Baví vás vaše práce, nebo spíše stresuje?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
aj to a aj to.
Moc mě práce baví ale je to náročná práce, hlavně v červnu… Takže mám svoji práci ráda, ale jsou i chvíle, kdy mě stresuje.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Baví/nebaví 50/50, stresuje ale dobře platí
Tak držím pusu a krok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebaví mě věčně dohady, nešvary, pomluvy a někdy i naschvály. Včetně stěžování si u vedení.
Atmosféra je tu poslední dobou nepříjemná.
Vůbec se tu nehraje na plusy ale jen na mínusy.
Někdy je to tu ale fajn.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, bavila me tak moc, az jsem vyhorela, musela jsem zmenit obor. Ted me take bavi, uz vim co chci a co nechci, je pro mne dulezity klid. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Baví. Jediný stres jsem měla poslední dny, protože jsem se neuměla rozhodnout.
Dostala jsem zajímavou nabídku, abych šla jinam. Pak jsem dostala fajn nabídku u nás. Týden jsem žila v mlze, jestli jít jinam nebo nadále zůstat, kde jsem. Oboje má své pro. Kdybych byla třeba naštvaná nebo někdo lidsky neseděl, vadil, byl protivný, tak by bylo rozhodování snadné a frnkla bych jinam. Bez mrknutí. Rozhodla jsem se v pondělí, že zůstanu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebavi a stresuje, ale nevim, jak to zmenit (kterym smerem dal). Socialni sluzby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
To je asi všude, bohužel. Pokud to není opravdu úzký kolektiv. U nás je to to samé a je nás tam pět a půl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Baví a je nadstandardně placená. Ale chvíli trvalo, než jsem se našla a ujasnila si, v čem jsem dobrá a kde bych to mohla uplatnit. Mela jsem praci, kam jsem chodila s odporem, tak si toho velmi vážím. A mám super kolegy a skvělou nadřízenou. A jsem moc spokojená už přes 12 let. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: VíceČau, já chci být taky nadstandartně placený. Co děláš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Baví vás vaše práce nebo spíše stresuje?