Kontroly OSSZ během nemocenské – zkušenosti?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ono je jedno odkud jsi. Spíše záleží jestli půdou na kontrolu někoho poblíž, protože pak vezmou vše okolo.
- Citovat
- Upravit
@Adko11 Neměla jsem kontrolu nikdy, ale nedá se na to spolehnout. Byla jsem 2 x na dlouhodobé PN (6 týdnů a 3 měsíce) a několikrát na krátkodobé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adko11 píše: Více
Kontroly chodí v rámci celé ČR, takže není nutné řešit jestli je paní z Horní nebo Dolní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přišla během týdne 2×, jednou z toho večer. Kamarádce, která dlouho marodila s rukou přišla kontrola o víkendu a pak taky večer i těsně po skončení dopoledních vycházek.
Vytahují si různá kritéria pro kontroly, teoreticky můžou přijít každý den. Chodí jich více, ne jen jedna.
- Citovat
- Upravit
@Secure píše: Více
Kroměřížsko, ale to je úplně jedno. Všechny správy mají stejné předpisy a vyhlášky, které musí dodržovat.
Kolegové, co jsou od Vsetína nebo Hradiště taky říkali, že kontroly chodí. Dokonce přijela i na přepsanou adresu pobytu do rekreační chalupy na konci světa v úplné díře.
- Citovat
- Upravit
@Adko11 píše: Více
Něco plánujete, že se tak ptáte?
Mně nepřišla nikdy, ale je to x let, kdy jsem marodila a to jsem nešla ani před dům. Vím, že kdysi sousedce kontrola přišla a nezaplatili jí to pak. Kamarádka je doma 4 měsíce a dodržuje vycházky na minutu. Strašně ráda by šla na meeting, který budeme mít a neriskne to, že by přišla o celou nemocenskou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na PN jsem byla 4×, z toho 2× přišla (1× to bylo při rizikovém těhotenství).
Mamce přišla, když se léčila s ploténkou 3× za půl roku.
Taťkovi po hospitalizaci přišla také.
Ségře zrovna včera v 7 večer (angina) - bydlí v Otrokovicich.
Je jedno s čím jste doma a kde bydlíte. Rozhodně chodí….
- Citovat
- Upravit
@hospodki píše: Více
Jenže při tom udání vezmou všechny okolo i všechny cestou. Nikam nejedou jen kvůli jednomu člověku. A o to hůře, na udání se chodí kontrolovat o víkendu, večer, o svátcích.
- Citovat
- Upravit
Ahojte, jaké máte zkušenosti s kontrolami v období nemocenské z ossz, Zlínský kraj?