Baví vás vaše práce, nebo spíše stresuje?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Nikomunic píše: Více
Jestli to je na mě, tak nejsem personalistka, a v kostýmku chodit nemusím a nechodím. Platí mě za něco úplně jiného než za nalakované nehty.
- Citovat
- Upravit
Moje práce mě baví a mám ji ráda, dělám ji srdcem 🙂 plat by mohl být lepší, ale jsou na tom lidi i hůř. Jinak stresy sem tam jsou, ale kde nejsou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@normalni zena píše: Více
Kouzlo svobody a demokracie je v tom, ze muzes pracovat v tvem zaslibenem Nemecku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 a už je to tu. Jasně. Můžeme tam odejít všichni a poslední tu zhasne
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje prace me bavi, stres jak kdy, ale spise ne. Kolektiv ok, ale zase plat nic moc..statni sfera.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@normalni zena píše: Více
Jo klidne zhasnu. Trochu cestuj a zjistis ze v drtive vetsine sveta by s tebou menili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 cestovala jsem dost. To že je spousta zemí šílená, není důvod, aby člověk člověk jásal nad systémem daní a mzdovou hladinou ČR.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebavi a stresuje, ale jsou tam flexibilni, mam dobre vyhody a velmi dobry plat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Niekedy bavi, niekedy nie. Zavisi od projektu, ktory akurat mam. Viac menej robim hlavne pre peniaze. Kolegov a klebety neriesim, som tomu vystavena minimalne, kedze mam 100% home office. Vsade sa najdu fajn ludia aj blbci. Tesim sa na dochodok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikomunic píše: Více
Samozřejmě když dáš vedle sebe dvě čísla, tak vznikne dvouciferné číslo - jsou to čísla, že jo.
Nicméně ať už nahradíš čísla čímkoliv, vždycky se to sčítá.
- tohle je za mě logika. Ty už jen kouzlíš s čísly

No hlavně že lynčuješ matikářku za gramatickou chybu. Bravo.
To je jak obviňovat ortopeda, že neumí vyoperovat srdce.
Ale chápu. Tohle je fórum, kde si člověk snadno zvedne ego.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě moje práce baví, proto ji dělám, i když se tomu každý diví
a taky jsem na svůj obor a na kraj, kde žiju, velmi dobře placená.
Stresy jsou všude, blbečkové a podrazáčtí kolegové taky, hlavní je ta práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Docela baví, ale jsou i dny, kdy ne
a stres se tam taky občas najde. Mám plný HO, ale celou práci si krafu s lidmi, tak „sama“ nejsem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě baví, máme úžasný kolektiv a většinu směny se tam smejeme, sice u toho makáme, ale směny rychle utíkají a člověk si tam vyčistí hlavu. Kolikrát mám pocit, že spíš než v práci jsem někde na pojedu s kámoškama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
Loni ty vztahy a nesmyslná buzerace v bývalé práci urychlily a usnadnily rozhodování mně… Hlavně to co řekla vyšší nadřízená, to byla poslední kapka a 2. den jsem volala do firmy kde jsem byla na pohovoru a měla se rozhodnout - sympatie byly oboustranné, ale vzala jsem si čas na rozmyšlenou, že to beru.
- Citovat
- Upravit