Baví vás vaše práce, nebo spíše stresuje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.6.26 17:52

Někdy baví, občas stresuje, v poslední době nejvíc frustruje. Je to niche technický obor, ta odborná stránka mě pořád fascinuje a naplňuje. Ale od doby, co nás požral mezinárodní korporát se spousta věcí změnila k horšímu, od nových procesů, nesmyslné byrokracie po denní kontakt s naprostými neumětely. Výhodou je zlepšení v angličtině, kterou používám taky denně a nadprůměrný plat, což už je jediný důvod tam zůstávat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.26 18:02

Pred třemi roky jsem změnila zásadně praci. Nemám pocit, ze chodim do práce… tak moc mě to baví… Bylo to v mých skoro 40 nejlepší rozhodnutí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.26 18:12
@SOVIČKA93 píše: Více

Je nás hodně :roll:
Bohužel je to všude.
Jen to po řidičáku vidím víc, než předním.

• Citovat
  • Upravit
56334
10.6.26 18:18

Bavi. Nadstandardni plat, zajimave prostredi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.26 18:30

Baví, ale i stresuje. Ale o změně zatím neuvažuju, z rodinných důvodů potřebuji flexibilní pracovní dobu, jako mám a mám práci kousek, chodím pěšky. Nadstandardní plat nemám

• Citovat
  • Upravit
16006
10.6.26 18:32

Jsou dny, kdy mě práce fakt baví, pak jsou dny, kdy jedu jobs.cz a aktualizuji CV. A peníze bída, ale to bude tím, že jsem nenažraný a neuspokojitelný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
10.6.26 18:40
@Anonymní píše: Více

Jsem učitelka a práce jako taková je fajn a baví mě. Ale přesně jak říkáš, strašně mě štvou drby a pomluvy - ani ne tak mezi kolegy, ale máme jednu kolegyni, která pomlouvá svoje kolegy před studenty, shazuje je, říká, že to, co učí, sami pořádně neumí, že to dělaj blbě atd. Pomlouvá i u vedení, ale to mi až tak nevadí, ředitel není slepý a vidí sám, kdo jak učí. Vadí mi to shazování před studenty.
Někdy si říkám, že je to důvod k odchodu, ale člověk neví, jestli na někoho takového nenarazí i jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5779
10.6.26 19:07

A prozradíš, co děláš? Taky bych potřebovala fajn změnu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
10.6.26 19:57

Prace mě moc baví, máme super kolektiv, vyloženě se tam těším, ale taky mě občas dost stresuje. Měla jsem období, kdy jsem měla pocit, že to musím změnit, ale musela jsem změnit jen svůj přístup. A dá se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
10.6.26 20:12

Práce mě vždy bavila, jinak bych odešla. Za celý svůj život jsem měla 7 zaměstnání. Ze tří jsem odešla - 1× malé peníze (ač práce super), u druhého bylo špatně úplně vše - tam jsem byla měsíc a další jsem chtěla opustit kvůli šéfovi (práce super), naštěstí jsem otěhotněla a našel si někoho jiného, tak pak bylo lehčí odejít :).
V dalších bych zůstala kdyby zaměstnavatel nezrušil pobočku, kdybych neměla jsem smlouvu na dobu určitou a v té poslední jsem byla zástup za nemoc, ale během toho jsem si našla práci, kde jsem dosud. Práce mě baví a občas trochu stresuje, ale dá se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.26 20:45
@Lil Kitkatt píše: Více

Jsem anonyme tak ano. Učitelka na 2.stupni ZŠ. Dodělala jsem si ve 40 VŠ - matika, fyzika.
Pracovala jsem ve dvou korporatech na několika pozicích. Práce jakž takž šla, i penize. Ale ubijelo me to prostředí. Asi 3 roky ve me klicila tato myšlenka, až jsem se rozhodla to udelat.

• Citovat
  • Upravit
125
10.6.26 21:05

Ty kráso, učitelka a píše „3 roky ve mě klíčila“… :D
Ve MNĚ… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.26 21:19
@Nikomunic píše: Více

Píšu to za běhu… nikdy neděláš chyby?

• Citovat
  • Upravit
6189
10.6.26 21:19
@Nikomunic píše: Více

Asi proto učí Matematiku a Fyziku :mrgreen:

To je ten důvod, proč bych učitelku nechtěla dělat.
Všichni si myslí, že učitelé musí být stoprocentní ve všech oblastech.
Ale ano, zrovna gramatiku by měl umět každý…
Alespoň tyhle základy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1077
10.6.26 21:20

Samotná náplň prace me strašně bavi. Co me nebavi je vedení, u kterého jsme pouze klasicka korporatni cisilka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat