Nová práce a syn
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Prostě si budete muset oba na změnu zvyknout.. spousta dětí chodí do školky hned jak se otevře, není první ani poslední… Nevím, co a koho bys tím měla zanedbat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera jezdí často na 6.30, i když jsem na rodičáku, budu se sama, jezdí s tatínkem…pokud se jí nechce nebo tatínek nemůže, odvezu ji déle…když do školky začala chodit, brzy jsem se pak vracela do práce a také chodila od 7h a to na zkrácený úvazek, jinak bych školku ani nestihla a teď už půjde do školy a mladší do školky…starší má odpo hodně kroužku, tak ji aspoň zase stihneme rozvést…
- Citovat
- Upravit
Prosím tě buď ráda že máš vůbec prací na ranní směny… Běžně děti jsou ve školce hned od 6ti ráno… Já měla výhodu tchýně, která dceru vodila na 7:30, nebýt ji, tak tam je taky už v 6 ráno. Ve školce budeš pro něj zase už před 15hodinou.. uplná pohoda… vem si že jsou tam děti 6-15:30…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn chodí do školky na 6:30 běžně, protože já musím před osmou stihnout odvést mladší do školky 20km daleko v ranní špičce. Když dceru vést nemusím (prázdniny, nemoc) tak chodí na 7.30. Jediný rozdíl v těch časech je, že si víc pospí.
Jinak mi sám řekl, že je rád, když tam chodí tak brzo. Protože ráno si děti můžou jen tak bezcílně hrát, zatímco před tou osmou už musí uklidit a chystat se na svačinu a pak se rozjíždí řízené činnosti.
Vyzvedáváme ho v 15:30, kdy často dostaneme seřváno, co tam chceme, že si ještě hraje.
Nechápu kde by mělo být to zanedbávání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čím bys ho mela zanedbat? Budou tam další děti. A pokud nemáš na výběr, tak s tim musíš byt v pohodě hlavně ty. Abys to nepřenášela na syna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak většina dětí co maji zaměstnané rodiče chodí do školky a zanedbaně nevypadají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď mám práci od osmi do dvou, často přesčasy a soboty nebo neděle. Výplata je pak 12000, už nemůžu s těmi penězi, tak volím jinou práci.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
No tak vidíš ve výsledku na něj budeš mít vic času ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to s ním žiješ sama nebo má i tatínka?
- Citovat
- Upravit
Máme tatínka, ale i tak je mi trapné za ním chodit často pro peníze.
- Citovat
- Upravit
Budes driv doma, ne? Co bys jako mela zanedbat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čím bys ho jako měla zanedbat?
Kolik dětí je ve školce, nebo v družině, už od 6h ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím,
budu pracovat jako terénní pecovatelka. Budu do právě chodit cca na 6:45 a 14:15 konec.
Teď jsem vodila syna do školky na 7:30, bude muset chodit o hodinu dřív. Mám strach, že ho tím zanedbam a že dělám něco špatně.
Máte některá zkušenosti?
Děkuji