Baví vás vaše práce, nebo spíše stresuje?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@normalni zena píše: Více
proč by měli odcházet všichni?
at odejde ten, kdo o tom básní…ale hádám, že to z nějakého důvodu nejde a tak zůstane a bude remcat a vymlouvat se na to, co by bylo kdyby odešli všichni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vlastně sama nevím…
pracuji jako prodavačka v jednom řetězci kde je takový mix všeho a ničeho… A jako nemůžu říct že je to úplně hrozně hrozný že by se to nedalo zvládnout ale fakt je že mě občas vyčerpává to věčný hučení pásu pípání čárových kódů vzteklé babky které si doma zapomenou brýle a tím pádem si nepřečtou cenovku a pak se strašně vztekají Jak to že ta soška nebo vázička nestojí 50 ale 70… Když na sebe lidi halekají přes celou obrovskou prodejnu…
Jako já mám ráda práci prodavačky ale prostě cítím že nejsem typ prodavačky do řetězce ale spíš do nějakého menšího krámku a v podstatě je mi jedno jestli to bude oblečení obuv kuchyňské potřeby nebo třeba nějaké čajíky doplňky pro zdraví… Problém je že nic takového v okolí momentálně nenabírá lidi… Takže je to prostě takový ten stav kdy práce mi úplně nevadí ale cítím že potřebuji obchod kde to má trochu jiné flow a klidnější Vibe… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@normalni zena píše: Více
A to ne. Kazdy ma volbu. Ja ted furt litam do Anglie. Porad v letu. Ale plat luxusni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Takže mám reagovat vlastně na úplný nic, co jsi o sobě prozradila… ![]()
S Tebou bych chtěl mít dvojdomek… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta188 píše: Více
Bože, to je taky logika - když už teda mícháš hrušky a jabka, tak bych byl rád, aby i ortoped ovládal češtinu, a tak mě místo do lázní mě neposlal třeba na eutanazii… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikomunic píše: Více
tak reagovat nemusíš, nikdo tě snad nenutí a není to povinné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah píše: Více
Nemastný a neslaný příspěvek… Ne, nechci jen dvojdomek, ale i společnou ložnici… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah píše: Více
Ty by ses ráda divila… Ale to se budeš muset začít bavit s nějakým beta samcem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikomunic píše: Více
A já s tebou ne. A tvoje domněnky o mnohém vypovídají.
- Citovat
- Upravit
Prace me bavi, ale vedeni a nekteri kolegove ne, takze pomalu hledam jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 Tak můžeme se bavit o subjektivním procentním vyjádření slova spousta
Jestli pro Tebe je to 97%, ok. Já to beru jako většina = víc jak polovina. Což určitě jako běžný občan, pracující v systémově podprůměrně ohodnoceném oboru, bych ve většině zemí žít nechtěla. A máš pravdu, ČR v tomto srovnání takové peklo není. Přesto, s těmito zeměmi bychom se snad úplně srovnávat nemuseli. Srovnáme-li se s Evropou, tak už to tak skvělé není, ale můžeme si zatleskat, že jsme po 6 letech dorovnali propad mezd po covidu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit