Plat asistent pedagoga

42
5.6.26 16:52

Plat asistent pedagoga

Dobrý den, chtěla jsem se vás zeptat na jednu věc. Od září nastupuji do nové práce jako asistent pedagoga. Budu v 8. platové třídě a jsem stupeň 2., tedy do 6 let, co jsem tak koukala tak by to mělo být nějakých 29 500 hrubého tudíž 24 čistého. Nicméně mám poloviční úvazek, takže 12 000 čistého mi to vychází. Nicméně pan ředitel říkal že pokud budu 2. platový stupeň měla bych mít 15 000 čistého, ale výpočtem mi to nevychází..je to tak že poloviční úvazek je zkrátka čistá mzda děleno 2? A mám teda 22 hodin týdně - 20 hodin s dětma a 2 hodiny doma, myslíte že je možné aby to na těch 15 000 čistého dalo? Předem moc děkuji za odpovědi!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.6.26 17:00

Poloviční úvazek je 20 hodin týdně. Čili 18 hodin se žáky a 2 hodiny nepřímá činnost. Jestli doma nebo v práci rozhodne ředitel.

• Citovat
  • Upravit
42
5.6.26 17:11

Tak v tom případě mám víc mám 22 hodin 20 s žáky a 2 doma..nevíte kolik by to tak cca mohlo být peněz? V čistém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36000
5.6.26 17:14
@anisek123 píše: Více

Trojčlenka a mzdová kalkulačka. Čistou mzdu ti těžko řekneme když nevíme jestli si budes uplatňovat slevu na poplatníka případně děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.26 17:20

Pracuji také jako asistent pedagoga, stejný úvazek, stejná platová třída, ještě mám osobko 400,– a na 15 jsem nedosáhla, možná tak v měsíci, kdy máme něco navíc.

• Citovat
  • Upravit
24902
5.6.26 17:27
@Anonymní píše: Více

v podstatě obdivuji lidi, kterým tohle stojí za to vstávat… nemít chlapa, tak to je tak na bydlení pod mostem a hladomor… i na plný úvazek jsou tyhle mzdy na dnešní ceny fakt tristní :? no, držím palce, je to záslužná práce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.26 17:34

@Lucy75 nebojte, neplánuji to dělat celý život, má to i své výhody, které nezmiňuji, ale když máte malé děti, jste ráda, že můžete být po 12h doma :) práce to pro někoho záslužná je, pro mě není. beru to jako práci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.26 17:35

Úvazek se udává v desetinnem čísle. V tomhle je školství kouzelné, mela jsem uvazek i na tri desetinná místa :D
Kdyz jsem mela jako AP nejaky cca 0,75 úvazek, mela jsem asi 18 000 čistého. Mam na sebe psané deti, tak jsem mívala okolo 22 000.
Tak musíš vědět, jaký přesně máš uvazek, pak si to podle tabulkového platu dopočítas.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.26 17:41

Jestli budeš po 12.hod doma, tak máš 0,5 a bude to fakt okolo 15000. To bude prvni třída, ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.26 17:44

Mám hrubý 15 540,– zrovna jsem se dívala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.26 17:46

Tak podle internetove kalkulačky dopocitas čistý.

Edit, pisu zbrkle. Až jsem to odeslala, došlo mi, ze nejsi zakladatelka.

Příspěvek upraven 05.06.26 v 17:47

• Citovat
  • Upravit
22928
5.6.26 17:46

Moje kamarádka začala na asistentce za málo peněz, ale k tomu ještě sem tam dělala i družinu, pak kroužky..co bylo potřeba a měla víc peněz, v rámci bonusů tak. Budeš mít taky možnost si něco vydělat na víc? Jinak je to prostě velká bída..Dneska už má dodělanou VŠ a je druzinarka i asistentka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.26 17:49
@Lucy75 píše: Více

Po MD, když vydělává slušně chlap, je to hodně praktický. Hlavne ty prázdniny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.26 18:24

Já jsem AP přes 4 roky a plánuju ještě tak rok dva tři být. Začala jsem než šel nejmladší do školky a ted bude prvňák. Ty první roky je zkrácený úvazek výhoda, plus více dovolené než většina profesí. Ale je to psychicky náročné, někdy i fyzicky, docela na budku. S nadějí očekáváme každé prázdniny, že se dáme trochu dokupy.
Já mám 0,75 úvazek, praxi nad 12 let, schopné osobko ( chybím minimálně) a občas odměnu a chodí mi 21-22,5 tis. Děti neuplatňuju.

• Citovat
  • Upravit
42
5.6.26 19:39

Já mám 6 let praxe…takže 2. platová třída…chvíli učitelka, chvíli vychovatelka..momentálně jsem nic jiného nenašla..hrubého by to mělo být myslím 18 ale teprve dostanu peníze v hrubém..nicméně jo, může mi k tomu dopadnout něco navíc co říkal ředitel, ale není to jistota takže budu hledat k tomu nějakou brigádu no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat