Dojíždění 1hodinu do práce přes Prahu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dojizdeni 1hodinu do prace pres Prahu
Ahoj, dojizdite nekdo celou hodinu do prace v Praze? Naskytla se mi prilezitost asi zatim jedina, co bych mohla delat s detmi, ale je to takto daleko bohuzel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
no to vůbec. Praha je věčně ucpaná. Za pár týdnů začne sezóna. Lidu budou lítat tam a zpátky. Kolony budou větší a delší a zpoždění se může prodloužít. Předpokládám, že budeš muset mít nějakou časovou rezervu, plus hodinu k tomu. Do 40 minut dojezd je asi ujezditelny, ale hodinu? To by na mě bylo moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muz cca 85 minut, ja 50, oba po Praze. Bydlime 15 minut pesky od metra. V Praze 45 minut zadna mira, bohuzel.
- Citovat
- Upravit
Samozrejme jezdime MHD. Ja bych si autem pomohla asi o 5 minut, muz by to teoreticky mel za 35, ale praxe byva zacpa, zacpa, zacpa, i 2 hodiny to obcas odpoledne jel, kdyz potreboval autem. V MHD si clovek aspon pocte nebo neco vyridi.
- Citovat
- Upravit
A jedes tu hodinu metrem, nebo hrozi, ze jeste navic skoncis v kolone? Hodinu pocitas vylozene od dveri ke dverim? Jestli jo, tak to klidne vem a uvidis, kdyztak tu praci zmenis
od toho je zkusebni doba…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znamená to alespoň hodina ode dveří ke dveřím?
Dříve jsem takto dojížděla – bydleli jsme v krásné okrajové části Prahy a toto holt byla cena.
Bylo to jak kdy – někdy mi to přišlo v pohodě, někdy hrůza.
Dost taky záleží, jakými dopravními prostředky se dopravuješ. A jestli a jak zvládneš ten čas využít.
Dnes jsem šťastná, že bydlím v centru a nikam nedojíždím.
Na druhou stranu, jestli nemáš moc na výběr, určitě se to dá vydržet. Obzvlášť pokud najdeš způsoby, jak si tu cestu udělat hezčí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zalezi ako dolezity je pre teba cas.
Poznam ludi ktorym to nevadi a precitaju si knihu, sportuju (mozes kludne do prace behavat).
Ak je pre taba ta hodina vyslovene strateny cas a kazdy den ta to bude iba rozculovat tak to asi nebue idealna volba…
@Suzume-chan No vidis, ty si stastna v centre a mna by z centra odviezli bud k chocholouskovy alebo rovno na krchov
Kazdy si musi najst to svoje!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pred detmi jsem to tak mela a nevadilo mi to. Pri detech to ale nechci, ztrata casu, uz tak ho pres tyden mame spolecneho malo. Takze jsem si hledala praci pobliz. Ted jssm zmenila a mam to nekde mezi 30-45min, ale delam 4 dny HO, tak ten jeden to obetuji.
Nicmene zalezi, jake mas moznosti v okoli no…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JezinkaBezinka píše: Více
A oni by te vzali? Vetsinou se personalistky pri pohovorech hrouti uz z 30min+.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám malé dítě a dojíždím 3× týdně 75 minut do práce a 75 zpět, 2× home office. Dá se to, jezdím MHD a spoustu věcí vyřídím po cestě. Autem bych to měla 50-55 minut, ale zas nic neudělám. Dá se to přežít…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řekla bych že ta hodina od dveří ke dveřím v Praze není nic výjimečného. Když jsme ještě bydleli v Praze, tak jsem taky jezdila kolem hodiny a dalo se to.
Záleží i na tom jak ti jede MHD, pokud tam máš třeba jen 1 přestup, tak pohoda. Přečetla jsem tou dobou dost knížek, protože jsem si vždy celou cestu četla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měla tehdy dost zajímavou nabídku, ale taky dojíždění přes půl Prahy, když jsem si spočítala čas strávený cestou, vykašlala jsem se na to. Vždycky jsem si hledala práci nejlíp v docházkové vzdálenosti.
Teď jsem plný ho, měla jsem kliku, i když jsem se s tím srovnávala docela dlouho, jsem ráda mezi lidmi..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak autem musíš být furt ve střehu, ale v MHD a vlaku se snad dá zabavit s mobilem, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 píše: Více
A jsi adeptkou do Extrémní přeměny a potkáváš se jenom s manželem, jestli už nezdrhnul…
Super výhra… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit