Letní brigády pro holku 17 let v Praze a okolí na tři týdny
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Za mne tedy už dost pozdě je a 3 týdny je málo. Hledej v inzerátech.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní zkuste restaurace Na Květnici a nebo v Divadle Na Jezerce mají restauraci, v obouch hledají na zahrádky, je to Praha 4
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ať se projde po okolí jestli neuvidí ne výloze někde inzerát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mi to přijde pozdě, syn si brigády na léto začíná domlouvat březen/duben
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě tedy hledáte hrozně pozdě. Děti brigáy řešily leden / únor.
A tedy upřímně v 17 letech si snad brigádu zvládne najít sama. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč si prostě neprojde nabídky brigád třeba na seznamu? I teď je tam spousta volných míst.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ať zkusí různé cateringove agentury, přes léto jsou svatby, brigádníci jsou třeba. Ale v 17 by si holka měla brigádu shánět sama, ať se popta spolužáků…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nějak se mi nechce věřit, že 17. letý puberták bude toužit po hledání brigády maminkou na emiminu v červnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás je problém sehnat legální(!) brigádu v 17, aby to nebyla černota např. v cateringu. Všude chtějí zletilé. Řetězce neberou pod 18 vůbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veveří To asi bude místem, protože u nás se dá sehnat brigáda od 15 let + musí mít ukončenou ZŠ.
Všechny naše děti měly různé brigády pod 18 let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Víceže? asi zase zadání emimina pro rozproudění diskusí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne to zas tak divne neprijde. Sehnat legalne brigadu, kdyz dite neni plnolete, zas tak jednoduche neni. V Praze je to trochu problem. Dite hleda taky, zatim marne. Inzeratu mraky, ale az od 18. I na doplnovani a skladani hadru v obchode…k cemu je tam potreba plnoletost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na jobs jsou brigády, jinak obejít prodejny, kavárny. Syn se zastavil minulý týden v jedné kavárně a hned mu řekli, že jo, ale má i jiné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, sháním pro 17. letou dceru letní brigádu(doufám že už není pozdě
). Ideálně v Praze a okolí, nikdy žádnou brigádu neměla a v létě bude mít asi 3 týdny volno. Kde by ji mohly vzít, kde se může jít zeptat? Přes známé nic nemáme
. Říkala že by ji bavilo třeba knihkupectví nebo něco venku, kavarna…, nechce být zavřená někde ve skladu. Máte nějaké tipy, zkusenosti? Diky!