:24

A jedes tu hodinu metrem, nebo hrozi, ze jeste navic skoncis v kolone? Hodinu pocitas vylozene od dveri ke dverim? Jestli jo, tak to klidne vem a uvidis, kdyztak tu praci zmenis ;) od toho je zkusebni doba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
11.6.26 16:25

Znamená to alespoň hodina ode dveří ke dveřím?

Dříve jsem takto dojížděla – bydleli jsme v krásné okrajové části Prahy a toto holt byla cena.

Bylo to jak kdy – někdy mi to přišlo v pohodě, někdy hrůza.

Dost taky záleží, jakými dopravními prostředky se dopravuješ. A jestli a jak zvládneš ten čas využít.

Dnes jsem šťastná, že bydlím v centru a nikam nedojíždím.

Na druhou stranu, jestli nemáš moc na výběr, určitě se to dá vydržet. Obzvlášť pokud najdeš způsoby, jak si tu cestu udělat hezčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3550
11.6.26 16:35

Zalezi ako dolezity je pre teba cas.

Poznam ludi ktorym to nevadi a precitaju si knihu, sportuju (mozes kludne do prace behavat).
Ak je pre taba ta hodina vyslovene strateny cas a kazdy den ta to bude iba rozculovat tak to asi nebue idealna volba…

@Suzume-chan No vidis, ty si stastna v centre a mna by z centra odviezli bud k chocholouskovy alebo rovno na krchov ;-) Kazdy si musi najst to svoje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3071
11.6.26 16:51

Pred detmi jsem to tak mela a nevadilo mi to. Pri detech to ale nechci, ztrata casu, uz tak ho pres tyden mame spolecneho malo. Takze jsem si hledala praci pobliz. Ted jssm zmenila a mam to nekde mezi 30-45min, ale delam 4 dny HO, tak ten jeden to obetuji.
Nicmene zalezi, jake mas moznosti v okoli no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21508
11.6.26 16:55
@JezinkaBezinka píše: Více

A oni by te vzali? Vetsinou se personalistky pri pohovorech hrouti uz z 30min+.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
11.6.26 17:05

Po Praze je to celkem běžná doba dojíždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
11.6.26 17:17

Já mám malé dítě a dojíždím 3× týdně 75 minut do práce a 75 zpět, 2× home office. Dá se to, jezdím MHD a spoustu věcí vyřídím po cestě. Autem bych to měla 50-55 minut, ale zas nic neudělám. Dá se to přežít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5663
11.6.26 17:32

Řekla bych že ta hodina od dveří ke dveřím v Praze není nic výjimečného. Když jsme ještě bydleli v Praze, tak jsem taky jezdila kolem hodiny a dalo se to.
Záleží i na tom jak ti jede MHD, pokud tam máš třeba jen 1 přestup, tak pohoda. Přečetla jsem tou dobou dost knížek, protože jsem si vždy celou cestu četla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
11.6.26 17:35

Já měla tehdy dost zajímavou nabídku, ale taky dojíždění přes půl Prahy, když jsem si spočítala čas strávený cestou, vykašlala jsem se na to. Vždycky jsem si hledala práci nejlíp v docházkové vzdálenosti.
Teď jsem plný ho, měla jsem kliku, i když jsem se s tím srovnávala docela dlouho, jsem ráda mezi lidmi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
11.6.26 17:37

Tak autem musíš být furt ve střehu, ale v MHD a vlaku se snad dá zabavit s mobilem, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
11.6.26 17:39
@lucynka25 píše: Více

A jsi adeptkou do Extrémní přeměny a potkáváš se jenom s manželem, jestli už nezdrhnul… :D Super výhra… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat