Odsvacka "rozbila" vysavac

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
832
2.11.15 08:00

odsvacka "rozbila" vysavac

Dobre rano maminky, chci se zeptat jestli mate nekdo podobnou zkusenost. Mame novy vysavac znacky Elektrolux. Syn mel pres noc plny nos tak jsem ho chtela odsat. Po minute odsvavani kdy jsem se s nim musela prat vysavac najednou prestal jit a uz jsem ho nenahodila. Z 6 stupnu jsem odsavala na 2,5. Myslite ze se spalily obvody? Kamaradkam v mem okoli se to nikdy nestalo a to jedna odsavala syna jednim vysavacem 5 let. :nevim: Diky za zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14062
2.11.15 08:02

Myslim, ze je to nahoda a vysavac vy se rozbil a pri beznem vysavani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
2.11.15 08:03

Zřejmě shořel nějaký kontakt a s odsávačkou to nemusí mít vůbec žádnou souvislost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
2.11.15 08:07

Jeste dodam ze vysavac byl horky. Hlavne se ptam proto, ze uz jsme jeden takhle reklamovali. Asi petkrat za sebou udelal presne tohle, nejen pri odsvavani ale i pri beznem vysavani. Uz si pripadam „neschopna“ luxovat. Pritel uz se stydi jit s tim na reklamaci, ze pry to asi rozbijim ja. :oops: Ale pritom ja s tim opravdu nic hrozneho nedelam. Jen vysavam a odsavam malemu hleny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.11.15 08:07

Tchýni o víkendu taky chcípnul vysavač a ta určitě nikomu rýmu neodsávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
2.11.15 08:14

Máme vysavač už přes 5 let a poslední 2 roky odsavame malému často a zatím funguje a to se nám občas dostanou i hleny do odsavace :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
2.11.15 08:16

To bude vada nejspíš vysavače.
Mi odsávali holce jednim vysavačem 4 roky a někdy několikrát za sebou a nikdy se s nim nic nestalo.Ale dávali jsme to odsávání na nejnižžší výkon.

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
2.11.15 08:16
@myskalucka píše:
Máme vysavač už přes 5 let a poslední 2 roky odsavame malému často a zatím funguje a to se nám občas dostanou i hleny do odsavace :oops:

To se nám kolikrát taky stalo, ale vysavač přežil :palec:

• Citovat
  • Upravit
20767
2.11.15 08:17

A neměla jsi na něco dlouho přicuclou celou odsávací plochu? Takhle jsem spálila vysavač já :roll: Byla to taková herka a spálila se. Myslím teda při těch ostatních poruchách o odsavačce na vysavač nemám páru, ani jak vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
2.11.15 08:20
@radkka píše:
A neměla jsi na něco dlouho přicuclou celou odsávací plochu? Takhle jsem spálila vysavač já :roll: Byla to taková herka a spálila se. Myslím teda při těch ostatních poruchách o odsavačce na vysavač nemám páru, ani jak vypadá.

To by mě taky napadlo, jako příčina. Nebo není možné, že v odsávačce byla voda, která se dostala do vysavače :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup

@kacikhanz nam zase nici odsavacka na popel ktera funguje podobne vysavac, takze ja bych tomu verila

• Citovat
  • Upravit
1854

Zkuste vysavač zapnout třeba za 2 hodiny. Máme starý Elektrolux asi 10 let a ten, když se „přehřeje“, tak tam je pojistka, která ho vypne. Ale po nějaké době se zase rozjede.
A pak máme nový Elektrolux asi 2 měsíce a na ten pro jistotu odsávačku nenasadím, ptž hadice je oválná. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.11.15 08:23

Jo a příště - sedni na zem, kluka polož mezi své nohy, hlavu v klíně, nohy směrem od tebe. Rozpaž mu ruce, přimáčkni je svými stehny k zemi, zároveň mu mezi stehny fixuješ hlavu - odsaješ za pár vteřin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
2.11.15 08:30

@Elianto74 presne tak. Vysavace mivaj pojistku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
2.11.15 08:30
@Elianto74 píše:
Zkuste vysavač zapnout třeba za 2 hodiny. Máme starý Elektrolux asi 10 let a ten, když se „přehřeje“, tak tam je pojistka, která ho vypne. Ale po nějaké době se zase rozjede.

Přesně takto jsem to měla i já. Zapnout po pár hodinách, až vychladne, a pak se uvidí. Nový vysavač už mi to nedělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí