Nová práce a syn
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Me vozila mama s sebou do skolky, v 5.30 h jsme musely byt na zastavce, pracovala jako ucitelka v te skolce. Co si pamatuju z detstvi, jak me obleka, ja jeste na pul spala. Trauma zadny nemam.
Uplne v pohode. Jdi do nove prace, jde to mas lepsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Černá Madonna píše: Více
Ale to přece není nic, co by se dalo klasifikovat jako zanedbávání. Jako určitou míru nepohodlí to možná na nějakou chvilku způsobí, než si zvyknou. Ale že by z toho měl mít člověk pocit, že tím dítě zanedbává? Nechápu ten pohled na věc. Ale já zanedbávání vidím asi v něčem jiném, jako zakladatelka, já to mám zafixováno jako mnohem vážnější problém, než že budu dítě vodit do školky na 6:30.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Catalina123 píše: Více
Vidím to úplně stejně jako ty…
Proto ten dotaz zakladatelky nijak nechápu, co tím vším vůbec myslela.
![]()
Zatím píše o oddělených účtech a práci otce dítěte. Ale o tom, jaký má pravý důvod se znepokojovat, ohledně té doby, kdy bude dávat dítě do školky, nepíše nic. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
To by spíš mělo být otci dítěte, že jsi v situaci, kdy nemáš peníze. On neví, ze vyděláváš jen 12 tisíc?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuji jako sestra na ranní směnu..Směna nam začíná ofiko v 6. Mě ale školka otvírá v 6:15 a pak musím ještě dojet 15km a pak se prevlict. Jsem tedy domluvená že jezdím co nejdřív to jde, cca 6:45-7:00 a v práci jsem do 3, pak ještě kolikrát rychle nakoupit a děti vyzvedávám před 4 (školka konci v 16:15) bývají tam první a odcházejí poslední, nijak jim to nevadí. Kdyz je někdy vyzvedne manžel tak se kolikrát rozčilují že si chtěli ještě hrát že jde moc brzo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proc nemate jeden ucet, na ktery treba mate přístup oba? Fakt bych chtela chodit žadonit o peníze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 píše: Více
Asi má její partner strach, že by mu ty těžce vydělané prašule uvalila ani by nemrkl.
![]()
Ale kdoví? Třeba ví o tom, že neumí hospodařit… ![]()
Ale to není zrovna předmětem dotazu zakladatelky.
Nechápu, proč zakládala diskuzi o dítěti a školce, když to ještě nijak neobjasnila… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Evidentně jí to někdo valí do hlavy - partner, matka, tchýně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě. Pochopila jsem to tak, že změní práci, aby měla víc peněz, ale zároveň bude podle ní zanedbavat dítě, protože si ho dovolí brzy ráno odložit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 píše: Více
Mně ta diskuze přijde celá nějaká divná a hlavně hodně postavená na hlavu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě,.proto taky čekám na nejake objasnění ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera chodí na 6:30.
Jsem doma na RD s mladší a nemám pocit, že je to něco špatného.
Ona je ranní ptáče, vstává před 6., tak jí vodí do školky manžel cestou do práce a já s mladší do 7:00 dospávám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Som zvedava, ci aj otec dietata ma vycitky, ze „zanedbava dieta“, ale tipnem si, ze nie ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že zanedbávání syna je tvůj nejmenší problém.
1. Tim co jsi napsala ho nezanedbáš, jen si zvykne na novy režim. Řešíš situaci.
2. S otcem děti proberte vaše společné finance, vaše společné dítě a vaše společné fungování,
tvé sebevědomí a sebehodnota se pohybuje někde hodně dole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není to zanedbání. Ani to, když je dítě ve školce 6-16… je to o tom, co se děje po školce, o víkendu…
Já jsem po RD nastoupila 7:30-14, takže děti byly ve školce 7:00 - 14:30. Pak jsem měnila práci, kde chtěli o hodinu víc, takže děti byly ve školce 6:30 - 15:00. Nikdy jsem neměla pocit, že je zanedbávám. Do školy a ze školy pak jezdily samy, to už byla paráda.
Ale co je zvláštní, je vaše nastavení financí. To bylo to první, co jsme řešili s manželem, když jsem se vracela po RD do práce. Za kolik a jak to s financemi bude, atd… Manžel věděl, kolik vydělávám já, já věděla, kolik vydělává on a dávali jsme to dohromady. Tohle je prostě základ.
Držím pěsti, ať to šlape bez výčitek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit